Протести у БГ

1. sve te jebalo koliko je antipaticna

2. baš bezeze što se ova njena plavuša odrekla kurca, šteta

3. Bas danas slusam majmuna kaze "djilas, pajtic i ekipa su imali x firmi a ja nemam nijednu", pa jeste nemas ali ima bata tvoj pola srbije drzi jebem te u usta lazljiva

4. De se odrekla kurca, siba se sa strane dok je ova na poslu

5. I šta će da mu fali što će da bude uličar, imaće i ovde šta da kaže, i dok čeka red u pošti, i dok bari kasirku, moći će da nasmeje i oraspoloži drugare, da razgovara i sa tobom, i samnom i s Pezom, da ispoliva spermom razne maloumnike poput bonbaša, da se iskenja po glavi žele zekama a la glupan, ZLIKO itd... više ćete vi da žalite za ulicom ko Đule Van Gog, nego on za vašim životima ušuškanim u taj isti sistem protiv koga se vi samo deklarativno borite...

6. Pa tako se to radi... sicilijanska škola... valjda je nešto naučio od žutih... makar kako se indirektno krade

7. zanimljivo je da su protiv uličnih protesta uglavnom oni sa uličnim fakultetom

8. Zato što među tim protestantima ima 0% uličara, sam si sebi dao odgovor spermenko

9. Haha pa da, klasican cmar ove drzave poput delpiera

10. i čini se da su samo deklarativno za revoluciju, ništa mi nije jasno
    https://i.imgur.com/tbZXVkK.jpg

11. Pokušavam da zamislim sebe kako u društvu raznih Remea nosim neki transparent protiv vlasti, i ono, ne mogu buraz... kad budete počeli da razbijate izloge, prvi dolećem na lice mesta sa rancem na leđima, pa se posle možda i intenzivnije priključim

12. "spermenko" hahaha kakav degenerik boze

13. HAHAHAHA spermenko jebote

14. A na proteste sam išao... protiv žutih. Mahao sam radikalskom zastavom i urlao iz sveg glasa... i na taj period sam ponosan. A sa ovima nemam šta da tražim

15. niko ne zeli da razbija izloge debilcino glupa

16. Pa na kakve si ti proteste isao kad si dobio pravo glasa 2016. otprilike

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.