Prevencija i lečenje raka prirodnim putem
  • melkijades

Ponovo pokrećem temu, iz prostog razloga što je neophodno razgovarati o ovakvim stvarima, naročito u ova vremena. Nadam se da će nekome biti od pomoći, možda ću povremeno morati da spamujem i ponavljam postove kako bih je održao u životu.

• Kafa

Ja cu ti je licno zatvoriti ako budes previse lupetao

• melkijades

https://www.youtube.com/watch?v=iJewZKFmfDk&t=396s Matori dokumentarac, dosta poznat i hvaljen, više nego koristan. Titlovan, tako da ne morate da se patite ako vam engleski ide slabije od ruke.

• kosmopolita

sam naslov je lupetanje

• свjecна свега

Nije lupetanje, ljudi imaju različita iskustva.
    Znam ljude koji su uz medicinske metode koristili i prirodne i imali vidljiva poboljšanja u podnošenju medicinskih metoda.
    Baš gušite rasprave.

• Thilmo

Ima neka baba reklamira se na fb stranici "niški buvljak" da prirodno leči rak kao Melkijades.

• kosmopolita

svjesna, ako je ovo tema za lečenje raka kombuhom i jedenjem sirove hrane i čajevima, onda jeste jebeno lupetanje

• mordoss koll

nije lepo saliti se, i potencijalno dovoditi ljude u zabludu, sa ovakvim stvarima.

• Kafa

Jao usracu se od znanja miladinke koja je rak izlecila gledajuci u sunce. Nemoj brt neko moze da poslusa dok ima vremena

• melkijades

https://www.youtube.com/watch?v=VCIndW6-mHk Jedan od intervjua sa Krisom Varkom, čovekom koji je pobedio rak prirodnim putem (čovek koji je sticajem okolnosti postao prilično popularan na Zapadu, postavlja stvari u vezi sa telom, duhom, ishranom i današnjom medicinom na krajnje prost način koji je prijemčiv i malom detetu. Vredi pogledati).

• Kashof

Alo majko a šta je sa onom ženom što je pila šargarepu i nestao joj rak a?

• свjecна свега

Samo lagano moderatori.

• Mali Ker

Kafa - predstavnik farmaceutskog lobija. Uzimajte njene komentare sa velikom rezervom.
    Velikom.

• melkijades

Pre nego što počnete da jedete govna pogledajte jedan i drugi video.

• kosmopolita

melkijades, ljude koji ovako obmanjuju obolele od raka treba slati na robiju

• Kafa

A ti procitaj jedan naucni rad i prekini da postujes ove budalastine.

• melkijades

Slušaj me vrlo dobro glupačo, velik broj članova porodice i familije mi se lečio od raka u poslednjih 12 godina, na razne načine. Ako već nisi u stanju da konstruktivno doprineseš temi - iskustvom ili bilo čim, odjebi sa teme, jebe mi se ako si moderator ili ne.

• kosmopolita

slušaj ti mene, melkijades, ovo je isto ko objave da vakcine izazivaju autizam, dakle lupetanje

• paninaro

a melkijades, da se ti i tvoja familija preselite negde, mora da je nešto u vodi, zemlji ili vazduhu?