Ко, у ствари, јебе?

1. Pogledajmo problematiku iz ugla životinjskog carstva.

a) Uzmimo na primer krdo visoke divljači. Jebe jedan jelen, onaj koji ima nejveće rogove i najsnažniji je. Ostali jeleni ga se plaše i poštuju ga. Sve ženke u krdu se jebu. Sa tim jelenom.
    Zašto?
    1. Sve ženke žele da njihovo potomstvo bude kao taj jelen, dakle da imaju lepo, zdravo i snažno potomstvo.
    2. Ni jedna od ženki ne želi da je jebavaju bezvezni jeleni redom. Tu sigurnost može da joj pokloni samo najjači u krdu. One traže sigurnost.
    3. Sve ženke će se prikloniti novom najjačem jelenu, jednom kada dođe do smene vlasti.

b) Posmatrajmo sad primer kralja svih životinja i njegov čopor lavica. Jebe jedan lav, najjači i najsnažniji. Sve lavice se jebu sa tim lavom. Sve lavice love divljač i donose je lavu. On jede prvi, zatim one, pa njihova deca. Lavice čuvaju lava, ne zato što je lav dobar jebač, već zbog onoga što se dogaodi prilikom smene vlasti.
    Pojavljuje se novi mladi lav, koji ubija lava koji je do tada uživao blagodeti života u čoporu, preuzima vlast nad lavicama tako što poubija mladunčad. Lavice kada ostanu bez dece jebu se novim lavom i donose mu divlajač.
    Zašto?
    1. Lavice traže sigurnost.
    2. Lavice traže lava koji će ih zaštitit od drugih lavova.

c) Prebacimo to na svet čoveka. Dakle sve žene se jebu, kao i košute, kao i lavice. Samo neki muškarci jebu.
    Koji?
    1. Najlepši i najpametniji - jer takvo potomstvo treba da bude. (Čak i kada ima decu, ili je ne želi, žena muškarca uvek posmatra kao potencijalini izvor potomstva)
    2. Onaj koji može da ih zaštit - najsnažniji, najbogatiji, najpametniji, najsnalažljiviji
    3. Onaj koji može da sačuva njihovu decu - naj, naj, naj.

Zaključak: Dovoljno je da neka žena, iz nekog razloga pomisli da si naj naj naj naaaaj i jebaćeš. Zato kada ti neka sledeći put raširi noge, onda znaj da ta u tom trenutki misli da si nešto najsavršenije na planeti Zemlji. I potrudi se da budeš naj u nečemu. Ni jedna neće tražiti jadnika koji maltretira žene, nema grama mozga u glavi, ne može 3kg da podingne i pritom ga izdržavaju roditelji.

d) Ako imaš 20 evra možeš opet jebati, ali teški škart. Ostale žene kada to vide misliće o tebi: S kim si takav si.

http://www.flyingkitemedia.com/galleries/Features/2011/Issue_56/GirlTech_FP4.jpg

2. celt
    jel ima jos neke zene da da svoje vidjenje stvari?

nema vise nijedne na sajtu lolo

3. Dobra fora Celt... Sviđ!

4. Ne postoji ULET
    Ne postoje FORE
    Ne postoji IZGLED
    Ne postoji LOVA

Postoje samo TRI stvari:
    1) Žena mora da se oseća dobro sa tobom i
    2) Žena mora da ti veruje
    3) Žene mrze paćenike, taj vajb mora da nestane

To je različito za različite žene. Jednoj će biti dobro i lepo pored tebe kad joj sviraš i recituješ, drugoj kad lomite - u gradu vučete lajne i pijete do jutra, trećoj u prirodi, četvrtoj ako znaš zaklati krme.
    Jedna je lakovernije, druga je paraniočna.

Ostale stvari su olakšavajuće ili otežavajuće okolnosti koje za mali procenat utiču. (meni je npr olakšavajuće što sam prilično visok i duhovit, a otežavajuće što možda malo ličim na jednog jezivog političara, imam krive zube i sve veći i veći stomak pa se to izniveliše jebi ga)

Takođe shvatio sam da većina žena vole kad ih lepo ugostiš, kad ti je spremljen stan i pripremiš neko meze i ćepi. Zagrevanje za grad je uvek dobra fora, uglavnom pristanu da dođu a tu možeš lepo da se pokažeš kako bi pokrenuo vaginalne sokove.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZOa83mLiQp0

Inače... ne jebem

5. Partizanka da li si gledala moje klipove na inst?

6. Маестро ♦
    Partizanka da li si gledala moje klipove na inst?

