Prijava

Bice bele tehnike i televizora plazma

AM-RUS je rat koji se nikada nece desiti van filmskog platna.Isto kao jebanje Deer Goda.

Haha al kako se veliki igraci igraju sa ovim malim kao da je sah jebeni bukvalno ti diktira na koga ces biti ljut, cemu ces teziti a da ne pricamo o plasmanu politicki igraca koji su pod tvojom šapom (ovo govorim pritom ne misleci na sorosa, nego neke mnogo ozbiljnije igrace koji u ovom trenutku ne vrse nikakav pritisak na nas)

Venezuela je članica OPEC-a, što je čini neovisnim o američkom petrodolaru. U Venezueli su cijene nafte bile zanemarive i Maduro je kao i prethodnik Chavez predlagao socijalne reforme. Npr. gradnja socijalnih stanova ili davanje stanova sa kreditom sa zanemarivom kamatom. Kao takva, Venezuela je prijetnja po američku nacionalnu sigurnost, odnosno američkim naftnim kompanijama. Kao i uvijek, okupi se oporbena plaćenička strana financirana od strane Amerike koja izaziva nerede na ulicama i čeka se da venezuelska vlada reagira. Ako ne reagiraju, destabilizirat će se čitava zemlja, ako reagiraju i pošalju vojsku (što je normalno), CCN, Fox i ostali mediji u službi establišmenta pišu kako venezuelska vlada krši osnovna ljudska prava i konvencije. Naravno, onda se Amerika, kao "kolijevka demokracije", nađe prozvanim da odgovori i naravno vojno intervenira uništavajući više civilne objekte i ubijajući civile, nego vojnike i vojne strateške ciljeve u Venezueli. Uza svu svoju modernu tehnologiju i preciznost strojeva, oni uspiju pogoditi 5 km udaljenu školu i slično. Usporedno s tim destabiliziraju Venezuelu proglašivši embargo na njene proizvode, rušenje cijene njenih državnih dionica, zamrzavanje imovine i financijskih sredstava. Rat potraje dok ne osiguraju postavljanje marionetu koja će sa svojom vladom biti prozapadno orijentirana. Tada će vodstvo Amerike sa J.P. Morganom i sličnima dogovoriti "povoljnije uvjete" za otplaćivanje vanjskih kredita koja Venezuela ima prema stranim investicijskim fondovima, odnosno odgađavanje na više godina kako bi svoje financijske obveze u potpunosti namirila. I tako, Venezuela će biti opljačanana s nekolicinom novonastalih milijardera preko noći koji su usko surađivali s SAD-om. Podrazumijeva se da će NATO baze biti izgrađene.

jebem im mater mrtvu vise zelim jedan samo da mi naidje i da mi kaze da je novinar da ga svega rukama salomim

KO ŽELIO RAT DABOGDA MU U KUĆI BIO

запата сваки дан гугла почело је

Haha ovaj avatar i ime su najbolji do sada

Taman da se malo smanji populacija Indije, previse su nakotili u pizdu materinu

ovi ako pocnu da se voste onako najstrasnije i da to ne ugrozi nekog bitnog ni na koji nacin ,bolece ceo svet za to.neka se istrebe.jednom ce reci nemojte.i to onako tipa nemojte, a ustvari poubijajte se ko vam jebe mater cigani.

Ako ce neko fiknut nuklearku onda ce to ove zadrte budaletine. Nije zvaka za seljaka, jbt ko sve ima nuklearku