Razlozi za banovanje - moja pričauz gratis predloge

1. Pa jesam, ali nije to bitno. Ali Mesa ne ide ciljano na jedan tip definicija da mu lupa minuse. Rekao je i sam gore da ide na sljedeća definicija i tako ocjenjuje. Znači random sadržaj, iskrena ocjena - kraj.

Dao sam primjer za ocjenjivanje slenga, inače.

2. Znam da je bio primer. I Mešja je dao primer verovatno, jer da ide stvarno samo na random, ne bi ni bio primećen potencijalni hejt.

3. Uostalom, gde je jebeno dugme "sledeća definicija"?

EDIT: Našao.

4. Nemojmo više. Mesa se iskljucio iz diskusije, drka kurac tamo pita za stevcu i kaci slike neke, jebe se njemu a mi ovdje razglabamo, da li je i kako trebalo.

5. Idem ja da ocenim neku FKUDE.

6. Uostalom, gde je jebeno dugme "sledeća definicija"?

Eve ga.
    https://www.dodaj.rs/images/sledeca.png

EDIT: JBG lololo

7. Stvari koje prije ne bi mogle 12 minuta ostati žive, sad su u plusu, samo da bi se ljudi održali na sajtu. 

Da baš tako su se ljudi pre nakupili pluseva na definicije tipa "Moj čovek" i "Čak Noris". Danad stari način definisanja nema leba da prođe a ne primecujem baš svakodnevni spem očajnim defkama, samo je Kaizen turio 20 defki po strani 'mesto 10, čini ti se:)

@Che Vu

Niko nije banovan, aman, turio sam "na 0 dana" baš da bih provocirao ovu raspravu. Elemenata za ban nema u slučaju Panija i Mešje, samo pokušavam da skapiram logiku iza izdrkavanja.

Mešja "čita" defke rendom metodom, to se slažem. Ali jednakim delom bavi se ovim "vaspitnim" radom minusiranja uspelih defki, dugih defki, takmicarskih, sportskih...i uostalom svih mogućih. Opet, ponavljam, 10-ogodi§nji staž na sajtu ne sme ništa da znači kada je cinično-negativna misija u pitanju. Pokusavam da shvatim el to u pitanju...

8. @Cokula

Ma našao sam, nego si mi otkrio da ponovo postoji dodaj.rs.

9. podijeli utiske čevu ođe sa nama

10. Jeste li bre vi normalni? Čovek dolazi da čita jer mu se nešto čita, jer voli da čita. I možda smatra da vredi da zbog jedne defke koja valja pročita 15 sranje defki. Koji kurac opomene i neslaganje, koga boli kurac za bilo čije slaganje?

Koliko ja znam, postoje plus i minus i svako je slobodan da te ocene koristi kako misli da treba.
    Šta izigravate koji kurac? Kakvo je ovo virtuelno tapšanje po ramenu, jer je neko dovoljno sposoban da napiše bilo šta? Pa niste loši FB pesnici i ne znam kakva govna da plačete za jebeni lajk.

Ovo što radite je zapravo iznuđivanje pozitivnih ocena, na virtuelnom prostoru vukajlija.com.
    Ako vam se ne sviđa to što neko lupa minuse, idite na usrane pesniče večeri i tapšite se po ramenu sa lošim piscima. Kakvo jebeno drugarstvo? Ljudi ovo je virtuelni prostor jebeni, i služi za pisanje i čitanje defki?
    Ne, naravno da ne treba svakog netalentovanog lika stimulisati plusevima da piše. Bukvalno, zbog takvih govana i drugarskog plusiranja i lažne podrške i propada bilo koja forma kreativnog izražavanja, jer u gomili jebenog smeća neopaženo prođe i nešto kvalitetno.

Bukvalno, ovo što je urađeno je jebeno nedopustivo. Kakva opomena, je l' ste normalni?

Mešja ocenjuje isto od kad je došao na sajt i zato ne serite jebeno.

11. Drugo, ne pričam ja o 10 minusa za redom, to rešava skripta...kao. Pričam o dugogodišnjem, planskom rokanju jebenih nusmija na sadržaj u konotaciji sa boravkom na sajtu.

