Maestrovi tigrovi

  1. Odgledao sam ove Maestrove klipove i njegov početak putešestvija ka Raju srpskog jutjuba. Ne gajim neke simpatije prema tebi, naprovit, ali si izašao sa imenom, prezimenom i celokupnom pojavom, te mislim da je to za neko poštovanje. Vidi se vaša ambicija i zgroženost bauštelom, što je svakako nešto istinski ljudsko.

    Pošto želim da budem koliko-toliko konstruktivan i zbog svog ktitorskog kompleksa, daću nekoliko sugestija. Maestro, kod tebe se vidi nelagoda pred kamerom i mislim da na tome moraš da poradiš. Nemam kredibiliteta da kao pripadnik ružnije struje na sajtu komentarišem nečiji izgled, ali sasvim si pristojnog izgleda. Facijalne karakteristike ti skroz idu uz tvoja pisanja na sajtu i od danas zvanično više ne mislim da si trol. Malo te višak kilograma i gronik koji ide uz isti jebu (kao što su i mene do skoro), ali verujem da će gronik nestati nakon neke krštene dijete. Trebalo bi i da pustiš kosicu i kroz nekoliko meseci odradiš undercut frizuru pošto ona ide u ovoj 2019. godini. Moj je predlog Red Bull, voleo ga ili ne, jer kako da očekuješ da neke napržene klinkice gledaju vaše klipove a vi pijete onu veliku Guaranu. Ova Guarana, posebno velika 0.5, ne ide uz vožnju poznatih (polupoznatih/poluanonimnih što bi vozač rekao) jer ima taj sirotinjski vajb, a na osnovu priče vas dvojice, vidi se da maksimalno želite pobeći od tog diskursa. Ne znam da li ste ideju Patrolle negde čuli, da ne kažem ukrali kao naziv kontenta (!), ali sam se iskreno nasmejao i apsolutno sam ubeđen da je Patrolla spot-on. Trebalo bi da akcenat malo promeniš i priđeš standardizovanoj verziji usmenog sprskog jezika. Pokušavaš da budeš YeaBatch 2.0, čak i na silu, što ti nekako ne ide od ruke.

    S druge strane, mnogo više zamerki je na račun vozača u ovoj premijeri, i mislim da ćeš u nekom periodu morati da se njega rešiš. Ne znam da li kao Pezos imaš nekog lepog drugara, ali ako ga imaš - mislim da bi on bio neuporedivo bolji izbor za Pipena. Previše mi ortak tvoj ima vajb mesara iz lokalnog Matijevića, uz još tvrđi akcenat od tebe.

    Koncept ima veliki potencijal, ovo najiskrenije mislim, stoga moraš u startu ispoštovati osnovne marketinške postulate. Pod tim mi prvo pada na pamet da moraš oslušnuti tržište i videti šta jutjuberska publika traži. Zato mislim da morate iskoreniti akutnu mizoginiju i animozitet prema Beogradu, jer šta vam sve dobre ideje znače ako biste na prvu loptu dobili epitet seljaka. I onaj momenat kad je vozač brže-bolje pomenuo mesto za slogan je previše delovalo kad da on to odista misli i da na silu pokušava što pre zgrnuti lovu. Čak i da dođe do toga da ide slogan iza vas koji nije vezan za sami brend Patrolla™, zamisli kako bi to izgledalo u potencijalnoj situacija kao npr. kroz nekoliko meseci voziš se sa Lunom Lu, ona pljuje Vučića i ovaj neoprimitivizam, a iza onako u neonu šljašti Agroživ. To čak i može da bude jako produktivno za brend ako ima dozu ironije i trola, a ne da probate što pre zgranuti lovu i staviti bilo koji baner iza. Maestro, uzdam se u tvoj preduzetnički duh i nadam se da ipak nećeš dozvoliti stavljanje banera na zadnje sedište. Ako pak bude moralo s reklamama, neka idu pred početak klipa, tako da ne utiče na kredibilitet kontenta. A baner ako baš mora, neka onda to bude baner brenda, i tu predlažem da vam neko pomogne oko kvaliteta banera i vizuelnih rešenja. Ne moram da naglasim da je logo apsolutno obavezan kada krenu ozbiljne vožnje i ozbiljniji pregledi i subscriberi.

