Ко, у ствари, јебе?

1. Као да ту уопште постоје правила. Имам ортака који се уклапа у све те критеријуме "мушке лепоте", али више него једном сам видео како добија лакат од риба, просто као да су у фазону "ееее, провали каквог сам фрајер оладила". Не кажем да не јебе, али не онолико колико би "по правилима" требао.
    Са друге стране, један мој познаник, ни леп ни пунишић, али има неку харизму, сељачку харизму додуше, али шта сад, он је јебао као луд на форе типа "ош курца?". Пуца од самопоуздања баја. Можда му се једном посрећило па му муда порасла или једноставно ушао у победнички низ па музе Фортуну са обе руке.

2. svaka misli da zasluzuje najboljeg i najsavrsenijeg i alfu i sve sve, a nijedna da se zapita pa cekaj sta je to sto ja imam da ponudim....samo znaju za daj daj daj

3. Zanemarujete neke neopipljive stvari kod muskaraca:

-harizmu, nacin na koji hoda, smeje se, prica, gleda, sedi itd, to da ume da razgovara sa zenama normalno i opusteno kao i sa muskarcima

-muda, smelost, drskost; mangupa je bilo od sveta i veka bice ih, a mangup mozes biti i bez para i bez visine i bez lepote, ali bez gore pobrojanog ne mozes

-kotiranje u drustvu, ako je lik koga neko slusa dok prica, ako se uvazava njegovo misljenje o necemu, ako ima prijatelje koji su normalni likovi;

Zamislimo sad situaciju, izlazak je, spontano se izmesalo musko i zensko drustvo jer npr ja i dva druga smo sreli devojku od ovog jednog sa dve drugarice pa smo svih 6 stali/seli za jedan sto. Ove dve npr nemaju blage veze ko sam ja, ali ako tu prodje kraj nas nekoliko njima poznatih likova ili devojaka i jave mi se srdacno, stanu i popricaju one ce pomisliti (e vidi ovaj se poznaje/druzi sa Sonjom/Jankom/Markom/Tanjom) znaci sigurno je neki normalan lik. Sledeca stvar ja se obracam jednoj od njih, kazem nesto smesno, zanimljivo, obavimo petominutni razgovor o random stvarima, ona opet misli (e ovo je neki ok lik stvarno dobar je, zanimljiv). Sad je vec i nebitno sto sam ja lepo obucen, lepo mirisem, imam sve zube, nisam ni mrsav ni debeo, sve je to samo plus ali ono prvo i drugo je mnogo vaznije. Posle ide ona definicija “parkiranje” sto sam napisao i to vam je to.

4. http://www.cracked.com/blog/6-harsh-truths-that-will-make-you-better-person/

nije o ovome konkretno, al moze da pomogne.
    koga ne mrzi i ko razumije

5. Бохор
    Partizanko.
    Lavice i košute se jebu isključivo da bi rađale
    Žene se jebu da bi se jebale, isključivo zadovoljstvo a tu je prevelika razlika
    I ovo uopšte nije lako za objasniti ima bar 50 razloga zašto ljudi stupaju u odnose

+1

6. glupo je misliti da žene imaju 'tip' muškaraca s kojim će da budu.
    ako je sad sa nekim ko ima, lupam sad, crnu kosu i visok je 195, ne znači da će sledeći koji ostavi utisak na ženu biti isti kao prethodni imati iste osobine itd
    čak štaviše, može biti sušta suprotnost. bitno je da je ostavio utisak.
    inače je ovaj tip filozofiranja glupost, analiziranje muško ženskih odnosa. ne razmišljaju sve žene isto, ne razmišljaju svi muškarci isto.
    generalizacija je idiotizam.

7. hoces da kazes da vi ustvari ne znate sta hocete?

