Протести у БГ

1. Pa mozda nije mogla da izmuze neki vladin fond za kulturu, pa onda pokusava da sisa nvo sektor i opoziciju. Ja ne verujem da ce se ista promeniti, iako su ovi protesti mnogo manje fensi nekako od onih sa patkom, gledajuci narod koji dolazi, tj nije ljudima glavni razlog rusenje par kafica u gradu, nego bas je dogorelo velikom procentu gradjana, ali i dalje nedovoljnom. Plus vidim na zvanicnoj stranici njihovoj objavljuju otvorena pisma vucicu i sad kao bilo neko pismo o stanju na kosovu i vracarske babe ih napusile po komentarima kao sta pricate to, koga boli uvo za kosovo, hocemo vladivinu prava, kurac, palac. Neka druga tema, opet rasprava kao jel morate o ovome da pisete, nije to tema itd. Previse se ljudi skloni da monopolizuju protest kao da BAS NJIMA treba da se ispune zahtevi, a ostale ko jebe. Cini mi se da to vodi raspadu, cim Vucic upregne ozbiljnije medijsku masineriju protiv njih. Za sad su na ignoru

2. U pravu si.
    Previse je to sizofreno. U sustini rasteruju ljude, kao da im je tata protest ostavio, te smetaju im gejevi, te oni kojima je vazno pitanje Kosova, te krezubi, sad zadnja frka je ispala oko onog sporazuma sa narodom ili kako se vec ta smejurija zove. U sustini nekima je zasmetalo sto pise narod, a ne gradjani. Tacno ona retorika Sase Jankovica kako je opozit od gradjanin podanim, a ne seljak, a u sebi "hi hi seljaci jedni krezubi, jesmo vam suknuli".
    Momenat da nece da politizuju proteste je tek presmesan i govori o osnovnom nepoznavanju pojma politika.
    A da, u pocetku su stalno isticali kako se na protestu malo malo cuje "izvini" i "hvala", jer su oni stvarno mnogo pristojni za razliku od Vucicevih glasaca. Bez imalo blama su uvaljivali pravila ponasanja koje uspesno savlada trogodisnjak bez poteskoca u razvoju kao uspeh.

3. ja ovo ne pratim, al me oblivali grasci znoja kad sam sluso govore tih nekim protestanada...neka riba kao vice NESTO mi necemo stati BRE....hahah jako je prejadno bilo....a tipa da dobije samarcinu u nekoj mracnoj ulicici odma bi joj nestali ideali

4. Pezosov šamar vraća u pravoslavlje

5. Pa da, previše ljudi ima bez socijalne inteligencije i vaspitanja nekog, pa onda to nadomešćuju uzrečicama nekim i misle da zvuče vaspitano, a zvuče kao demo verzija mire adanje polak. I to nametanje pravila je najbolji indikator koliko je još sve nezrelo za promene, nema tog ključanja još, jer da ima desio bi se peti oktobar neki, samo su sad ljudi tolka beda, da ne bi krali samo iz skupštine, nego kapiram pljačkali bi trafike i shop and go markete. Ne kazem da sve mora da bude u maniru petog oktobra, al previse je i ovaj narod postao podeljen i razmazen pa onda ovi nece da setaju sa ovim, a ovi drugi sa ovim trecim i to je dokaz da jos nije dno dotaknuto, a s obzirom koliko su srbi pali po pitanju samopostovanja, kapiram da treba bukvalno zemlju da jedu i sljunak, od gladi, da bi makar skapirali da ne valja nesto

6. Ne moze 5. oktobar jer nije slaba Vuciceva ruka koliko je Miloseviceva bila 2000. kada je ceo svet bio protiv njega.Vucic je lutka Zapada i nece moci ici taj 5. oktobar.

7. Da treba nešto malo manje sofisticirano evo ja predlažem ovo za sledeći slogan protesta
    "AJOJ ĐILASE ŠALJI NAM SALATE BIĆE MESA KLAĆEMO NAPREDNJAKE"

8. Ma nek pricaju ljudi kako hoce, nego insistiranje na tome mi je glupost. Kao eto kako smo mi kulturni, a oni sendvicari su glupi i krezavi

9. Da treba nešto malo manje sofisticirano evo ja predlažem ovo za sledeći slogan protesta
    "AJOJ ĐILASE ŠALJI NAM SALATE BIĆE MESA KLAĆEMO NAPREDNJAKE"

hahahah

10. a jel to u toku neki rat klipovima između naprednjaka i opozicije/protestanata?

11. ау какав видео

12. Meni ne smeta toliko Vuciceva politika koliko cenzurisanje i ove jajarske fore sa cifrma,pa sta to dozvoljavamo sebi,jbt,kako to prolazi u drzavi koja nije pod nekim Africkim diktatorom???

13. Da moras ici u neki undergraund subreddit da bi video koliko su veliki protesti u tvojoj drzavi,daj ne moze to.

14. Da, da. Bukvalno da si tri puta izasao iz kuce, shvatio bi da ona Jelena nije lice koje moze ista da organizuje, iako je ona tu samo radi forme.
    Prosecan Srboljub je umro od smeha kad je video blago bucmastu Jelenu u dzemperu sa crvenom kosom, jednog hispera sa salom oko vrata i drugog kom je kosa opala pre tridesete godine sa predimenzioniram okvirima za naocare kako pljuju po Vucicu.
    Oni hoce glasace, ali pod svojim uslovima. Hoce kriticnu masu, ali da ta kriticna masa bude odobrena od dorcolskih baba.
    Jebiga moraju da se odluce hoce li se slihtati Srboljubu (realno glasacko telo) ili Mili zeni nekada poznatog ekonomiste sa Dorcola kojoj mozda maltezer dobije proliv taj dan pa ipak bude trebala hitna intervencija veterinara.
    O prilazenju ostatku glasackog tela nema ni govora, zato ih studentarija toliko i kulira, eventualno im dodje neki preostali patkar.
    Totalno odvojeno od realnosti i realnu politicku borbu su pretvorili u skoro iskljucivu kulturolosku.
    U sustini sve se ovo moze podvesti pod to da nemaju stav, nemaju ideju, lutaju ko sumanuti, svako moze da im se uhvati za sta god hoce, a Vucic koliko god snimao transfericne spotove i dalje sve drzi u svojim rukama.

15. Na kraju krajeva ozbiljnost protesta se videla kada je uhapseno ono dete. Tu svaka prica o njima staje.

16. Otkazujte protesti zato sto je jedan organizator debeo,drugi nosi sal oko vrata a treci je celav i nosi naocare.

17. Aj odjebi od mene ako je to ono sto si ti skapirao iz ovog posta.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.