Prijava

koliko znam to je pisao samo jedan moderator do sada, da je ne imenujemo jbg.

Meni rekli ako želim da pređem na RTRS za stalno a ne da budem honorarac dopisnik moram biti moderator na Vukajliji :(

Pa reci da si Mlada Partizanka, ja ću potvrditi ako budu pitali.

Politicki nepodoban je onda...

Pajo, ja sam stavljao u CV. Verovao ili ne, to mi je donelo najviše razgovora i čak posao u jednoj jačoj firmi. Svaki put na razgovorima se pomenulo to, nije ih nikada interesovalo iskustvo iz drugih firmi koliko moderisanje vuke.

Баја тражи да буде модератор па напусти сајт заувијек. Чудни су ови Босанци.

razocarao se zbog slabe podrske

Идаље те чекамо Рифрафе лепи наш

Imaš moju podršku ako prihvatiš činjenicu da sam autor koji je zaslužio više odabranih definicija. Pored 90% mog lošeg stvaralaštva ima i dobrog, ali je najbitnije da je meni za 21 dan 10 godina bistvovanja na sajtu. Ne samo ja, nego i još mnogi koji nisu uspeli da se proguraju zbog raznih malverzacija i pristrasnosti koje dovode do izbegavanja kvaliteta jer neko nekog ne voli, ili voli.

EDIT: I ja sebe smatram za potencijalnog moderatora sa određenim dužnostima koje ne podrazumevaju odlučivanje šta je za brisanje, a šta nije, ali bih pre tebe stavio nego sebe.

Ма гоните се обојица, једино Ђото заслужује умод. Рифрафу би синуло често да не долази на сајт по седмицу дана због посла а ти немаш довољно квалитетне дефиниције да ти се повјери таква обавеза. Ђото је на сајту скоро увијек, зна да препозна шта ваља а шта је срање иако не чита нешто претјерано дефке у задње вријеме. Био би и Рифраф релативно добар модератор само постоји повећа могућност да му мандат заврши као Курдов тако да има и бољих коња за трку. Да не дође до забуне, постујем овдје чисто да изразим негодовање што се највјероватније г. Цокула неће враћати у скоријем периоду на сајт а не да предлажем нечији умод. А ево кад већ о томе дискутујемо дајем глас пријатељу Ђотоу.

Ne divljaj. Nisi kompetentan da pričaš o nečijem kvalitetu definicija. Nisam ni ja, ali ja to ni ne radim.

Опуштено јбт само износим мишљење. Компетентан је свако од нас да развије утисак о квалитету нечијих дефки које је читао. Можемо наравно погријешити у тој процјени, није свако Запата јбг. Немој се вријеђаш одма druye, нису ни ове моје ништа боље.

U pravu si. Izvinjavam se.

ооо зник ретардчино де си дуго те нема

Нек је срећан повратак брате.

Срећан повратак брату у Христу.

Otključajte ovu temu, realno ima potencijala.