Prijava

Jeste Zap to na globalnom nivou
Ovo je jebeno lokalno, mi smo tačka na mapi, svet nece stati ako veceras ubiju tetku Galantnog kosovca i dalje ce zurke i umetnicka dela al Galantnom ce biti sranje bas nemoj da se zajebavamo

Brt koliko tetaka se ubije za vikend u jednom Čikagu kamaaan

Vučko, deeskalirao situaciju.

Nek je živ precednik

Upletanje social justice problema u Kosovski problem, nesto sto nijedna strana ne koristi, a moze biti jezicak na vagi.

Big brain time: namestimo da nisu hteli Šiposi da izdaju taj boravišni papir nekom they/them Kosovaru, tj stavili ga da je muško, i jos ga vredjali

Prebijanje nekog Srbina ne zato sto je Srbin, nego gej.

Kako se niko toga ne seti, kako niko ne shvata koliko je zapad lud i pada na te fore. Koliko malo fali da se promeni podrska, ako ne lobija, a ono gradjanstva tamo.

Alo, BIA, ako zaposljavate, i citate ovo, znate gde da me nadjete.

BIA agent za lgbt Black Ops.

Kosovo Serbs celebrate diversity... jebote, jednu gej paradu u Severnoj Mitrovici smo daleko od ful autonomije na Severu, jel moguce da to niko ne vidi, da niko ne razmislja outside of the box. Jos isprovociras ROSU da razbije tu gej paradu. Drugari... lezimo na zlatnom rudniku mogucnosti

Dovedes Stefana Penoa kosarkasa, onog garavog, nesto isceniras da ga maltretirali zbog boje koze, pazi, mi zelimo da pobedimo u njihovoj igri, al oni igraju snuker, a mi i dalje onaj decji plasticni kineski bilijar 25x25cm... step the fuck up

https://en.wikipedia.org/wiki/%C4%90or%C4%91e_Martinovi%C4%87_incident
Ovaj lik je bio daleko ispred svog vremena, ali ni to nam nije pomoglo. SAD bi trebalo neko da si nagura staklenku u bulju a ne jebene osamdes pete. Jednostavno smo glupi a šiptari su pametni.

Šmo: Šiptari mi NE DAJU da JEBEM!!!!

Theiner je napisao da smatra da su oficiri Generalštaba Vojske Srbije na sinoćnjem sastanku objasnili Vučiću da bi se u slučaju da naredi napad na Kosovo NATO avioni pojavili iznad Srbije u roku nekoliko sati i započeli bombardovanje.

Dalje, Theiner pojašnjava da bi u roku od 48 sati, 173. zračnodesantna brigada vojske SAD-a bila na aerodromu u Prištini, a da bi padobranska brigada italijanske vojske spustila se na aerodrom u Đakovu koji je upravo izgrađen za tu svrhu.

"Dan poslije mehanizovanu brigadu vojske Italije "Pinerolo" ,koja je smještena u okolini Barija, Treća pomorska divizija italijanske mornarice bi svojim amfibijskim brodovima iz Brindizija do Drača prebacila u roku dva dana," navodi Theiner.

Od Drača do Mitrovice brigada "Pinerolo" bi vozilima Freccia i lovcima na tenkove Centauro bila prebačena u roku od šest sati zahvaljujući od zapada konfinasiranom autputu A1.

Analitičar zaključuje kako NATO 23 godine planira i trenira odbranu Kosova, i da ukoliko bi Srbija ikada napala na Kosovo, NATO je spsoban da ih nadvlada u zraku za nekoliko sati i na kopnu za nekoliko dana. Podvukao je da se NATO potrudio da to znaju i srbijanski generali.

Ovi analiticari su najcesce klasicni seratori ali mi nije jasno, da li je realno da stvarno misle da bi NATO ovako munjevito reagovao da zaštiti Kosovo od Srbije?

I za koji kurac Ameri ovoliko štite Kosovo, koji je razlog obzirom da smo na ovim prostorima imali krvave ratove i nisu se nesto pretrgli da to zaustave ili spriječe ?

Zavide nam Ameri Plidu jer smo najbolji i najlepsi i imamo velike kurce a oni ne, zato hoce da nas uniste

Ovo što Zapata piše nije besmisleno uopšte, ali treba to ostaviti za Vojvodinu, prikladnije je, a valja i za nju praviti strategiju, nikad se ne zna..Jer kad nas pitaju za KiM, najčvršće uporište su nam - istorija i manastiri, Gračanica, Stupovi...A gejlobi ne zanimaju manastiri i tradicionalne vrednosti, naprotiv, gnušaju ih se. Ali to je najbolji narativ ubedljivo - belci smo, hrišćani, manastiri, tu smo 1000 godina, branili smo vas od Islama, ova govna vidi ih, mali, prgavi, Turci za sirotinju, truju vam djecu drogom. Taj narativ ima budućnost, jer Evropa sve manje trpi bliskoistočne dodjoše, a i gudru će početi da ne trpe uopšte. A mi branik civilizacije, stražari pred dverima evropskog bastiona vrednosti, ispravnosti...Itd.

Ti ai skroz poremecen LOL o cemu ti pricas

Skroz si odvojen od realnosti.