Prevencija i lečenje raka prirodnim putem

1. Meso mozda ne valja jesti kada fasujes kancer, ali prije toga je najbolja hrana na svijetu. Cak i ako kazes da prekomjeran unos mesa izaziva rak (iako za to niko nema dokaze) nece me zaustaviti. To je isto kao da mi kazes nemoj voziti auto jer mozes dozivjeti saobracajnu nesrecu sa smrtnim ishodom.

2. Kosmopolita od dobrog drugara rodjena sestra izbacila lamenje iz žuči za par dana nekim sokovima. Odeš malo po forumima, vidiš šta ljudi predlažu, na čemu se ti predlozi zasnivaju. Ja sam promenio režim ishrane kompletno i doveo u red sve - spavanje, kondiciju, krvnu sliku - sve u najboljem redu. Zimus sam promenio 14 vrsta lekova + deksazon koji sam dobijao dva puta dnevno, kako bih mogao da podnesem bolove. Kada sam otišao da odradim preglede (bojao se kakvog traga je sve to moglo ostaviti), nalazi pokazali da je organizam kao sat. Ja razumem da si medicinski radnik ali malo si se zatrčala - prvo, farmaceutske kuće rade za sopstvenu a ne isključivo dobrobit čovečanstva, i to jako dobro znaš. Drugo, na Zapadu se neretko pojavljuju lekovi koji naprave opasna sranja i bivaju povučeni, i to dobro znaš. Treće, sokovi i ishrana nisu alternativna medicina ako ne oboliš - postaju to jedino ako zarad njih odbijaš drugi vid lečenja. Verujem da i to nalaziš za logično.

3. Da da moja greska jbt pomislih da moze diskusija i da nisi klasican ravnozemljas alternativne medicine. Aj lagano,upoznaj se sa konceptom alkalizacije organizma O/

4. Kosmopolita od dobrog drugara rodjena sestra izbacila lamenje iz žuči za par dana nekim sokovima. Odeš malo po forumima, vidiš šta ljudi predlažu, na čemu se ti predlozi zasnivaju. Ja sam promenio režim ishrane kompletno i doveo u red sve - spavanje, kondiciju, krvnu sliku - sve u najboljem redu. Zimus sam promenio 14 vrsta lekova + deksazon koji sam dobijao dva puta dnevno, kako bih mogao da podnesem bolove. Kada sam otišao da odradim preglede (bojao se kakvog traga je sve to moglo ostaviti), nalazi pokazali da je organizam kao sat. Ja razumem da si medicinski radnik ali malo si se zatrčala - prvo, farmaceutske kuće rade za sopstvenu a ne isključivo dobrobit čovečanstva, i to jako dobro znaš. Drugo, na Zapadu se neretko pojavljuju lekovi koji naprave opasna sranja i bivaju povučeni, i to dobro znaš. Treće, sokovi i ishrana nisu alternativna medicina ako ne oboliš - postaju to jedino ako zarad njih odbijaš drugi vid lečenja. Verujem da i to nalaziš za logično.

zemlja je ravna ploča

5. melkijades da si otvorio ovu temu na bilo kom drugom mestu imao bi apsolutnu podršku većine od 99%+ , to je u suštini najveći odraz zla i propasti ovog naroda, što smo sistemski zatupljeni, odavno su provalili da je bolje da nas podoje farmama i ranjenim orlovima, nego da puste kasvetan školski program koji se nekad davao.

Jedino bi te još iznapušavali na fb grupi ''Šr Slađana Velkov'' gde satiru alternativni idiotluk.

Još jedan problem sa ljudima je što svako pretražuje one stvari koje se podudaraju sa njegovim mišljenjem. Bukvalno za svaku teoriju možeš da nađeš potvrdu da je tačna ako samo klikćeš ono što ti odgovara.

Kod tebe konkretno je frka i rekla kazala anegdotalno zaključivanje, ne možeš jebiga da donosiš zaključke o celokupnom stanju posmatranjem komšiluka, tvoje ulice ili uskog kruga ljudi oko sebe. Treba gledati širu sliku, tipa da godišnje skoro 2 miliona amerikanaca oboli. Znači 0.5% populacije. Toliko je i kod nas otprilike, možda čak i malo manje, velike brojke pokazuju da nisi u pravu.

