Протести у БГ

1. Narod: ustao je. Nadam se da su potajno zastekali 2000 baklji u ranceve i da ce ih nabiti u usta Pavlu Bihaliju i ostalim batinasima

2. Mirnim protestima postići će se desetostruko više nego kurčenjem i bespotrebnim batinanjem koje nam nameštaju i priželjkuju kako bi na svim portalima mogli da kače snimke i priče gde će neki navijač kojeg će labelovati predstavnikom većine da ruši kontejnere i maklja se sa pandurima pa će na to dodati i bljuvotine o stranom uticaju. Dok ne redpillujemo i staro i mlado o medijskoj manipulaciji i o pravom razlogu zašto niko ne prenosi proteste nema nasilja. Onda kad se bar 80 % stanovništva osvesti onda brate možete udarati do zore ali isključivo tamo gde treba, znači ruši Huawei znak, ruši RTS itd itd. Samo je pitanje dana kad ćemo se svi ujediniti. Komentari tipa "I treba da nas tuku kad smo pičke" su najnepotrebniji pad svesti koji iko može da napiše u ovom trenutku. Ne možeš očekivati od matorih ljudi da uskaču u skupštinu i prave sranja, jaki smo na broju a to im apsolutno ne ide u prilog i zato koriste svaku priliku da nas rasteraju eto vam razlog zašto sve i jedan prenos baguje ili je suspendovan.

3. A 80% stanovnistva ce se osvestiti od sedenja s Djilasom i Lutovcem ispred Skupstine dok ih Sarapa trpa masnom kiturinom u trocasovnom jutarnjem programu. Ovi poznaju samo cistu silu i nista vise. Da imaju malo razuma i sluha, ne bismo bili tu gde smo.

4. Može sledeći put kad budu nasilni protesti prvo da se spali informer barem neke vajde da imamo

5. huawei najveci dobitnik protesta.bez zezanja.

6. Ma nikakvo sedenje ni sa jednim predstavnikom opozicije pa jel tebi nije jasno da poruka glasi: NAROD JE OPOZICIJA

7. I kako se protesti smire bas onda kad precednik ode u inostranstvo, pitam ja vas? Jer ne moze na veceri s makronom da se igra saha i pomera konjicu sa takovske c3 na bulevar d5.

8. znači ruši Huawei znak

Џаба те Самсунг плаћа, ова фирма само расте

9. Da li iko od vas daje 1% sanse da padne Vucic ko Milosevic?

10. nemam pojma kako ce da padaju ovi moderni diktatori. mislim da ce da zavrsi kao milo kad bude zavrsio. orban. tako nesto.

11. Ko god je imao onu ideju za dron koji će da nadleće iznad i snima narod sad je pravo vreme da se nešto odradi po tom pitanju, ideja za milion

12. i ja sam juce pricao da neko ponese vazdusnu pusku hahahahah al da ne dobije od policije bojevu municiju

13. Druže tempiraju formu narodu lagano eksplodiraće ovo

14. Triforce
    Mirnim protestima postići će se

prestao sam da citam

15. Care zabole mene kita za kinesku firmu, rušenjem Huawei znaka se šalje poruka da kineska elita više nema uticaja
    Deinstaliraj Tik Tok btw ne budi ovca

16. СЕДИ НЕ НАСЕДАЈ!!

СВАКИ ПЕНДРЕК ПРЕКО ЛЕЂА
    ДАМЊАН КЕЖЕВИЋ
    ЛИК СА ЋАЛЕТОМ
    ПАША ПАТРОЛНЕ ШАПЕ
    ВЕЉА НЕ/ВАЉА
    БОЈНИ ОТРОВИ
    ПАЉЕЊЕ КОМБИЈА БЕЗ ТАБЛИЦА
    РАВНА ЗЕМЉА
    150 СУСПЕНДОВАНИХ ПОЛИЦАЈАЦА ПО БГ ШТО НИСУ ХТЕЛИ ДА ИЗАЂУ
    НИШКА П.Ј.

СВЕ ЈЕ ОБЕСМИШЉЕНО.

НОГА НЕМА НА МАПИ НИ РАДАРУ - ДАЛ ЈЕ У НЕКОМ ПОДРУМУ ГДЕ ГА КРСТАН ИСПИТУЈЕ, ДАЛ ЈЕ ПЛАЋЕНИК КОЈИ ЈЕ НАДИГРАН У ЈЕДНОЈ ШАХОВСКОЈ ПАРТИЈИ - МИ МАРВА ОБИЧНА НИКАД НЕЋЕМО САЗНАТИ.

ПОЛУПАНА ОПОЗИЦИЈА ГЛЕДА ДА СЕ НАКАЧИ НА СВЕ ОВО, ЛАЖЕ И МАЖЕ -НИ САМИ НЕ ЗНАЈУ ШТА ХОЋЕ.

ПОЈЕО ВУК МАГАРЕ, ПАР СНИМАКА И СЛИКА КОЈИ ЋЕ ЈАКО БРЗО ПОСТАТИ ИСТОРИЈА. ГАСИ МЕШАЛИЦУ МОТАЈ КАБЛОВЕ.

Status mog kuma koji prenosim u celosti

17. Kad svi udaraju neke teorijey evo i od mene jedna. Pa da cujem kako vam zvuci, napusavajte slobodno ako sam sjebo:

Sve je oko Kosova. Navuko nas je ko mlade majmune. Lomi se dal da ga prizna, priznao bi ga, al samo ako dobije amin od Makrona i Merkelovke da ostaje na vlasti i posle toga i da ga nece skloniti ko potrosnu robu. Da bi ih ubedio da im je potreban, navuce narod koji kipti od besa, isprovocira ga toliko da dodje prvi put do bas velikiih fizickih sukoba otkako je na vlasti i to dva dana pre nego sto putuje na razgovor s Kosovarima koji se nagovestava kao kljucan. Malo tu iznanipulise da bude jos veceg sranja, da se vide radikalno desne grupe. Poruka: ja sam vam garant sporazuma, ako mene sklonite, nemate garancije da ce vaziti ono sto potpisem. Potreban sam vam i posle potpisa. Rusi se nesto kurobecaju, svadja se sa SPS-om, ceka se da se vidi dal ce Merkelovka popasti pricu ili da pravi zaokret ka Kini i Rusiji. SzS il glupi ko kurac, ili umiruju proteste za njega sad kad nije tu, da se nesto ne otme kontroli.

Molim lepo, zovite me triforce od danas

18. Sve je oko Kosova.

Danas je cetvrtak

19. Vučić je toliki egoista on želi da udje u istoriju, čovek je bolestan
    Kad su ga dovodili na vlast obećao da će da potpiše sad ne bi a Merkelova mu jebe majku
    Ne bih mu bio u koži

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.