Razlozi za banovanje - moja pričauz gratis predloge

1. A upratio sam da znas bit bas naporan Meśa; bez uvrede.

2. Opet, ne vidim razlog što se diže ovolika frka oko mešinog komentara.

Čovjek ocjenjuje kako misli da treba da radi to isto. I taj minus ne stoju tu džaba, svako ima pravo da ga udari. Glupa je stvar, iskreno, znam i po sebi, davanje pluseva samo da bi se održalo nešto u životu. Stvari koje prije ne bi mogle 12 minuta ostati žive, sad su u plusu, samo da bi se ljudi održali na sajtu. To je činjenica, a ne neka glupost.

Ima svoj ukus, daje minus, i šta je sad odjednom ispao tu problem? Ne kontam raspravu ovoliku zašto se razvila uopšte.

3. A nisu te definicije najkvalitetnije, samo smatram da su za naslovnu. I ne mislim da sam ja nešto bolji, daleko bilo, samo eto volim stvari na određeni način. Sport recimo uopšte ne pratim i takve definicije obično ne čitam osim ako nisu baš kratke, najviše iz razloga što se u tu disciplinu ne razumijem pa ne mogu da ocjenjujem. Što opet ne znači da sam protiv tog vida rekreacije, samo ga ne treba naturat drugima.

Postojale su diskusije i ranije na mod forumu da li te treba banovati zbog hejta, ili ne. Postoje još uvek, verovatno.

Ako je tvoje minusiranje rezultat potrage za onim što voliš (stvari na određeni način), onda je to sasvim legitimno.

... ali i dalje pomalo mazohistički, ako je potrebno da oceniš 50 stvari negativno kako bi našao jednu koja ti je za plus (tvoj odnos ocena). Ja prosto ne bih ulazio kad je tako, odustao bih odavno.

4. Ovo što kaže riffraff.

5. Ako je tvoje minusiranje rezultat potrage za onim što voliš (stvari na određeni način), onda je to sasvim legitimno.

... ali i dalje pomalo mazohistički, ako je potrebno da oceniš 50 stvari negativno kako bi našao jednu koja ti je za plus (tvoj odnos ocena). Ja prosto ne bih ulazio kad je tako, odustao bih odavno.

Fino rečeno, nije strašno ako nemaš adekvatan odgovor na ovo, jer pogađa u srž ovog, nazovimo, problema.

6. Čekaj Agilni, ima diskusija na mod forumu oko mešinog hejta? :)

Ako je ta definicija uredno pročitana, i minusirana, zašto bi bila rasprava uopšte. Jednostavno ocjenjuje sadržaj, i to je njegovo pravo. Ne kontam što je uopšte potrebno 5 strana rasprave za to. Drugo je generički hejt kad zaredaš 50 strana minusa, ako je to pročitano i minusirano, poštujem, ocjena autora i ćao. Njegova stvar lupa li krst ili crtu, ne tuđa.

7. Baš zato što je svaka definicija pročitana nikada zbog toga nije banovan. Da, rasprava je postojala, lično sam bio protiv sankcija, ali da mislim da nije normalno - mislim.

8. Nije to fer cokula. Štaviše, jednako je ovom ciljanom hejtu od 50 defki npr. Ako vidis da je defka odabrana i pritom ima odnos 30-0 u ocjenama, govno si ako je izminusiras bez razloga. Mesa nema nikakve razloge, a to radi. Kao "vidi je odabrana defka sa sve plusevima, daj da joj lupim minus pa cu razmisliti šta bi mogao uzeti kao razlog ako me ko pita"

9. Pa da se banuje lik zbog svog mišljenja, treba ugasiti sajt iste sekunde, ali iste.
    Jebote ima pravo da ocjeni kako hoće, za to mu i služi profil. Ako misli da nije po njegovim standardima, neka ocjeni negativno, neće svijet propasti zbog jednog minusa. Njegov glas njegovo pravo. Kraj svake diskusije:)

10. Najmanje čitam odabrane :) Čitam preke one opcije "Sledeća definicija' Šta smatram da je zanimljivo, poučno, humoristično ili na bilo koji način vrijedno čitanja, stavim plus. Zaista je to sva filozofija...

