Prijava

Sve one glave znaju da sviraju po notama onim jbg i bez mlataranja rukama 

Tronozac ti manje-više odgovorio, a ja bih dodao tu i pevače na sceni koji su ozbiljne slepčine pa gledaju u mene sta i kako jbg

Maestro, čestitke, znači ipak ti silni pregledi doneli neku korist?

mora da je legla neka kešovina maestru, čim je skrpio pare da jebe

Pogledajmo problematiku iz ugla životinjskog carstva.

a) Uzmimo na primer krdo visoke divljači. Jebe jedan jelen, onaj koji ima nejveće rogove i najsnažniji je. Ostali jeleni ga se plaše i poštuju ga. Sve ženke u krdu se jebu. Sa tim jelenom.
Zašto?
1. Sve ženke žele da njihovo potomstvo bude kao taj jelen, dakle da imaju lepo, zdravo i snažno potomstvo.
2. Ni jedna od ženki ne želi da je jebavaju bezvezni jeleni redom. Tu sigurnost može da joj pokloni samo najjači u krdu. One traže sigurnost.
3. Sve ženke će se prikloniti novom najjačem jelenu, jednom kada dođe do smene vlasti.

b) Posmatrajmo sad primer kralja svih životinja i njegov čopor lavica. Jebe jedan lav, najjači i najsnažniji. Sve lavice se jebu sa tim lavom. Sve lavice love divljač i donose je lavu. On jede prvi, zatim one, pa njihova deca. Lavice čuvaju lava, ne zato što je lav dobar jebač, već zbog onoga što se dogaodi prilikom smene vlasti.
Pojavljuje se novi mladi lav, koji ubija lava koji je do tada uživao blagodeti života u čoporu, preuzima vlast nad lavicama tako što poubija mladunčad. Lavice kada ostanu bez dece jebu se novim lavom i donose mu divlajač.
Zašto?
1. Lavice traže sigurnost.
2. Lavice traže lava koji će ih zaštitit od drugih lavova.

c) Prebacimo to na svet čoveka. Dakle sve žene se jebu, kao i košute, kao i lavice. Samo neki muškarci jebu.
Koji?
1. Najlepši i najpametniji - jer takvo potomstvo treba da bude. (Čak i kada ima decu, ili je ne želi, žena muškarca uvek posmatra kao potencijalini izvor potomstva)
2. Onaj koji može da ih zaštit - najsnažniji, najbogatiji, najpametniji, najsnalažljiviji
3. Onaj koji može da sačuva njihovu decu - naj, naj, naj.

Zaključak: Dovoljno je da neka žena, iz nekog razloga pomisli da si naj naj naj naaaaj i jebaćeš. Zato kada ti neka sledeći put raširi noge, onda znaj da ta u tom trenutki misli da si nešto najsavršenije na planeti Zemlji. I potrudi se da budeš naj u nečemu. Ni jedna neće tražiti jadnika koji maltretira žene, nema grama mozga u glavi, ne može 3kg da podingne i pritom ga izdržavaju roditelji.

d) Ako imaš 20 evra možeš opet jebati, ali teški škart. Ostale žene kada to vide misliće o tebi: S kim si takav si.

Pezose, reaguj!

P.s Znači li ovo da Lav Pajkić jebe??

Ja sam siromašan, slabotelesan i ne previše pametan i duhovit. A ubih se od jebanja. Objasni to partizanko

Ti si pametan i duhovit. To je dovoljno. Za ovo da si siromašan, ne znam, ovo prvo se da zaključiti iz načina kako pišeš.

Zene su kao macke. Cim nadju bolje, idu tamo i ne okrecu se.

Hajajaj šalim se bre gde ja jebem

Pa to je zato što praktično nema žena na sajtu, da ste ih čuvali, ko što niste, sad bi jebao neku mladu nadu. Ovde te zovu lordom pisanja, prosto moraš, kad to čuješ da uzmeš i pročitaš i da se zapitaš... Onda primetiš i druge stvari koje nisu za pohvalu. Recimo, pokušava da dokaže da je pametniji od žene, tj da su žene glupe. Ishod: žena ga doživlajva kao iskmpleksiranog nasilnika i boli je briga da li ti misliš da je glupa ili ne.

Gde sam bre ja pisao da sam pametniji od zene lolo. Mozda rani radovi od pre 8 god


Гордон Фримен, ma ja samo ilustrujem kako žene razmišljaju. To je primer, koji možda nije najsrećnije formulisan.
Meni si ti duhovit i pametan.

Nisam navikao na komplimente :)))

Prodali ste se za jednu stranicu cim je dosla neka zena.

to sto ona prica ide u prilog onome sto ja govorim, da i najgora ruznjikava bucka u svakom trenutku u toku dana moze da ima seks, znaci bukvalno kad god pozeli, i to sa likom koji izgleda mnogo bolje od nje (neka ofucana koshuta sa nekim glavnim jelenom sa prelepim rogovima), zato sto ce uvek da se nadje musko koji ce biti u fazonu aj jebacu je sto da ne....dok imas likova sasvim pristojno izgledaju, dobre fore, nije ni da nisu u parama, pa budu suvi po koji mesec, jos kad osete ribe zagorelost tek onda mu ne daju...

i onda kad takva bucka se pojebe tipa mesecno 4-5 puta sa 4-5 razlicitih likova, i to bukvalno kad god joj se posle izlaska prijebalo, naravno da ce da bude u fazonu ej pa cekaj izgleda da sam jako dobra u zavodjenju muskaraca, vidis da kad god sam htela sam smuvala kog sam htela, cekaj pa zasto ne bi povecala prag kakve likove hocu....i onda se umisli da moze da bira ovolko visokog, sa onakvom kosom, sa ovakvim ocima....
a i vole devojcice malo da kenjaju, tj da opravdavaju sve svoje postupke nekim naucnim dokazima ili to je tako jer je tako priroda odredila, tipa trazimo najboljeg makar samo i za seks jer podsvesno ga gledamo kakav bi potomak ostavio i tako neke gluposti....zena kad vara vara zato jer je muskarac kriv, posto joj ne daje dovoljno paznje itd itd...

i najgora papazjanija je sto vole visoke muskarce jer se osecaju sigurnije....znaci ko je visociji taj je sposobniji da ih odbrani...pa jbt mark hunt je 178 i jaci je od 100% muskaraca koje je ijedna zena u srbiji ikad videla u zivotu makar i onako perifernim vidom kad vidi neku stoku nabildanu od 2m, e pa mark hunt ko iskida ko karton kad god hoce....znaci sto ne priznaju jednostavno da im vlazi picka kad vide visokog lika, sto ne priznaju da su povrsne ko i mi muskarci sto se lozimo na dobro dupe ili sise, ima i nekih na lepa stopala, nego od neke pozude moraju da prave izgovore kao aaa tooo sto mi volimo ogromne kurcine, nije zato sto smo povrsne i napaljene, nego preee u praistoriji je muskarac nosio veliku palicu pa je to simbolizovlalo jakog muskarca....aj iskulirajte