Prevencija i lečenje raka prirodnim putem

1. Uostalom on nije alternativni lekar.

2. Ne treba zanemarivati alternativnu medicinu ali ni davati joj preveliki značaj. Jedino sto bih trebalo zakonom zabraniti je liječenje pomocu religijski metoda. To je uzas zivi, al covjek u ocaju svemu priseze.

Plidu jedan od rijetkih na ovoj temi koji je ubo sustinu i nije se proseravao

3. Tačno, očajan čovek svemu pribegava.

4. Sedimo letos s nekom ekipom među kojima bila jedna jebačica sa dobrim stažom i drugar koji je sedao pored mene i koji je jebo nju jedno vreme. I ta riba u napadu hvaljenja i želji da pokaže kolko je zdrava reče kako nije godinama otišla kod bilo kog lekara. Ja sam tad iz drugarske brige počeo da češem drugara po kurcu...

5. Na kraju krajeva, što se tiče zvanične medicine, u dokumentarcu Svet bez raka navedeno je kako se ona odnosila prema skorbutu i pelagri. Ljudi su dolazili do odgovora 200 godina pre nego što je medicina uopšte uzela u obzir njihova istraživanja, koja je prethodno žestoko odbacivala. Koliko ljudi je pomrlo za tih 200 godina nikada nećemo saznati. Uostalom ponavljam - doktor ti ne garantuje da ćeš živeti naročito dugo nakon tretmana zračenjem ili hemoterapijom, koji umeju da budu veoma mučni i užasni - zavisi od broja.

6. Hipster koji završi medicinu postaje alternativni lekar

#skeč

7. Još jednom - odvojite sat vremena i pogledajte, ništa nećete izgubiti. Ako se ne slažete sa ovim jednostavno odbacite i to je to https://www.youtube.com/watch?v=iJewZKFmfDk&t=396s

8. Mene zanima zašto farmako - mafija nije izlečila Stiva Jobsa? Da li je on bio tolika škrtica i nije iz principa hteo da im da pare za lek, ili su oni stvarno tražili neku nenormalnu sumu?

9. Rudolf Breuss (1899–1990)1 was an Austrian who maintained that cancer lives on solid foods taken into the body, and that cancerous growths will die if a patient drinks only vegetable juices and tea for 42 days.

Za jednog vrhunskog lekara i naucnika,nesto oskudno ima o njegovoj biografiji i delu,necu pricati o publikacijama lol.
    Ja imam problem sa ovim sto ti pises jer je toksicno brt. Kapiras neko ce da procita ovo(dobro ne na ovom forumu) i poverovace u to.
    Napalice se na pricu da su lekari sranje i da terapija nista ne znaci a da top naucnik ranga jebeni mesetar Brojl zna kako da ubije rak za 42 dana.

10. doktor ti ne garantuje da ćeš živeti naročito dugo nakon tretmana zračenjem ili hemoterapijom, koji umeju da budu veoma mučni i užasni - zavisi od broja.

ovo me kopka sad. jel ovi sa klipova garantuju?

11. Kazem ja kacila bih s pubmeda al nece znati gde da gleda (a istrazio je!)

12. Garantuju sig dobijes jos jedan zivot i ulje od kanabisa gratis

13. Kapiras neko ce da procita ovo(dobro ne na ovom forumu) i poverovace u to.

Pazite kako je jaka ova rečenica. Blek je indirektno rekao kako smo mi ovdje onako nadforum za razliku od drugih foruma na kojima obitavaju manje pronicljivi ljudi. Vukajlija je najjača ! Živjela Vukajlija !

14. Melkijades, možeš li ukratko objasniti suštinu tih klipova koje postavljaš.

15. Elem, živimo u jako siromašnoj državi i sa jako glupim narodom. Pod uslovom da nemate nekoga na selu ko vam donosi meso i povrće, prosečnom odraslog čoveku je potrebno najmanje 20 hiljada mesečno da se koliko-toliko kvalitetno hrani. Naravno da će malo ko sa prosečnom platom toliko izdvojiti za hranu, što znači da će biti prisiljen da kupuje razne splačine ne bi li mogao da fizički egzistira. Tu dolazimo da raznih odvratnosti koje proizvode razni Matijevići i zlatiborci, puni aditiva, govana, soje itd. Tu vam leže neki odgovori, a ne u satanizovanim lekarima. Nema bolje podloge za bilo kakve bolesti od materijale i duhovne bede, pa i sad da nam neko pruži pilulu za sve.

16. Ja sam iščitao dobar deo teme ali ne znam o čemu konkretno pričaš.

17. Plidu rekao je da niko ne dolazi ovde.

18. dolazimo da raznih odvratnosti koje proizvode razni Matijevići i zlatiborci, puni aditiva, govana, soje itd. Tu vam leže neki odgovori,

thilmo nas truje

19. Kosmopolita čovek se operisao pre 12 godina, odbio hemoterapiju (lekar predvidjao da bi sa njom imao 60% šanse da živi narednih 5 godina), i evo ga živ i zdrav dan danas, putuje, predaje, intervjuiše brojne ljude koji su se izlečili na apsolutno isti način - ishranom.

Blek ponavljam - brojsova metoda (lečenja diskova bajdvej) je meni lično pomogla, rapidno. Ne može jednostavnije, na kraju krajeva ne razumem ni kako melem funkcioniše, al radi jebiga. Potopiš svež kantarion (cvet i lest) u hladno cedjeno maslinovo ulje, držiš na suncu 42 dana i stavljaš kao obloge. Meni je regenerisalo disk kog više uopšte i nije bilo pošto se skroz raspao (ležao sam u krevetu 7 meseci) kao i dva druga koji su bili oštećeni. Preporodilo me je za mesec dana, pomak u rehabilitaciji koji sam napravio za to vreme je stvarno neverovatan. Ako budeš ikad imao problema probaj i sam.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.