Добро јутро, Српска републико!

1. i onda se bosanci čude što su ih u onoj državi svi nazivali glupim. baš smo pametni u pičku materinu, svi ovi plidui i jovori, jedni što hoće da ovaj ološ od nečoveka bude na vlasti, a drugi što se raduju jer """tone""" 49.9% broda.

2. Преименујте тему на Мрш у пичку материну, републико Србско!

3. Босанци има план и за вас, кад вам разјебу ентитет, преселите се у Србију, ал не било где, него у Београд, то је актуелно сад.

4. dodikovci u bg na vodi ostala sirotilja na

B U S I J E
    U
    S
    I
    J
    E

5. Наравно, па где другде да се преселе ти који су се накрали.

6. Situacija RS i bivše RSK su potpuno neuporedive.

7. jes brate, one prodao sloba vas će žvalavi

8. Хахахахаха

9. Какав је однос Русије према РС, знали се шта Јоворе? Ако може неки билтен о томе, не пратим јбг.

10. Vole ih ko nas turci, kurcem makli ne bi taman da nas uragan odnese ali zato uredno diplomatija demagogija bratski narod

11. Е добро, лепо је то знати.

12. Samo što Rusi nas nemaju od koga da brane.
    USA i EU nedovoljno zainteresovane, i mi sami pacifistički nastrojeni, ako bi došlo do nekog sranja, ne treba nam ni pedalj Federacije.
    A da sad neko dolazi iz Federacije nas da napada, u to sumnjam, jer nit ima čime, nit ima zašto.
    Čime će neko toliku silu podić da potjera preko milion Srba? Nema od toga ništa.
    A nema ni zašto, jer mi Federaciju dirat nećemo, a kod nas ne živi dovoljan broj ne Srba da bi federalcima naša teritorija bila posebno interesantna.

13. Jedina ozbiljna prijetnja po RS je po meni Hrvatska, ali mi sa njima nastojimo držat solidne odnose, i mislim da nisu toliko zaniteresovani za unutrašnje razmirice unutar BiH.

14. Obj jedino bosnje nemaju sto se kaze svoju nacionalnu drzavu, al boli nato pakt patka za to karte su podeljene davni dana.

Siptari imaju dve samo ne zna se ko su kosovari gde pripadaju

15. Ako žele mogu je dobiti, nikakav problem nije. Ali ne može cijela BiH biti njihova nacionalna država jer za to nema istorijskog osnova.

16. Mada mogu ono s njom da se identifikuju i da je smatraju svojom nacionalnom državom, ni to mi ne smeta, šta me briga šta oni misle. Bitno je samo da na terenu, u praksi, ne bude zaista uređena kao bošnjačka nacionalna država. Jer to ako bi bilo, to bi značilo negiranje 50% stanovnika te iste države koji nisu Bošnjaci.

17. To se vidi po tome kako kmeče oko toga kako nema otcepljenja ni pod tačkom razno, dok kod vas može u svakom momentu. Čini mi se da smatraju da polažu pravo na celu Bosniju.

18. I Šešelj je smatrao da mi polažemo pravo na sve istočno od Karlovca, Karlobaga i Virovitice, pa mu nije puno pomoglo. Jedno su želje, drugo je realnost.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.