Prevencija i lečenje raka prirodnim putem

1. Bogat ovaj forum fino, imamo bombasa koji ne veruje u gravitaciju, mesju koji misli da je religija ljudima utkana u dnk I melka koji ne veruje u medicinu. Lepo

2. Haha to gamby zakljuci ovu temu

3. Nadobudno ponasanje braneci metode koje ne uspevaju.Ponasate se kao da je hemoterapija zdrav razum i glumite da sa visine nesto pricate a to govno nije spasilo ni 5 zivota.

4. Nadobudno ponasanje

Evo, samo nekoliko meseci blejanja u hodniku ispred vrata prostorije gde se prima terapija, izgleda da sam imao tu čudesnu čast da upoznam upravo tih pet.

EDIT: Da se razumemo, nit hemoterapija može svakome da pomogne, nit je svako alternativno lečenje besmislica. Treba poći od toga da nije svaki rak istog tipa, nije istog stadijuma, nije istih godina osoba koja se leči, niti je sam cilj hemoterapije isti. Nekad se koristi preoperativno, nekad postoperativno... isto važi i za zračenja.

Pošto se ovde pominje Brojsova metoda kroz temu, ona vrlo logično zvuči, ali ja nisam dozvolio da se koristi tokom lečenja, jer bi takva dijeta samo naškodila već oslabljenom imunitetu kroz sve ove druge terapije. Kao neki metod "čišćenja" kasnije - možda, ko želi - ali opet kroz konsultaciju sa onkologom.

5. Vise verovatno mi zvuci teorija o ravnoj zemlji nego to sto si sada rekao.

6. Osim ako je to skup svih 5 ljudi ukupno koje je spasila hemoterapija.

7. Ne mogu. Nemam snage, kako god ko hoće. Ili izvlačite iz konteksta ili lupate gluposti. Žao mi je što sam uopšte gubio vreme na pokretanje ovoga.

8. Snupsn, šta smatraš pod "spasila"? To da neko ima rak, otišao na hemoterapije, završio sve cikluse i otišao kući zdrav, onda si u pravu.

Ja pod spasila mislim:

1. "ljudi imaju rak, odstrane ga, odu na hemoterapije preventivno i kontrole pokažu da je sve u redu"
    2. "ljudi imaju rak, odu na hemoterapije, tumor se sa (primera radi) 5cm smanji na 2cm i lakše se odstrani"

Da, hemoterapija vrlo često pomaže. Kod nekih tipova raka upadljivo, toliko da bolesne ćelije gotovo nestanu, kod drugih tipova ne pomaže. Tada se primenjuju druge kombinacije lekova, drugačiji tempo...

Alternativna lečenja su takođe primenjiva kod mnogih, ne treba ih odbacivati u startu, ali i biti svestan da neće svakome pomoći.

9. Pod ,,spasila,, smatram potpuno unistenje raka,ne samo malo produzavanje zivota koji se ionako provede po hemoterapijama i mucenjem nego bas izlecenje od raka.

10. Agilni pricas sa trolom pusti ga u kurac druze

11. To kazes zato sto si ispao budala braneci nesto sto je mnogo slabo ocekujuci tapsanje po ramenu.I nemas bas nista drugo reci.

12. Daj neki argument umesto sto krestis ko kokoska.

13. Evo spremam poduzi post

14. Mogu da zamislim kakav ce to post biti.Kladim se da ce biti pun argumenata i bez ikakvih kukavickih ad hominema.

15. Sacekaj strpi se pisem sa obe ruke evo mnogo ljuto kucam

16. Da,evo cekacu 10 sati,samo polako.

17. malo produzavanje zivota koji se ionako provede po hemoterapijama

Ovo, pa sve i da si u pravu, da si mi pre nekoliko meseci rekao u lice bih te verovatno provozao kolima tako što bi ti sajlu zakačio za jaja i tako vukao da napravimo par krugova oko bolnice. Ako bih se suzdržavao.

Jadno, čak iako si nameran trol.

18. Evo usrao sam se.Koji je procenat ljudi kojima je hemoterapija stvarno pomogla?

19. Ja trol,a vi nadmeno branite nesto sto nema 2% ucinkovitosti.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.