I ovo za guranje alternative a pljuvanje po zvaničnim metodama grešaš što bi reko moj deda, grešaš debelo.

6. Bazne i kisele sredine i ostalo, znam...Ljudi odvratni ste. Zaista. Niti sam mali mujo niti ravnozemljaš, ja stvarno od vas nisam čuo nikakvo lično iskustvo ili bilo šta drugo ovde. Ništa. Nikakav savet za nekog obolelog koji možda čita a ne postuje (lično znam par članova na vukajliji koji se, lično ili neposredno, pate oko ovoga). Aj dajte nešto konstruktivno, ti blek na primer. Ili kafa, jbt samo jedete govna kao dva polu-pismena retarda.

7. Možeš li s nama da podeliš svoju dijetu i režim života na forumu? Ne sprdam se, jako sam ozbiljan. Pošto si pisao da si imao bolove, zanima me kako izgleda prilagođeni režim. Samo možeš da izostaviš ono što svi znaju "bez gaziranih sokova, slatkiša i masnog".

8. ahahaha badvajzer evo pogledala sam klip, pazi stvarno je ravna ploča... ima klip na internetu, mora da je istina

9. Хахаха.
    Ја некидан на слави сам присустовао расправи да ли је равна или не. Ахахах...(2 матора човека).

10. Mickey - ništa naročito osam sati sna, izbacivanje - sokova u tetrapaku, gaziranih, pašteta, salama, majoneza...Krš slatkiša, pica...Jednom rečju džank fuda i preradjevina. Oko 70% ishrane zasniva mi se na voću i povrću, žitarice, lan, susam, proso, biljni čajevi - kopriva, hajdučka trava, neven, podbel...Mleko, sir, jaja, med...Nabavljam domaće, meso takodje - mada ga ne jedem naročito često, naš digestivni sistem je najsličniji onom koji imaju biljojedi. A bolove sam imao zato što sam skrljao kičmu, na jedan pomalo komičan način :)

11. Хахаха.
    Ја некидан на слави сам присустовао расправи да ли је равна или не. Ахахах...(2 матора човека).

ahahaha ja nikako da prihvatim da se takvi likovi ne sprdaju nego stvarno to misle, ona objašnjenja da ne postoji gravitacija ahahaha pa to je blago

12. Ne znam, meni je najbolja ona tvrdnja - People around the GLOBE claim that Earth is flat. Žao mi što ne mogu da iskopam taj printskrin. Nema ovo ljudi veze sa ravnom zemljom, to je samo način ovih gore papaka da bez gledanja okačenih klipova i bez nekog konkretnog argumenta omalovažavaju stavove i mišljenja ljudi koji se ne slažu sa njima.

13. ...Kao kad imaš novčić, vidiš jednu stranu i onda tvrdiš kako i ima samo jednu stranu, na kojoj je tipa glava. Ako ti neko pomene da postoji i pismo, sručiš na njega paljbu. Ako ti predloži da se sam uveriš i pogledaš drugu stranu, braniš se stavom da je zatucan i da ti ne pada na pamet da gubiš vreme na kojekakve budalaštine...

Čudo jedno. Medicina i nauka pre 100 godina su bili daleko nazadniji; no, ti ljudi su živeli 90 godina, srećniji, bez gutanja lekova, zračenja i ostalog. Danas, sa vrtoglavim napretkom i jednog i drugog, ljudi žive 65, od čega poslednje 2-3 provedu na relaciji kuća-lekar-bolnica, a lekovi ih koštaju 60% mesečnih primanja.

14. Melk ne jede meso ovo je gej lobi dakle

15. Pretpostavio sam da je nesto tako. S telefona pišem pa gledam da bude sro jednostavnije, ali ti imaš ishranu koka sd u velikoj meri zasniva na secerima. Jesi izbacio lose šećere, ali ako unosiš mnogo voća, zo znaci da tvoj organizam bombardujes velikom količinom isto prostih šećera, pre svega fruktozom iz voća i laktozom. Ako ti je argument u korist toga unos vitamina, onda opet nisi u pravu. Nisam sad u mogućnosti da tražim tacne podatke, ali unos neoohodnih vitamina iz prirodnih izvora je nemoguć, ali tu je prepreka sto Srbin sve sto dolazi u plasticnoj posudi ili kesi shvata kao neprirodno i kasnije nezdravo. Ja Ti stvarno želim svu sreću u ozdravljenju, ali nemoj da crpis iz svoje nedaće moralni autoritet kojim za činjenicu uzimaš ono sto ti smatras ispravim. Neće jedenje mesa dovesti odmah do raka i infarkta, kao ni sto te jedenje dva kila jabuka i krušaka u medu neće učiniti najzdravijim čovekom na svetu. Naprotiv, napraviće od tebe mlitavu vreću sala sa landarajucom pišom. 2018. E godina, nije samo voce izvor zdravlja.

