Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Likovi koji su juče protestvovali slušaju SARS, nose starke, navijaju za Mančester Siti i kače lajv na instagramu kad počinje zvezdina utakmica u evroligi.
I voze službeni auto sa logom zlatiborca.
Уместо САРС-а може и ово:
https://www.youtube.com/watch?v=5wNfK8UXDqI
pa dobro, mislio sam da je to neko i napisao tj. koji su ciljevi, naravno da je glavna poenta opsta kritika vlasti, medjutim od nekih konkretnih stvari, trazilo se da se razresi slucaj paljenja kuce istrazivackog novinara od pre neki dan (slina je kao izasao danas vec sa rezultatima istrage), dalje da se razresi ubistvo olivera ivanovica, onda da se otkriju nalogodavci prebijanja borka stefanovica, da se obezbedi veca zastupljenost opozicione strane na javnom servisu, tj. da se izvestava i o nezadovoljstvu naroda, a ne samo hvalospevi o vlasti itd.
mislim da 16. januara treba da bude ključni dan, tad je godišnjica smrti Olivera Ivanovica, a nista se jos nije otkrilo bukvalno, taj protest bi mogao i malo dalje da odjekne ako se dobro organizuje
ти исти који сад добијају батине ће вас јахати следећи само мало културније
https://www.youtube.com/watch?v=LE-xnQstieI
Gle ti samo čime se ministar unutrašnjih poslova bavi, prebrojava glave i redove na protestu...
Pa solidno glupe zahteve imaju
Ma pobedicemo na kraju vucica sig, samo se nadam da ce biti bez nasilja. Osim prema vucicevicu, to bi trebalo da se veša
Zahtevi su opsta mesta,osim ovoga sto traze 5 minuta na rtsu lolol. I serem se na spontano organizovane proteste u kojima setaju politicar ali su protesti APOLITICNI. Kakvo je to pusenje kurca,bukvalno se setim seselja koji je jednom imao ok izjavu tipa jer sramota biti politicar nego mi smo udruzenja gradjana,organizacije,ovo ono.
Lepo se kaze ovo su protesti saveza za srbiju,cilj je da vam jebemo mamu,ocemo izbore....
Licno necu da ucestvujem ni na jednim protestima iako sam govno studentsko,smatram da je dovoljno da glasam na svakim izborima.
I da,osecam da u tih 5-40k ljudi seta jedan neugledni student u prljavim starkama sa limenkom zajecarskog piva,koji ce postati novi ceda jovanovic.
Ionako 70 posto sanse da necu ziveti u srbiji sto bi ucestvovao u radjanju novih govana,pa za 20 godina da se kajem. Ko poslednji ugasi svetlo i ostala sirotinjska spiska bi bio nastavak ovoga lolo
Joe Rogan podcast experience
ако досад нису имали насловну страну информера сад имају
Nama je cilj da kolonizujemo Mars, da ga teraformiramo. Vučić je prepreka na tom putu.
generalno je problem uvijek sto sva ova tzv opozicija Vuciceva i kad ga pljuje, pljuje ga za neke sekundarne nebitne stvari sto samo doprinosi njegovom dobrom imidzu medju botovima i penzionerima. sto nije ni cudo s obzirom da im je svima isti gazda.
A da probam da se vratim na temu i odgovorim tronoscu: ok su mirni protesti ako je cilj takav. Ja nemam pojma sta je cilj ovih protesta al nekako sam skapirao da je cilj da se otera sns. U slucaju da to jeste cilj od mirnih protesta ni kurca nema to odma da bude jasno a ako je cilj tako neka istraga ili nesto onda se mozda i dobije neki djavo. Srbi generalno imaju problem sto hoce sve odmah i sada pa misle e aj protesvujemo dole vucic umesto da izadju na mirne proteste zato sto je novi beograd dobio smanjen budzet, zato sto su izjebali zakon o trudnicama po kojem je nemoguce da zena decu rodi jedno za drugim, sto kupuju nova dokumenta cim im se digne kurac da promene ime ulice jer je trenutno ime nepodobno itd itd itd. Mislim da je i kelt pricao o tome jednom, treba da se menja od najsitnijih stvari odatle se pocinje, tako se menja sistem. A u dobrom sistemu ne moze vlast puno da zasere cak i da je najgora ikada. Pusti vucica nek on sa bratom zgrce milijarde vidi prvo zasto u tvom mestu placaju decije igraliste pola miliona evra. Pa kad taj nebitni pajser koji koristi ono sto mu je omoguceno zavrsi u zatvoru onda rokaj drugog pa treceg pa predji na vece. Treba krenuti od tipa jebene kablovske pa izaci na ulicu i traziti da imas vise provajdera a ne samo jedan u ponudi(jer nece jedni drugima u teren) pa imas npr samo arenu a ne sport klub. Takvim stvarima se treba posvetiti jer su resive, mislim banalizovao sam ali prvo od najsitnijih. Tipa naplacuju str radnjama 40k godisnje ako imaju tranzistor unutra kao muzicki dinar i sve str radnje uzmu i plate jebenih 40k nizasta samo jer smo beskicmenjaci jebeni koji nisu u stanju da se izbore sa nekom budjavom agencijom ovakve vrste ili smrdljivim parking servisom a ne da sruse predsednika koji je zajahao.
Može lok
vucicevic me podseca na palpatina iz zvezdanih ratova ne mozes da ga zamislis kao dobrog lika u bilo kom univerzumu
pa da, taj govornički deo i nije najuspešnije izveden, zato sam i rekao u prvom postu da je potreban neki bolji lider cele priče, bolji govornik, ko će da popali masu sa nekim svakodnevnim problemima u kombinaciji sa ovim većim, da se napravi neka lista zahteva i ciljeva (nešto poput 95 teza Martina Lutera xd) pa da se svaki put diktiraju i da se zahteva ispunjenje svakog pojedinačno, ko je namestio ovaj ili onaj tender, ko se gde ugradio i kako itd.
nekad gordo mislim da bih ja uspešnije organizovao i vodio ove proteste iskreno xd
a političari se prišljamče već sam rekao, jbg ne možeš reći sad bošku, e ajde u kurac mrš iz kolone političaru, i on je neki građanin valjda, bitno je da ne drže govore
samo sto palpatin manipulise ljudima i proracunava sve, pametan je, a ovaj je glup ko kurac
da,da, govorim samo ovako kao pojava, vidi se da je trulez tezak
Teme se ne brišu već arhiviraju ako nisu aktivne, neam ništa protiv da otključam tu temu sa tvojim postom kad je nađeš a aktuelna je...
Kako ne moze? Ako vide ljudi politicara treba da mu kazu aj mrs kuci picka ti materina bezobrazna