Prevencija i lečenje raka prirodnim putem

1. Ej, da se ne lažemo. Ta alternativna medicina pomaže, samo je problem naći pravog nadrilekara.

Puno je prevaranata sad.

2. Znam ps, malo nas motivisem da se rasprdimo i pocnemo pametovati. Ko ce uci na vukajliju da se informise, ovdje samo ulazimo mi (jedni isti) i raspravljamo se i na kraju niko ne promjeni misljenje samo seremo u prazno. Ali smo kul kolektiv onako.

3. Samo jedan ispravni alternativni ljekar ima na balkanu, i to u Bijelom Polju.

4. Pa ona naša je konjskom palcentom lečila Van Persija, ja lično bio tu, soba do sobe sa Persijem.

5. Što je najgore, ovo je suva istina. Lolo

6. Kosmopolita čovek se operisao pre 12 godina, odbio hemoterapiju (lekar predvidjao da bi sa njom imao 60% šanse da živi narednih 5 godina), i evo ga živ i zdrav dan danas, putuje, predaje, intervjuiše brojne ljude koji su se izlečili na apsolutno isti način - ishranom.

da se razumemo sad, menjanje ishrane i navika je bitno, npr ako si pušač treba da batališ cigare
    ali ovi klipovi 'lekari su ovo krili od nas' ili 'izlečite rak melemom' su u najmanju ruku maliciozni

davanje lažne nade bolesnom čoveku je jako pokvareno, to što taj priča u klipu je verovatno laž i sad stvarno mislim da se s tobom ne vredi natezati

7. da se razumemo sad, menjanje ishrane i navika je bitno, npr ako si pušač treba da batališ cigare
    ali ovi klipovi 'lekari su ovo krili od nas' ili 'izlečite rak melemom' su u najmanju ruku maliciozni

davanje lažne nade bolesnom čoveku je jako pokvareno,

Istina!

8. Mickey Savage kila jabuka (seljačke, neprskane :) košta na pijaci 50 dinara, možeš da kupiš 3 kile za 100. Cvekla je 40, kupus 25, kruške možeš da nadješ za 70. Verujem da neka najšklj salama ne košta manje od 150, i to jedno 400 grama, ne više. Ne moraš svaki dan da tučeš po mesu jebiga, nije hrana baš toliko skupa. Uostalom prosečan srpski domaćin više troši na cigare nego na hranu.

Što se tiče neinformisanosti nema izgovora - možeš za ciglo pola sata da iskopaš na netu kako se čiste jetra, pluća, krv, bubrezi i creva, koji je čaj dobar za šta, kako da spremiš proso, susam, lan, kako da ih koristiš...Nije da ljudi ne mogu da nadju nego neće, al zato hoće da kenjaju. Kao na primer ova kafa, nije žena ništa pametno napisala na celih 6 strana. No za razliku od prosečne tinejdžerke nije dovoljno da je kvalitetno izignorišeš kako bi se prešaltala na lajkovanje slika po fejsbuku - zapravo jeste, ali ona se vrati...

9. Ovo što kozma veli je najbitniji etički momenat - davanje nade bez pokrića bolesnom čoveku. Jedino veće nečoveštvo od toga je okoristiti se od takvog čoveka.

10. Brojsovu metodu ne znam niti mogu da komentarisem.
    A ovo prvo. Ok i sta sad. Pa nije ni prvi ni poslednji sa tom pricom,meni dali 5 meseci ja i dalje ziv,ja odbio operaciju,ja odbio terapiju. Znas ko ima istu OTKROVENJE pricu? Svaki prodavac caja brt. Jel imas uvid u to koji karcinom je imao,ph nalaz,sta je trebalo da primi,kako je tumor gradiran bla bla.
    Ok ti si sad u fazonu proseravas se(i to je tacno),ali kapiras sta ti i tebi slicni tvrde.
    Znaci ti si sad bacio pricu da je nauka kurac i da je ishrana i alternativa kljuc. Cak i da nisi,bolestan covek ce tako da protumaci. I nek od 100 njih 98 kaze kakva budala,mozda se dvoje navuce na pricu prekine odlazak kod lekara i ceka mu glavica celera ubije tumorske celije.