16. način ovih gore papaka da bez gledanja okačenih klipova i bez nekog konkretnog argumenta omalovažavaju stavove i mišljenja ljudi koji se ne slažu sa njima.

samo postojanje takvih klipova i ljudi koji, nažalost, legalno plasiraju laži je uzrok smrti prevelikog broja pacijenata ne samo od kancera

ljudi lupaju svašta i puni su priča 'od mog drugara sestra izbacila kamen...', sve što pričaju je bez osnove i, još jednom, maliciozno

17. Tema je prerasla u nešto što ne treba tako da ide lock
    Raspravu o ovoj temi možete nastaviti na temi podijeli sa vukajlijašima

18. Brt to sto je tvoj deda ziveo 90 godina ne znaci je da prosek ocekivanog zivotnog veka pre 100 godina bio visi nego danas. Problem sa svim ljudima poput tebe nije to sto zagovarate nacin zivota ili ishrane(sto podrzavam 1000 posto),nego sto ste veoma brzo u stanju da napisete radioterapija govno,caj leci karcinom.
    Ti ne baratas nikakvim cinjenicama,informacijama ili releventnim izvorima(ozbiljno sumnjam da razumes ove pojmove) i ono sto je najbitnije ti nemas nikakvo,ali nikakvo znanje iz medicine. Ne posedujes znanje ni iz biologije,nutricionizma,nicega jebeno ali si u stanju da ubedjujes ljude. Tvoje ''znanje'' je bazirano na tvojim ubedjenjima,licnom iskutvu,okruzenju,nekim sranjima koja nadjes na netu.
    Isti je princip funkcionisanja vas strucnjaka alternativne medicine,ravnozemljasa i likova koji veruju da je tramp reptil.
    Negde u tom procesu,cak iako si normalan ovako izgubis racionalno razmisljanje,pa pricas o brojlu kao eminentnom naucniku. Ne moras da budes medicinski obrazvan,da prostim guglanjem skapiras da se radi o diletantizmu najviseg stepena.
    Ne znam,ostaje da su ljudi poput tebe opasni,jer ce se neko zajebati slusajuci vas i poceti da pije caj kao terapiju multiplog mijeloma.

19. Ma jok čoveče, ja sam sjebao ledja a ishranu sam sredio još pre par godina :) Znam za šećere, znam i za suplemente, hvala. Oporavio sam se gotovo u potpunosti i sem što ponekad imam vrlo slabe bolove zdrav sam kao dren, ne crpim ništa iz sopstvene nesreće :D Ljudi ja ovu temu nisam otvorio da bi se neko sa nekim svadjao i raspravljao - već da pogledate i ocenite stvar iz drugog ugla. Ako neko neće da gleda one dokumentarce i da vodi računa o ishrani, u redu, mene u principu zabole - tvoj život, tvoje odluke.

Kosmopolita, moram da kažem - jedi bre govna. Ja razumem da kao medicinski radnik braniš svoju struku, ali sve drugo što iole dovede u pitanje tu istu medicinu i njene metode, koji su i ovakvi i onakvi, stavljaš u isti koš - koje laži plasiraju? Koliki je to prevelik broj ljudi? Imaš li neke izvore, podatke, bilo šta? Stalno zahtevaš neke izvore i istraživanja a ovamo govoriš gluposti i služiš se najobičnijim uopštavanjem.

Naravno da ima budala koji se koriste tudjom nesrećom, bilo ih je oduvek, naravno, ima i onih kojima je samo zanimljivo da troluju ljude kako je emlja ravna ploča a Antarktik je kapija za vanzemaljce ili šta već. Medicina za koju se tako grčevito hvataš i zarad koje odbacuješ sve drugo takodje pravi sranja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.