Протести у БГ

  1. Nemate vođe demonstracija, zato ste k'o muve bez glave. Neko mora i da misli, trebate čoveka poput gospodina sa moje profilne

  2. Ne trebaju vođe treba narod brda naroda, samo da skontaju šta je istina i ko ih laže, treba im vremena da napregnu isprogramirane i izmučene mozgiće ništa više. Biće to do vikenda poduplano

  3. Inace i da narod izvuce i pickoustog i celu mu ekipu na ulicu i prebiju ih na smrt, po ustavu SANU postaje prelazna vlada. Tako da nema nestabilnosti, naprotiv, mi vladu trenutno nemamo.

    Samo ka' em...

  4. pa to, nije da je ratno stanje. da nema vlade dve godine bukvalno se ne bi provalilo. verovatno bi imalo i neke pozitivne posledice, tipa da lokalno moraju poltroni da sednu pa da resavaju neke probleme, pa mozda i nauce nesto.

  5. interesantan podatak.
    mozda i ne bi bili lose za vodjenje drzave.samo u nekom prelaznoj varijanti,doduse.ovako su gomila nekih starkelja bez zivota u njima.0 inicijative da se nesto menja.ne kazem,ne treba oni sada da upiru,ali neko saopstenje,proglas,neki kurac ne bi bio na odmet.posto je vec spc sns bot agencija,mogao bi sanu nesto.

  6. drzava je mnogo odrzivija bez bilo kakvog centralizovanog vodje nego sto to ljudi vole da misle. ovo ima i dobre i lose strane, tipa da sve glatko moze bez vodje (u nasem slucaju bi bilo pozitivno), a lose su da nije sve sto je sranje u srbiji zbog tog vodje, nego je brate sranje kultura.

  7. SANU u tom slucaju mora samo da osigura osnovno funkcionisanje drzave i u sto kracem roku raspise izbore na svim nivoima osim lokalnih. Da ceo SNS osim ovih gore prezivi nemaju vise osvojenu vecinu. Moraju novi izbori. Sto bi bilo fenomenalno, jer njih realno jedino Vodja drzi na okupu.

  8. https://www.sanu.ac.rs/organizacija/odeljenja/odeljenje-drustvenih-nauka/clanovi/
    Hahhah zamislite Noama Čomskog kako se javlja na Zoom mitingu da predloži nešto oko stvaranja nekog zakona, bilo bi baš čudno nekako

  9. jedni vicu sedi, drugi vicu ustani, ovo ne lici na dobro

  10. mislim da ce na kraju da nas podele kao koreju, pa jedna u evropsku uniju, druga u savez s rusijom i a u kurac

  11. mirni protesti - gotovi protesti.

  12. Mi iz Šumadije ne volimo da idemo za Bg. Ide se kad se ide lekaru i kad se menja vlas a večeras niko nije bolestan!!!

  13. Pa nisam iskreno bas neki ljubitelj mirnih protesta. Juce se digla kuka i motika, tuca sa policijom, danas se sedi na betonu i kulira, sutra se sedi kuci i nista od promene vlasti

  14. Predvidljivo bilo jbg

  15. Ko god da stoji iza ovog debilizma sa sedenjem i nenasilnim protestima ne rodila ni njivo ni sljivo

  16. Podseticu omladinu da je i 5. oktobar bio miran do samog dana d. Tek 5. je krenula frka i Sloba neslavno propo.

  17. gej hipi protest.
    vudstok za sirotinju.bez mjuze
    inace,sve je ovo ok,da ne serem mnogo.jedini je problem je sto su ovakvi protesti za neku svedsku npr.kada zele da im gradska vlast uvede jos jednu liniju autobusa.
    ovako se moze sedeti do jeseni,nista se promeniti nece.

  18. Bojim se da se jucerasnji narodni protesta iz srca pretvara u one proteste tipa 1 od 5 miliona ili nedavimo beograd sto je tuzno. Vise niko ne tuce Sergeja i Djilasa.

  19. mozda je i dobro ovo.ko ce ga znati.navikli smo na neku agresiju.da probamo malo ovaj gandijevski pristup.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.