12. I to je okej, jer ocenjuje defke, i čita ih, što je više od toga što bilo ko od nas ostalih radi.

I koliko ja god drndao paninara ovde, za svaku formu u bilo kom periodu postoji razvijanje ukusa. Koja je poenta prozivanja čoveka za godine ovde i sada? Okej, došao na sajt, u to vreme do njega pola govana i loših viceva nije imalo kako da dođe, pa ih je čuo ovde i na njih davao pluseve, onda vremenom čitao definicije, skontao da može i na ovakvom mestu mnogo više od toga i pooštrio kriterijume.
    Zamislite, nije imao prilike ranije da čita kratku šaljivu formu iz usta vajnih virtuelnih pisaca. Serete.

13. Ne sviđaju se ni meni današnje, rađene su po šablonu, pa sam zato spustio i kriterijume, ali one koje odskaču kvalitetom ću komentarisati, ostale neću.

Ne sviđaju se ni meni današnje, rađene su po šablonu, pa sam zato spustio i kriterijume

Ovo je pogubno po sajt.

Nivo, danas su deca debili, svako ko zna da sabere dva dvocifrena broja zaslužuje pet iz matematike. Koji kurac?

14. Eo ga i Reme, drveni advokat. Ae informiši se tebra o čemu pričamo pa onda udri jednu te istu generičku priču.

Niko nije banovan, niti će. Niko ne traži tapšanje po ramenu, lazno hvaljenje. Prosto diskutujemo o motivima prilikom ocenjivanja, moje pravo kao moda je da postavim pitanje i ukažem šta mi ide na kurac a Mešja i Pani kao prozvani mogu i ne moraju da se izjasne. Šta je problem?

Ja gotivim ovaj sajt i sad kakav je, ne drkam na vaše lordove pisanja i period 2009-2012. Ono, wake up, life goes on.

15. Ja mogu da skontam da neko do dvadesete maks pridaje značaj ocenama ovde, ali posle toga ne mogu. Pogotovo ne u današnje vreme, kada nikoga ne boli kurac za to na sajtu. Poyy.

16. Reme, evo, kao neko ko ima stroži kriterijum od svih koji su postovali na temi, izuzev Mešje, opet tvrdim da njegovo ocenjivanje nije baš najnormalnije, ali je ipak ocenjivanje nakon čitanja i u tom smislu legitimno. Ban nije postojao, koliko kapiram, ali ti kao moderator kad uđeš na bilo čiji profil, videćeš Mešjino ime uz one koji su taj nalog hejtovali. Proverom se tek primeti da nije u pitanju ciljano ocenjivanje u nizu. Eto, pozvan je da objasni ovim "upozorenjem", ili šta je već i objasnio je, to je to.

Slažem se da je tapšanje po ramenu za svako izasrano govno mnogo gora stvar.

17. Ovo je pogubno po sajt.

Kad kažem da sam spustio kriterijum, to znači da ću kad se dvoumim oko ocene, radije dati plus jer se neko i dalje trudi da piše, a ipak nije napisao govno.

I dalje mi je svaka treća ocena minus u proseku.

I mojne to "pogubno" i slične dramaturgije, a onda kažeš da ne treba ni da se pridaje značaj ocenama.

18. Koji kurac opomene i neslaganje, koga boli kurac za bilo čije slaganje?

Profe, sve možeš, nemoj me praviti ludim. Znam šta sam rekao, i znam šta si radio.
    http://oi65.tinypic.com/24lu443.jpg

19. Proverom se tek primeti da nije u pitanju ciljano ocenjivanje u nizu. Eto, pozvan je da objasni ovim "upozorenjem", ili šta je već i objasnio je, to je to.

Kakvo objašnjenje, lik dao ocene, šta pričate? I još mu sada držate predavanje oko toga kako to nije okej?

I kakva priča o drugarstvu, je l' ste normalni? Kakvo drugarsko, nedrugarsko ponašanje, o čemu vi pričate?

20. Ban nije postojao, koliko kapiram, ali ti kao moderator kad uđeš na bilo čiji profil, videćeš Mešjino ime uz one koji su taj nalog hejtovali. Proverom se tek primeti da nije u pitanju ciljano ocenjivanje u nizu. 

Ono, kao, upravo. I da se razumemo - ja cenim što se Mešja javio i otvorio ovu temu, meni je kul što je lik 10 godina tu, pa ga nema pa se vrati, ima taj neki svoj fazon, i privatno neam ja nikakav problem sa njim, bukvalno sve ok. Ali sajt i pisanje definicija i autori istih su važnija priča...tj ako smo konačno prihvatili da budemo neozbiljno ozbiljni povodom toga šta nam ovaj sajt predstavlja i koliko nam znači:)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.