Јер по томе испада да женама пуца хипотетички курац за то како мушкарац изгледа, шта ради и како живи, већ само да треба имати тај неки Џ фактор и да ће јебати без обзира какав био.
meni se nesto cini da je taj dz faktor da uzme i pita ojmo li, umesto da se premislja jel ovo u redu, pa dal mi se svidja, mozda malo kasnije kad se poklope zvezde imam bolje sanse itd.
Да, то се уствари савршено уклапа, јер тај директан ајсјебемо приступ је уствари једино шта ти клошари који јебу имају а сви нормални који не јебу немају
Žene se lože na samouverenost, zaključujem. To je primarno, ovo ostalo (visina, "visina", težina, "težina"...) su sve neka filozofiranja kroz koja pravdamo svoje postupke tek nakon što su obe strane već jebale/jebane.
- Ajse jebemo, e.
- Hihihi, ti takav nikakav mene?
- Da bre!
- Hajde.
- Da li bismo možda mogli da slušamo ploče?
- Hehehe, kako si ti fin, jedan u pet miliona.
- Znači hoćeš?
- Ne, nisam se tome od tebe nadala!
da, realno je direktnost najbitnija.
i oni dziberi sto se vucaraju sa kurvestijama i oni classy likovi sto jebu one kulturne sto su fetis Pliduu moraju biti direktni ako oce raznolike picke
Пошто коначно долазимо до сржи проблема, да вас питам сад шта мислите који је најбољи баланс између
- Ajse jebemo, e.
- Da bre!
- Hajde.
и
- Znači hoćeš?
јер колико год да директност можда јебе, ипак ова сељачка директност ће радити само на одређеном типу рибе, а и не лежи тај приступ свакоме, замислите сад неко ко изгледа ко Џорџ Клуни или Ђемс Бонд да прилази риби са "ајсјебемо", не лежи једноставно. С друге стране, ако буде суптилан, неће јебати наравно.
Моје неко мишљење је да можда треба од почетка само ставити дознања да оћеш да је јебеш свакако, да зна, па она кад одлучи нек се прикључи, оно као на фејсбук слагалици кад Плауер 1 је већ потврдио игру а чека се Плауер 2.
mnogi imaju samopouzdanje bez nekog jakog osnova.
pa opet dijeluje. kao placebo.
nemas zbog cega da se busas a opet to radis i dijeluje jbg.
volio bih da mi je to neko rekao sa 14 godina mozda bi bilo nesto od mene lolo
glup primer nesto tipa uvece pozoves ribu na dorucak sutra, gde lako mozes da vidis reakciju i ako kapira super, ako ne jebi ga a ako kao sram te bilo onda koj ti kurac bre zovem te na kajganu ovde ne moze da se prica ili tako neko sranje
meni se nesto cini da je taj dz faktor da uzme i pita ojmo li, umesto da se premislja jel ovo u redu, pa dal mi se svidja, mozda malo kasnije kad se poklope zvezde imam bolje sanse itd.
Да, то се уствари савршено уклапа, јер тај директан ајсјебемо приступ је уствари једино шта ти клошари који јебу имају а сви нормални који не јебу немају
Ja sam lep i visok imam fine parice i lepe devojke eto resena misterija
Дупли читај правила теме
Žene se lože na samouverenost, zaključujem. To je primarno, ovo ostalo (visina, "visina", težina, "težina"...) su sve neka filozofiranja kroz koja pravdamo svoje postupke tek nakon što su obe strane već jebale/jebane.
- Ajse jebemo, e.
- Da bre!
- Hajde.
- Znači hoćeš?
da, realno je direktnost najbitnija.
i oni dziberi sto se vucaraju sa kurvestijama i oni classy likovi sto jebu one kulturne sto su fetis Pliduu moraju biti direktni ako oce raznolike picke
маестро јебе жене у чикару већ неколико пута је то нагласио и ја му вјерујем
- Znači hoćeš?
A puši ga bre de tek sad ovo napisa...
Slažem se. A otkud muškarcu samouverenost? U nečemu je veličina.
Пошто коначно долазимо до сржи проблема, да вас питам сад шта мислите који је најбољи баланс између
- Da bre!
- Hajde.
и
- Znači hoćeš?
јер колико год да директност можда јебе, ипак ова сељачка директност ће радити само на одређеном типу рибе, а и не лежи тај приступ свакоме, замислите сад неко ко изгледа ко Џорџ Клуни или Ђемс Бонд да прилази риби са "ајсјебемо", не лежи једноставно. С друге стране, ако буде суптилан, неће јебати наравно.
Моје неко мишљење је да можда треба од почетка само ставити дознања да оћеш да је јебеш свакако, да зна, па она кад одлучи нек се прикључи, оно као на фејсбук слагалици кад Плауер 1 је већ потврдио игру а чека се Плауер 2.
Шта ви мислите?
mnogi imaju samopouzdanje bez nekog jakog osnova.
pa opet dijeluje. kao placebo.
nemas zbog cega da se busas a opet to radis i dijeluje jbg.
volio bih da mi je to neko rekao sa 14 godina mozda bi bilo nesto od mene lolo
ovo je kljuc uspesnosti i na poslu i u jebanju:
https://en.wikipedia.org/wiki/Plausible_deniability
zavisi sta ti je cilj.
ako ti je cilj lupanje recki i kvantitet onda je to definitivno pravi pristup.
glup primer nesto tipa uvece pozoves ribu na dorucak sutra, gde lako mozes da vidis reakciju i ako kapira super, ako ne jebi ga a ako kao sram te bilo onda koj ti kurac bre zovem te na kajganu ovde ne moze da se prica ili tako neko sranje
da nije partizanke ovde bili bi smo 100% jadnici sto uopste gledamo ovu temu, ovako smo recimo 99.5%
jel ima jos neke zene da da svoje vidjenje stvari?
diskusija, sta.
svi se pravimo pametni da znamo tajnu lolo pomazemo mladjim narastajima
Да, нисам очекивао да ће стварно женска особа нека отворити, а камоли одговарати на ову тему, позитивно ме изненадила
mi ovde:
https://i.imgur.com/95KYTFP.gif
https://centarzalicnirazvoj.com/media/2017/08/Milos-Koprivica-300x300.jpg
гладна секса хехе