Трајнујмо Мачка у чизмама са Вукајлије
  • P

Hahahaha pa bas to djoto, sramota me proslosti. Isto tako cika bolja, napravio novi profil jer je na proslom imao 13 godina i zalio se bruceu da ga pogadja kad mu kazu cika bulja

• Берлиоз

чика буља хахахаххах

• P

A ti boljo, ostavi macka na miru i nece biti frktanja. Budimo slozni u ovim teskim vremenima za vukajliju, pogledaj zadnju aktivnost modova i bice ti jasno da su se kapetani ispalili, sta ce tek biti sa nama obicnim putnicima..

• Берлиоз

Знам лудице али србофобија се не може толерисати а посебно не на српском сајту. Плус лик је глуп као пањина и причљив до левела ексцентричности, а то је погубна комбинација сви се можемо сложити. И да, прва реченица је упућена и теби.

• 627

дассда

• 627

Који модератори блече јбт па нема никога те врсте већ 8 дана на сајтоу хахаха

• velikiblek

A pa dobro,bili su aktivni jedno vreme

• Мачак у чизмамa

Може мултитрајн за чика буљу ахаха и за све његове појавне облике, кад буде научио да се не понаша као сељобер из херцеговачког камењара, нека направи нов профил па да видимо, а блеку и троношцу поручујем да ми попуше курац

• Мачак у чизмамa

Плиду волим те

• Vo iz kupusa

Zashto? Dobro je autor.

• Mali Mujo

obojicu bih ja vas momentalno banovao, smarate već danima

• Mali Mujo

nek puse kurac vise moderatori,kao cimaju se oko sajta ovo ono 30 posto naloga ako ne i jace ovde su dupli,jel tesko da ih banujete sve otvorite im original i cao

• Мачак у чизмамa

Нема више културе за чика буљу, дечко је тотални љаксе, трајни бан јебем га у уста дебилна босанска

• Берлиоз

Боље тотални љаксе него тотални ментални ретард као ти. Напусти сајт крпељу малешни. И ја тебе јебем у уста моронска босанска, босанчино глупа

• Мачак у чизмамa

Неће више босанци овде чика буљу да промоле, буди сигуран

• Берлиоз

Нестаћеш ускоро са вуке као да никада ниси ни био овдје. Што босанци јебени мене да промоле? Очима их не могу. А твоју коњевску појаву кад видим одма ми падне мрак на очи

• Мачак у чизмамa

Е ко хоће, сељага из камењара долази сад 14тог у БГ да обнови залихе шампона и помази асфалт, па ко је заинтересован да се шиба с њим, ја бих радо ишао али нећу бити у СРБ

• Берлиоз

Мачак у чизмама јебени као курац је глуп

• Тхе Проф

Srećna Nova svima, da u miru i slozi preživimo 2019-tu :*

• Mali Mujo

Otvorite Bolji i Mačku posebnu temu gde će se svađati i onda za svaku svađu van te teme ih banujte.