11. Kao "vidi je odabrana defka sa sve plusevima, daj da joj lupim minus pa cu razmisliti šta bi mogao uzeti kao razlog ako me ko pita"

A otkud znaš da to radi? :)
    Možda npr. čovjek ocjenjuje poentu ovog sajta - sleng. Sve što je sleng ocjeniće pozitivno, sve što zaluta sa te teme neće. Hm?

12. Njegov glas u ovom slučaju nije glas nego neosnovani revolt. Ako znaš da ćeš čitati loše defke kada ih sortiraš po najnovijim ili po odabranim, onda to ne činiš. Samo jednostavno ne čitaš defke. I ja ih rijetko čitam iz tog razloga ali ne minusiram rafalno.

13. Moram ovde da se složim sa Meśjom, banovati autora koji ovde doprinosi 10 godina i pročitao je i ocenio desetine hiljada definicija zbog toga što je dao 10 minusa za redom i to čitajući, a ne samo rafalno minusirajući je pogrešno i tačka.
    Malo mi to liči na onu spiku o dokonom popu i jarićima.

I da li ste ozbiljni, 2019. je iza ćoška, a vi još koristite izraz DEFKA :)

14. Pa baš zato što si dao doprinos Forumu treba ozbiljno da shvatiš ovaj moj, ipak, drugarski apel...

A nisu te definicije najkvalitetnije, samo smatram da su za naslovnu. 

Šta znači ovaj oksimoron? I ne razumem ovo konstantno menjanje teza. Ja te pitam za žabe ti odgovaraš za babe. Opet ponavljam: niko, ali NIKO ne dovodi u pitanje tvoj literarni ukus i pravo na davanje minusa/pluseva, već maltene autistično neshvatanje da si na kraju krajeva samo jedan deo jedne veće, po mom mišljenju pozitivne sredine koju svojim solo-ciničnim delanjem sabotiraš. To je sve. Moraš mi objasniti kakvo je to jebeno osećanje nenadjebivosti kada krneš minus na uspelu novu defku ili kreneš da "čitaš" nekog autora pa mu poput profesora koji ocenjuje pismene zadatke u osn.školi opaučiš keca ko vrata, pluralia tantum?

Pani barem ide u incognito tab da vidi ko je autor, hehe:)

15. Pa neka osnovna poenta sajta i jeste ocjenjivanje definicija. Čovjek time izražava SVOJE, ponavljam opet SVOJE mišljenje. On je jedan od 400 000 registrovanih, ne vidim zašto je problem to što se NJEMU nešto ne sviđa, ima pravo na taj minus, i neka ih da još 150 000 mene boli kurac, makar minusirao svaku moju, NJEGOVA je ocjena.

On je npr. problem, a ljudi koji imaju odnos 150:1 +/- i poradjaju djecu pozitivnim komentarima nisu?

16. Neosnovani revolt je i kada daš plus na škovace od definicije, Pliduuu.

17. Možda npr. čovjek ocjenjuje poentu ovog sajta - sleng. Sve što je sleng ocjeniće pozitivno, sve što zaluta sa te teme neće. Hm?

Tek na sleng daje minus redovno, ali nije to suština.

Njegov boravak na sajtu je kao kad bih ja svojevoljno otišao na YouTube, puštao Rastine, Jala bratove i pesme sličnih umetnika, pritom odslušajući svaku makar delimično, turio joj palac dole, a onda pogledao "suggestions" i nastavio da slušam ista govna. Umesto da promenim sajt. Tj. vrstu muzike.

Ti si zato lajker u smislu odnosa ocena, Cokula, ali to mi je razumljivije, jer si ovde zato što ti se nudi ono što voliš.

18. I da li ste ozbiljni, 2019. je iza ćoška, a vi još koristite izraz DEFKA :)

Samo ja. Drugi su emancipovani.

19. ako ponoviš nešto dovoljan broj puta možda i postane istina profe :)
    elem, ukinite plus i minus, uvedite lajk. u čemu je problem? ni prva ni zadnja izmjena na sajtu.

20. Dobar primjer Agilni

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.