Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
zarđao sam za internetovanje ozbiljno više ne provaljujem dal neko troluje ili je ozbiljan.
https://i.imgur.com/lHGKBVt.jpg
Pogledajte samo te uske pantalone i pedersko oblacenje stvarno strasno bas su gejevi
nemoj ako kosmo pa vidis da Maestro i Bohor jebu bas mnogo
Hahaha ovaj Maestro je legenda
ahahahaha maestro jebe? ma daaaj
Није ми јебање приоритет, сматрао сам само да је време да се почне причати и о овоме, и не кајем се, дошли смо до интересантних закључака на овој теми
Овај Маестро од сексуалних активности практикује само мастурбацију на ову двојицу брадоња изгледа
pa uske su pantalone im jer su debeli gmazovi
Jebao sam sinoc a i jutros
zaključci doneti na ovoj temi su čisto lupetanje
mora se samo odati priznanje pezosu za duhovitost i zbog njega uvesti lajkovanje postova na forumu, svaki njegov post je za lajk
Ова космополита се љути јер смо дошли до револуционарних открића, па се боји да њу неко не појебе на ове форе
Jebao sam sinoc a i jutros
ahahahaha uspeo si da zamoriš neku toliko da je morala da se preda
Mala ove noci sve ce biti po tvom..
Imam devojku 4 godine koji vam je kurac
Зна ли девојка за то?
Deer God
Ова космополита се љути јер смо дошли до револуционарних открића, па се боји да њу неко не појебе на ове форе
ahahahaha može se naučiti mnogo iz načina na koji su nekad neki pokušavali
Kosmo, ne znam kako da započnem, a imam osećaj da nije u redu da odmah predjem na stvar. Znaš, muškarci se plaše lepih žena, a i žena na položaju. Ti ovde važiš za oboje. Ja sam skroman mladić, eto, ovaj sajt mi služi za zabavu. Nikad nisam nikoga upoznao preko ovog sajta, a još manje muvao neke vukajlijašice. Sada svakako, u ozbiljnoj sam vezi, na pragu zajedničkog života, a onda veridbe, svadbe, deteta. Ona je ta. Znao sam to još na prvom sastanku. Ja sam takav, znaš, kad kupujem patike, ugledam one kakve sam zamislio i kažem to je to, dajte mi br. 43 i kupujem. Tako i za žene. Mada, nebitno je sve to sada, ovo ti pričam da ne shvatiš ono što tražim kao neki vid flerta ili pokušaja nečega. Zapravo samo sam hteo da vidim kako izgledaš, da saznam nešto o tebi. Ako je potrebno, mogu ti poslati moju sliku, čisto da znaš kome si poslala. Eto. Ako se pitaš zašto, pa eto, stalno se provlačilo ovde da si prelepa pa sam samo hteo i ja da vidim to
pre 2 godine
Маестро ♦
Kosmo zar seen nakon ovakve poruke
pre 2 godine
Dodaj svoj komentar
baš je pravi maestro
https://i.imgur.com/uttm8KW.jpg
Manijak kad krene u grad hahahah retard
Ja jebem
pre 3 dana
Значи ово пада у воду
Jel moguce da niko nije spomenuo oblacenje ili mi je promaklo. Tebra, fino oblikovano tijelo + kosulja i dobar parfem = dobra sansa za seks
Hshahah nerealne spike se ovde vode