11. Kad bi mi ti rekao da pisem pametno batalila bih nauku istog trena

12. Mačka pogledaš klip i vidiš sama, baciš pogled na intervjue sa tim drugim ljudima koji su se izlečili i doneseš sud. Naravno da je davanje lažne nade užasno i za svaku osudu, naravno i da postoje ljudi koji žive od tudje nesreće. Ali to radi i farmacija. Drugar je recimo radio za medikom, oni su solidan snabdevač apoteka. Kad nečega u apotekama ima na lageru, radnici su u obavezi da to izguraju (daju kao zamenu za neke druge lekove koje ljudi traže, iako su za nešto sasvim treće. Zatucani penzioneri, šta ćeš, vide tetu u mantilu i poveruju). Da se ne lažemo..

13. Kad nečega u apotekama ima na lageru, radnici su u obavezi da to izguraju (daju kao zamenu za neke druge lekove koje ljudi traže, iako su za nešto sasvim treće. Zatucani penzioneri, šta ćeš, vide tetu u mantilu i poveruju). Da se ne lažemo.

Još jedna istina!

14. možeš za ciglo pola sata da iskopaš na netu kako se čiste jetra, pluća, krv, bubrezi i creva, koji je čaj dobar za šta,

ovo je tek nova dimenzija gluposti, ti preparati za ' detoksikaciju'
    evo malčice da se informišeš, samo malo, video bi da se detoksikacijom zapravo bavi tvoja jetra, i da ne postoji čarobni napitak koji to radi. dakle velika laž.
    ne znam koliko si ti informisan u nekom drugom pravcu, ali način na koji pričaš je kao da komentarišeš ruske klasike a ne znaš sva slova

već sam jednom rekla ovde na forumu, al u vezi vakcina, lupetanja ove vrste su kao da ja odem u kladionicu da objasnim nekom kako da se kladi jer sam na vukajliji videla kako to izgleda

15. Ja imam jedan savet
    Ako ne daj Bože vi ili bližnji vaš osetite bilo šta, isprosite 20 k dinara ako nemate i pravac privatna klinika na detaljne analize
    Posle s tim krenite dalje, tad nece biti kasno

16. Blek ne proseravam se, daleko od toga. Pogledaš, izvučeš zaključak - ako hoćeš veruješ mu, ako ne nikom ništa. Problem je u tome što u poslednjih 30 godina imaš brdo ljudi koji iznose apsolutno iste argumente, neki od njih su čak i vrlo priznati lekari - doduše bivši, jer ih je medicina anatemisala.

Argumente ovog čoveka pogledaj sam, mogao si to da odradiš dok smo nas dvojica ovde prdeli. Nisi dete, ne može te niko izvarati ili navući na šarenu lažu - vidiš, čuješ, prosudiš i to je to. Ja da sam se ovim putem izlečio rekao bih ti - brate evo ja sam živi dokaz. Al nisam. Što ne znači da ne postoje drugi ljudi koji jesu, i čije mišljenje i iskustvo vredi saslušati.

17. Nemamo mi kulturu ishrane. Koliko ljudi ovde u Srbiji godinama jede burek za doručak misleći da je to kamen temeljac svake ishrane. Jebiga, nama smešno kad na filmovima Ameri izjutra jedu žitarice i mislimo se "Kakve pičke, mi smo mudonje sa burekom".

Ne moraš svaki dan da tučeš po mesu jebiga, nije hrana baš toliko skupa

Jebiga, matori...

18. ko bi reko da je melkijades za lečenje raka isto što i mali mujo za dodika

19. Jebem ti zivot neko 30 godina izoluje i proucava celije raka da bi nesto zakljucio a ti cujes vidis i prosudis ahahah pa vise ne mozes ni da me iznerviras

20. Cuj ne moram da tucem po mesu, ja ako ne jedem meso za neki od obroka, ko da nisam jeo nista citav dan. I ako jedemo mesine svaki dan, onda smo mi monako. Zar ne vazi ono da smo sirotinja koja drobi hljeb u mlijeko?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.