    Moram isto da naglasim jedan momenat koji mi je upao u oči a tiče se tvoje zatvorenosti i trenutnog odsustva prirodnosti i sigurnosti pred kamerom. Kada si pomenuo Marinu Ćosić i rekao da bi u nekom trenutku isključio kameru, uputio si si vozaču jedan onako pravi jebački pogled, uveren da je to moguče, ali si jako brzo taj isti pogled onako tužno oborio misleći u sebi: Jebote, šta ja to pričam, a ona debela kasirka iz Maksija mi rekla da sam klošarčina i da neće na kafu?!. Dakle, stoprocentno podržavam povremene bećarske upadice, ali moraš da veruješ u njih. Stoga, kad npr. sledeći put pomeneš neku takvu osobu (moj je predlog Jelena Gavrilović) onako jebački pogledaj u kameru, pokaži muda, a ne da obaraš pogled u naletu inferiornosti. Napravio sam gif kojim hoću da konkretno pokažem na šta sam mislio.

    http://freegifmaker.me/img/res/1/5/4/8/5/0/1548506598972162.gif?1548506616

    Sveukupno, ideja je sjajna, naziv još bolji, ali neke startne probleme moraš što pre da rešiš, već u narednoj vožnji. Imaš moju podršku i odista mislim da uz odsustno sujete i prihvatanje dobronamernih saveta ovo jako brzo može da bude cveće srpskog jutjuba.

  2. Kakva analiza jebena ovo da se sacuva negdje

  3. HAHAHAHAHAHA Umirem na ovaj gif još sta je prov zapazio

  4. Sve na mjestu. Moja podrska takodje za ime Patrolla, jos na preko aplikacije one vidiš dje ima policije, kružiš dok te ne zaustave, pa staviš neki klikbejt PATROLU ZAUSTAVILA PATROLA i nešto slično

  5. Mislim da je u pitanju peti deo ovog uvodnog miksa.

  6. Hahahahaha jezivo detaljna analiza :/ ali hvala svakako

  7. Inace rekao si da cu morati da se resim svog najboljeg prijatelja, izvini ali ja te stvari ne radim

  8. Maestro ovaj tvoj drugar... crowd killer. No charisma, no delivery, constant profanity i zašto jebeno pričam engleski, elem... ditch him.

  9. Jebiga, izgleda da je prijatelj oportunitetni trošak tvog uspeha kao jutjubera.

  10. Ne bih rekao da misli da ga se rijesis u zivotu, samo da ne bude u klipovima.

  11. Prov te nagovara da ubiješ kuma vidim...

  12. subovah se maloporije
    aj neka je sa srecom pa dogodine 100k

  13. sacekaj da malo postanete poznatiji pa ga onda odbaci kao krpu i daj mu ovaj link da procita od sosidza i zapate....kao jbg buraz kazu svi da si kao mesar i da si nezanimljiv....jos ce vise popizdeti jer je on smislio naziv patrolla

  14. kakva analiza brt, koliko psihologije oko jedne grimase i poze, a lik samo pokušavao u trenutku da stisne prdež da ne procuri u kabinu.

  15. Pazi, nominalno stoji da sam mislio da ga udalji od sebe u profesionalnom smislu. Ali problem nastaje činjenicom da mislim da bi drugar postao jako ljubomoran i da bi profesionalna distanca uticala i na kvalitet prijateljske ljubavi. Čak bi i bila fora da ga u jednoj fazi Patrolle Maestro lepo izvoza i na kraju mu kaže: Više nisi deo projekta., ili nešto još više catchy.

  16. ali da kao sto sam i ja rekao, kumara ti izgleda kao da na silu pokusava da zvuci opusteno dok prica...pa kao uvuce dim cigare pa onda kaze nesto onako zacepljenog grla kako da objasnim...nije mu prirodni ambijent ovo

  17. Ahhahaha proviron ubio

  18. Ajde Maestro zajebi kuma, znas kako kaze coby;
    kad lova je u prici, prodao bi kum svog kuma

  19. kum nema, da ne kazem zajebana ledja kao maestro, maestru daju savete prekaljeni internet igraci, ovome nema ko da daje savete

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.