Prevencija i lečenje raka prirodnim putem

1. Medicina sve naprednija a ljudi sve bolesniji.

C,medicina sve naprednija,dijagnostika sve bolja.

2. Ja mislim da cu imati rak uskoro ako vec nemam

3. Što se tiče samih pregleda, na svaki iole ozbiljniji se čeka nenormalno dugo. Molim vas nemojte kriviti ljude - u većim gradovima je daleko lakše, ali u zabitima em maltene nema lekara, em dok te nesrećne žene pošalju na neko ozbiljnije mesto bolest već uznapreduje. Što se tiče samih lekara, bez keša ne razmišljaj da kucaš na vrata, uopšte nisu gadljivi (naprotiv, nauče čak i kako se zoveš).

Kevin slučaj - kada je konačno prikupila sve potrebno i mogla na operaciju, niko nije hteo da je operiše. Jedan doktor prebukiran, druga doktorka ide na godišnji...I ostalo. Igrom slučaja navatamo baš debelu vezu (platili bismo ionako) i dobijemo načelnika odeljenja, zakažu operaciju za tri dana - premija. Kad je ova što je trebala da ide na more čula ko će da operiše (ne znam kako je uopšte saznala), zvala kevu da joj kaže kako će eto zbog nje pomeriti odmor i može da je operiše (pre toga je glatko odjebala). Zamisli - skontala žena da će tu pasti neka lova i odmah sve može. Medicinski radnik. Govno najobičnije..

4. Dobro, nisam znao da Meklijadesovs porodica ima ove probleme.

Nisam čitao sve, Meklijades, jesu li se izlečili ovim nekonvencialnim metodama?

Deda od moje žene se izlečio nekim melemima, imao neki rak na koži nešto.

5. Medicina sve naprednija a ljudi sve bolesniji

Ljudi sve brojniji

6. Al to nije baš toliko opasno cenim.

7. Ok stigao je Tilmo, kupi kablove idemo.

8. Ne znam, rak kože koliko mi je poznato je baš zajeban. Niko od mojih se nije lečio isključivo alternativom, svi su imali zahvate - neko se posle pridržavao ishrane, neko nije. Ćale npr nije i metastaziralo mu je svuda. Tu nema pobede, pobedjuješ svaki dan, dok si živ. Uostalom nismo deca, pogledajte ona dva klipa i prosudite sami.

9. Brate veruj mi da niko nije pustio one klipove

10. Ali dobro je ides u ok smeru sad, zahvati pa onda menjanje ishrane i kurci

11. Srbi idu iz dva razloga kod lekara. Prvi je boli,drugi je krvari. Sve ostalo moze da se neguje godinama.

12. Zene sramota da odu kod ginekologa -jedan u top3 razloga velikog broja tumora grlica materice

13. Ogroman procenat(50 posto ja msm) karcinoma kolona ima dobru prognozu ako se uhvati na vreme. Srbija 21. vek-necu kod dr govno korumpirano ionako ce da mi gura ono crevo u bulju(nije prva skrining metoda)

14. Ma jok, ne može niko nikog terati na bilo šta. Nadam se da niko od vas neće imati prilike da se pobliže susretne sa ovim, lako je sprdati se kada ti muda nisu u procepu ;) Inače meni je najzaostaliji mogući stav na ovoj temi taj da se na sve što nije zvanična medicina gleda kao na neke pećinske ljude koji žive u nekakvom konstantnom stadijumu "sve je laž svi me lažete", i onda sprčkaju nekakav dokumentarčić gde se obrušavaju na zle lekare i predlažu lečenje bajanjem...A ništa nije dalje od toga.

15. Ne treba zanemarivati alternativnu medicinu ali ni davati joj preveliki značaj. Jedino sto bih trebalo zakonom zabraniti je liječenje pomocu religijski metoda. To je uzas zivi, al covjek u ocaju svemu priseze.

16. Imao sam licna iskustva,to ne menja cinjenicu da lupetas. Sve sto nije zvanicna medicina,mora da ima neku,bilo kakvu naucnu potporu(bar za mene). Inace bih mogao da verujem da je zemlja ravna.
    Oni cajevi,rudolf brojl kako vec ti je ranga reprili vladaju svetom. Samo ideja se kosi sa zdravim razumom,ne medicinom.

The German researchers did a meta-analysis of cancer diets including the Breuss diet.

They did a systematic review of the clinical literature and concluded that there was no clinical data to support the Breuss diet. Furthermore, they expressed concerns about the possibility that a restrictive diet could result in malnutrition and weight loss. They were further concerned about the fact that patients on the Breuss diet were advised to avoid conventional medical therapy while doing the so-called ‘Breuss cure’.

17. "Šta ću kod lekara, garant će mi nešto naći". Ja sam se sa ovim stavom prečesto susretao. Ljudi su isterorisani stanjem zdravstva kom svedoče poslednjih 30 godina. Meni je samom dolazilo da uzmem štanglu, odem u institut u Kamenici i krenem da bijem sve što nosi beli mantil, pa dokle stignem...Jedno je kad nema sredstava, drugo je kad ljudi nisu stručni, treće kad im se jebe za sve živo, kao da se bave krompirima a ne zdravljem ljudi. Kada sam u Šapcu prvi put otišao da obidjem ćaleta, na hodniku se na mene zamalo sručio kostur od 2 metra, starac potpuno go, sa dušom u nosu. Posle je ćale pričao da se neki ljudi noću upišaju u krevet kako bi cela soba počela da galami, i onda neko mora da digne dupe i obidje pacijenta - to je bio jedini način. To je stanje u kom se nalazi naše zdravstvo, ljudi su toga svesni i plaše se, nemaju poverenja. Ne možemo ih uvek kriviti. Uostalom, kampanje za prevenciju bilo čega u ovoj zemlji su očajne.

18. Ne lupaj gluposti, Rudolf Brojs je jedan od čuvenijih lekara koji su živeli i radili u prošlom veku. Lično sam koristio neke meleme koje je patentirao (ne na svoju ruku, već jer mi ih je gomila ljudi preporučila) i preporodili su me. A sam sam ih napravio. Nemoj se zatrčavati u nešto što ne poznaješ.

19. Pa je najbolje da piju sok od uljane repice, tripuju preventivu i odu na pregled jos kasnije. Briljantno

20. Melk, samo odvajaj zdravstvo (naše zdravstvo) od ove teme jer stvarno nisu relevantni doktori u glavnim gradovima na balkanu a kamoli u nekim manjim mjestima. Jebeni zohari hodaju po bolnicama, hrana ko u ausvicu kakve bolnice ko ima kesa samo kod privatnika da se lijeci, ne do vam bog da morate u bolnici lezati jer znam iskustva ljudi koji su skakali kroz prozore da se maknu od tog rugla i ocaja zvanog bolnica.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.