Nisam Maestro. :(

7. Slusaj partizanka, objasnicu ti sad koliko seres. Zenama je seks potreban koliko i muskarcima. Nema tu najvisi najbogatiji najlepsi najjaci itd, dzabe ona trazi takvog ako takav nece nju. Procitao sam na ispovestima komentar doslovno: “imam 18 godina, nevina sam i tako zelim da me neko razvali”. Ja nisam najvisi najbogatiji najlepsi najjaci pa sam jebo. Kao i mnogi ljudi na svetu sto nisu ni u cemu naj. I jebao sam devojke za koje sam znao da nisu naj naj kao sto su i one znale da ja nisam naj naj. Ali dopali smo se jedno drugome, biti najbolja trenutacna opcija i zapoceli vezu. Stop filozofiranju

8. Truth is in the eye of the beholder.

9. NA ISPOVESTIMA HAHAHAHAH

10. nisi skontao partizankin post uopste. vrati se.

11. Partizanko.
    Lavice i košute se jebu isključivo da bi rađale
    Žene se jebu da bi se jebale, isključivo zadovoljstvo a tu je prevelika razlika
    I ovo uopšte nije lako za objasniti ima bar 50 razloga zašto ljudi stupaju u odnose

12. Ja nisam najvisi najbogatiji najlepsi najjaci pa sam jebo

Ал како? Око тога се окреће цела ова тема, знамо сви да не јебу само најбољи, некад чак не јебу уопште

13. Haha presmijesno mi je da 10 starijih likova i jedna zenka pokusavaju da prokljuve zensku psihu i nadju kljuc do zenskih odaja i to bas onako ozbiljno svjesni da je to nemoguce. Cudno mi je kako mlada partizanka vodi ovu diskusiju umjesto da svima kaze da bi njen zivotni saputnik vrlo lako mogao da bude i Zapata npr samo da se nisu sreli prekasno, prekasno..

Jer kako kaze ova definicija;

https://vukajlija.com/one-nikada-ne-znaju-sta-oce/214269

14. Samo da vam pobijem i tu teoriju oko toga naj:

Najvisi:
    mozda i najgluplji faktor. Evo Karleusa npr koja je i sama visoka je izabrala Duska Tosica i Vranjesa za jebace iako je npr Nikola Zigic visi od njih ili bilo koji kosarkas npr Jokic zvalonja. Ili da predjemo na globalni nivo, sta sad, hocete da mi kazete da postoji zena koja bi pre izabrala Krauca nego Terija, ili npr Ajs Nigrutina pre nego Jalu brata

Znaci teorija o najvisem otpada.

Najbogatiji:
    Ponovo zvalonja Jokic ima vise para od Milosa Bikovica ali nema te picke koja bi izabrala debelog somborca pre nego ovoga. A debeli je cak i visi od njega za glavu i po.

Znaci otpada teorija i o parama, cak i o parama u kombinaciji sa visinom.

Lepota:
    To je stvar ukusa, recimo da zene biraju izmedju Vuka Kostica i Bikovica mislim da bio 50/50. Zavisi koja sta voli. A npr Brankica Sebastijanovic je odjebala Bikovica zbog Milana Vasica koji je 25 puta ruzniji. A mozda bi i devojka Vuka Kostica bila jebana kad bi je muvao Luka Bojovic. Lepota otpada definitivno toga ste svesni.

Jacina:
    Dzakic je npr samleo Niksu Zizua ali ne verujem da je veliki procenat picki sto bi pre bile s njim nego da ovim. Jacina otpada svakako. Da vam ne nabrajam sad popularnost kod zena lepih glumaca i pevaca sa popularnoscu mma boraca mislim da nema potrebe.
    I ovo otpada.

Sve otpada. Ali svakako da moras imati ponesto od svega u dovoljnim kolicina da bo jebo uopste

Nadam se da sam nekome pomogao

15. mislim da je bilo bolje da si ta tri minuta koja si odvojio na pisanje posta iskoristio da izdrkas.

16. I tvoj cale bolje da je izdrko po kevinim sisama tih 5 minuta kad te je pravio

17. jbg, svako ima da zali za nekim drkanjem koje je propustio...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.