Протести у БГ

1. Luvatare stvarno bre picka ti materina sta seres na sajtu? Idi na skupstinu

2. Skupštinu grada Šabca? Svaki svoga ubijte subašu

3. N1, SZS, Danas su na istroj strani sa Vucicem. To je toliko jasno i ocigledno da prosto bode oci.

4. N1 fura CNN propagandu, SZS hoce da ponovo dodje na vlast da krade. Cisto da ti pojednostavim.

5. Hoće li pop Antonije predvoditi ovu revoluciju? Hoće naravno tu je od samog starta, međutim pravo pitanje glasi hoće li se ovo pretopiti sa borbe protiv diktatora u borbu za ujedinjenje Srblja e to samo na nama zavisi

6. Ako ima policajaca voljnih da istupe iz klošarske uniforme još uvek to mogu da učine

7. Monah Antonije: “korona je laz”
    Takav moze samo u propast da vas vodi

8. Pa jeste laž svi znamo da je laž i to nije problem što taj grip ko grip postoji nego je problem što su od njega napravili bauka plus su uveli sve i jednu meru koja ispada potpuno kontraproduktivna u poboljšavanju imunog sistema (pričam ovde pre svega o SZO mafiji)

9. ????
    Sta si sad napisao brate moj...

10. Trenutno ako oćeš da se informišeš o tome kako da podigneš imuni sistem moraš ići na neki video teoretičara zavera umesto na visokobudžetne produkcije u medicinske svrhe

11. Imas li u familiji, siroj, ili poznanike koji su mozda zdravstveni radnici?
    Umire bre narod padaju ko svece, kao terminalni stadijum tetanusa jos i gore

12. Plus što je cela stvar samo pokrivač za političke izbore u Americi i sve što rade s pranjem mozga je samo usput da se vidi koliko je narod pokoran

13. Pa padaju naravno da će padati kad im je telo pretrpelo pola godine konstantnog stresa ne valja to nikako

14. ajde bre trifors ne zajebavaj. zimus sam imao neki kasalj od 2 nedelje da popizdis, ne mozes da spavas, ne mozes da sedis normalno, cim legnes kasljes kurac palac. bez temperature, bez upale pluca i statiznam.
    sve i da je samo tako, a ne da postoji ne nulta sansa da na kraju zakacis upalu pluca i camis u bolnici, koj ce ti kurac tako nesto u zivotu? kako moze neko da misli da je to bolje od vakcine.
    da ne pricamo kako sve ovo izgleda ako nemas 25-35 god nego 50-60.

15. e vidis, procitam ponovo, i nisi pominjao vakcinu, a na prvo citanje sam bio ubedjen da jesi :)

16. Ma nisam al ko da jesam xD

17. Kakvi su ovo Karađorđe momenti, hahaha

18. G-UUUUUUUUNITTTTTTT
    youtube.com/watch?v=lWD9wVPwhH4

19. Celte ja ne znam kako se ti boriš sa prehladama ali ja se borim sodom bikarbonom, čajem i limunom i narandžama i svaki put me prođe za manje od dva dana ozb

20. au brt skandiranje ratku mladicu, hahaha... ko nas je kleo nije dangubio

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.