8. Pa da malo vise mene citas kenny, znao bi kako stvari stoje. Logicno da ne znaju sta hoce.

9. hoces da kazes da vi ustvari ne znate sta hocete?

ne ne
    hoću da ti kažem da recimo na ovoj temi imaš samo dve žene, i nas dve imamo različito mišljenje o tome koje osobine treba imati muškarac da bi jebo
    zamisli da nas ima pedeset, koliko bi mišljenja dobio.
    ljudi koji tvrde da znaju šta žene hoće samo rade analizu na premalom uzorku, ne poznaju dovoljno žena.
    znam ja šta hoću, al ne znam šta hoće partizanka, razlikuju nam se ukusi. nijedna nije nužno bolja ili gora, samo se razlikujemo

ne postoji jasan ključ koji će ti obezbediti da jebeš. ako ne jebeš, to samo znači da se krećeš među pogrešnim ženama

10. nznm s kakvim pristupom nalećete i šta vam je u glavi u trenutku kad skontaš određenu žensku osobu u tami disko kluba recimo. Bi li je kresnuo odmah tu u wc jer joj linija dupeta savšreno izgleda u tom tesnom miniću ili kontaš hmm, vidi ovu malu, uh kako bih joj ujutru doneo vruć burek, a i do kraja ćivota što da ne

11. -harizmu, nacin na koji hoda, smeje se, prica, gleda, sedi itd, to da ume da razgovara sa zenama normalno i opusteno kao i sa muskarcima

-muda, smelost, drskost; mangupa je bilo od sveta i veka bice ih, a mangup mozes biti i bez para i bez visine i bez lepote, ali bez gore pobrojanog ne mozes

-kotiranje u drustvu, ako je lik koga neko slusa dok prica, ako se uvazava njegovo misljenje o necemu, ako ima prijatelje koji su normalni likovi;

Мислим да је ово друго најзначајније, што се и раније писало овде. Знам типове који имају и ово прво и ово треће ал задњи пут су јебали кад је Милошевић био на власти.

ne razmišljaju sve žene isto, ne razmišljaju svi muškarci isto.

Знамо то, ал очигледно има неки заједнички чинилац, процентуално доста мало мушкараца јебе, а тај исти проценат јебе много различитих врста жена, док сви остали јебу слабо или никако.

А често ти који јебу уопште не испуњавају критеријуме које друштво намеће и говори да је потребно да би се јебало

12. E aj neko da objasni zasto je 70ih i 80ih bilo popularno da musko bude sto mrsavije, da izgleda ko klipa i ima dugu kosu haha. Totalno aseksualno sa danasnjeg stanovista

13. Тад је рокенрол био мејнстрим, као што и данас шабани пуштају браде да личе на она два муџоса, и утежу се у педерску одећу, то је још асексуалније али трендови су трендови јбг

14. Hahaha koliki kompleks imate sto su dva mudzosa najbolji muzicari na balkanu

15. Ne serite da stezanjem u pedersku odecu, kozne hlace su najpederskija stvar ikad mamu vam jebem a svaki roker ih je nosio.

16. Лол, најпопуларнији можда али најбољи музичари тешко, нису ни у топ 2000 најбољих музичара на Балкану.

Иначе немам ништа против њих, свака им част на успеху, само кажем да је цео тај стил са андеркат фризурицама, уским курвинским панталоницама и свим осталим једноставно ужасан за мушкарце.

17. Ja nosim majice i pantalone koje mi pristaju uz telo, necu da idem kao dzak jebeni pod broj jedan, pod broj dva imam jake dobre noge i dupe i bicepse i ne stidim se to da istaknem. Ko me prozove sad za dupe da sam peder je noob obican, znaju svi da zene vole muskarce s dobrim dupetom

18. Маестро ♦
    Ne serite da stezanjem u pedersku odecu, kozne hlace su najpederskija stvar ikad mamu vam jebem a svaki roker ih je nosio.

iz sadasnje perspektive da.
    tad je to lucilo vlagu jbg

19. Знамо то, ал очигледно има неки заједнички чинилац, процентуално доста мало мушкараца јебе, а тај исти проценат јебе много различитих врста жена, док сви остали јебу слабо или никако.

А често ти који јебу уопште не испуњавају критеријуме које друштво намеће и говори да је потребно да би се јебало

pa šta ti ovo govori?
    imaš pogrešan pristup problematici, ako ti je jebanje neki prioritet.
    rizikovaću da zvučim grubo, ali na vukajliji nećeš jebati. ako ovde provodiš mnogo vremena (ne teram te sa sajta), tražiš savet od gomile nejebača, onda negde grešiš.
    neće ti niko ovde dati čarobni savet kako da dobiješ pičku, ako ovde bilo ko ima neko iskustvo to ne znači da je primenjivo na tebe

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.