Maestrovi tigrovi

1. dandara u prenesenom znacenju retardi glupi, znaci kad kazem

reme ne mozes da mi lupas dandare po sajtu a pseto moze

to znaci:

pseto kad mi kaze 'maestro ne budi majmun' ja cu prihvatiti kritiku, a kad mi reme kaze 'maestro ne budi majmun' ja cu odg 'aj odjebi metaliko'

kapirate?

2. Zovite pseta recite mu da mu ovaj mali divlja ovde.

3. ja ne znam što se čudite kad maestro piše ove gluposti, pa nije od juče ovde, oduvek je bio takav

4. Маестро ♦
    dandara u prenesenom znacenju retardi glupi, znaci kad kazem

reme ne mozes da mi lupas dandare po sajtu a pseto moze

to znaci:

pseto kad mi kaze 'maestro ne budi majmun' ja cu prihvatiti kritiku jer racunam da pseto moze da mi slomi picku, a kad mi reme kaze 'maestro ne budi majmun' ja cu odg 'aj odjebi metaliko jer racunam da ja njemu mogu da slomim picku pa je oke da kurcevto odgovaram'

kapirate?

5. ti ne treba kao mod da imas misljenje nego da moderises i zatvaras teme i banujes pravedno tisina

6. ok, glupane, ti možeš da mi kažeš tako ali evo demigod ne može

7. moze svako da ti kaze, nije bitno od koga dolazi nego da li je validno, znam da drkas na ad hominem al nemoj

8. hahahahah realno sjebala me kosmopolita sad s ovim

9. Dobro. Onaj njegov daun izgovor nije samo naglasak. Lik je retardiran samo tako.

Pseto može da me maltretira.
    https://i.makeagif.com/media/3-12-2018/tAftGQ2.jpg

10. ne znam nisam pratio bas ovu temu predugacki su postovi bili posle onog provovog legendarnog posta, ali mislim da je maestro normalniji dosta nego ranije i normalniji od dosta debila koji ga ovde navodno TRPAJU i ne pokusava usiljeno da bude iritantan koliko je ranije to radio

11. sjebo si ti sam sebe brt
    samo smo ti trazili psiholoski profil remea, a ti si nam na tacni dao svoj.

12. stvarno sam sebe sabotiraš i zakopavaš, to ti sad preko interneta draugarski kažem iako nemam pojma ko si. svako dobro i pamet u glavu

13. Manijace i ti si metalika, nece uvaziti tvoje misljenje, bezi tamo.

14. Hteo je da me bije pseto, bez ikakve zajebancije, hteo je da me bije bohor. Batina nije bilo, ali sutiranja mene po forumu i sajtu bilo je.

Pitali ste me na lajvu da nabrojim omiljene vukajlijase, cak sam i na forumu nabrajao par puta, videli ste da uvek kazem ''pseto i bohor'' za prvu dvojicu.

јесте ово лолић јер ван контекста испаа да их готивиш јер те нису истукли али изречено је и много глупљих ствари на овом сајту тако да ти ја ово не узимам за зло и могу да ти кажем да си добро почео јер те већ пар људи прозива битно је само да изазиваш емоције чека се следећи лајв и поз кумару види се да је домаћин

15. Маестро ♦

U vremenu kad sam se majmunisao po forumu, mnogi su hteli da me razapnu sto verbalno sto fizicki, to svi znate. Hteo je da me bije pseto, bez ikakve zajebancije, hteo je da me bije bohor. Batina nije bilo, ali sutiranja mene po forumu i sajtu bilo je. Bez obzira na to sutiranje, ja sam njih dvojicu postovao pre svega, i gotivio, zato sto su momci stariji od mene 5 godina, zato sto se po njima vidi da su lobanje prave, sto fizicki sto po postovima.

Ja sam prestao da se majmunisem, oni su me zgotivili, dogovarao sam pice neko sa obojicom ali nije se jos desilo. Pitali ste me na lajvu da nabrojim omiljene vukajlijase, cak sam i na forumu nabrajao par puta, videli ste da uvek kazem ''pseto i bohor''

16. Pitaj pseta da li sme Maestro da ti odgovori,nemoj se obracati direktno Maestru,zato sto je to uvreda njegovom gospodaru.

17. Nek ovaj najjadniji post u istoriji vukajlije ostane upamćen, pre nego ga maestro obriše kao svoj jutub kanal nakon premijere uživo.

18. maestro imao si jedan nastup vredan rispekta kad si izneo argumente na kontraverznoj temi neše debelog, iako si i tu malo preterivao, nešto je bilo vredno razmatranja. Ali od tad svakom novom temom toneš i postatješ jadniji od daunovaca tipa čika bulja. Oni makar ne glume šmekere to im je prednost. Koji je tvoj problem? nemaš ćaleta ili figuru od autoriteta pa se guziš bohoru i psetu da te jebu? Prija ti kurčina? al da nije štreberska mlohava ili od metalaca :)
    smešno, tužno, jadno. Ima nečeg detinjeg u tvom glatkom licu i pogledu što se kosi sa slikom opasnog zavodnika, jebača i alfa sveznalca koji prosipa fore o muvanju i šta ribe žele, a takvim si se predstavljao.

19. имам осјећај да ће овај маестров пост дуго циркулисати вукајлијом

20. a ne mogu ja s njima kad sve izvlace iz nekog konteksta, poenta je bila da su mi tri coveka govorila da sam majmun: pseto bohor i reme
    za dvojicu sam smatrao da su lobanje i da njihovo misljenje necemu vredi a za treceg da je retard
    danas ta dvojica ako mi kazu "e maestro lose ti je ovo zbog toga i toga'' saslusacu
    treci ako mi kaze ''maestro lose ti je ovo'' reci cu mu aj skloni se debilcino.

reme pokusava ovde da mi lupa neke virtuelne dandare a ja mu kazem da je premekan da bi to radio, nzm kako ne kapirate, glupi ste

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.