Prijava

zarđao sam za internetovanje ozbiljno više ne provaljujem dal neko troluje ili je ozbiljan.

https://i.imgur.com/lHGKBVt.jpg

Pogledajte samo te uske pantalone i pedersko oblacenje stvarno strasno bas su gejevi

nemoj ako kosmo pa vidis da Maestro i Bohor jebu bas mnogo

Hahaha ovaj Maestro je legenda

ahahahaha maestro jebe? ma daaaj

Није ми јебање приоритет, сматрао сам само да је време да се почне причати и о овоме, и не кајем се, дошли смо до интересантних закључака на овој теми

Овај Маестро од сексуалних активности практикује само мастурбацију на ову двојицу брадоња изгледа

pa uske su pantalone im jer su debeli gmazovi

Jebao sam sinoc a i jutros

zaključci doneti na ovoj temi su čisto lupetanje

mora se samo odati priznanje pezosu za duhovitost i zbog njega uvesti lajkovanje postova na forumu, svaki njegov post je za lajk

Ова космополита се љути јер смо дошли до револуционарних открића, па се боји да њу неко не појебе на ове форе

Маестро ♦
Jebao sam sinoc a i jutros

ahahahaha uspeo si da zamoriš neku toliko da je morala da se preda

Mala ove noci sve ce biti po tvom..

Imam devojku 4 godine koji vam je kurac

Зна ли девојка за то?

malopre

Deer God
Ова космополита се љути јер смо дошли до револуционарних открића, па се боји да њу неко не појебе на ове форе

ahahahaha može se naučiti mnogo iz načina na koji su nekad neki pokušavali

Маестро ♦
Kosmo, ne znam kako da započnem, a imam osećaj da nije u redu da odmah predjem na stvar. Znaš, muškarci se plaše lepih žena, a i žena na položaju. Ti ovde važiš za oboje. Ja sam skroman mladić, eto, ovaj sajt mi služi za zabavu. Nikad nisam nikoga upoznao preko ovog sajta, a još manje muvao neke vukajlijašice. Sada svakako, u ozbiljnoj sam vezi, na pragu zajedničkog života, a onda veridbe, svadbe, deteta. Ona je ta. Znao sam to još na prvom sastanku. Ja sam takav, znaš, kad kupujem patike, ugledam one kakve sam zamislio i kažem to je to, dajte mi br. 43 i kupujem. Tako i za žene. Mada, nebitno je sve to sada, ovo ti pričam da ne shvatiš ono što tražim kao neki vid flerta ili pokušaja nečega. Zapravo samo sam hteo da vidim kako izgledaš, da saznam nešto o tebi. Ako je potrebno, mogu ti poslati moju sliku, čisto da znaš kome si poslala. Eto. Ako se pitaš zašto, pa eto, stalno se provlačilo ovde da si prelepa pa sam samo hteo i ja da vidim to

pre 2 godine

Маестро ♦
Kosmo zar seen nakon ovakve poruke

pre 2 godine
Dodaj svoj komentar

baš je pravi maestro

Маестро ♦
Ja jebem
pre 3 dana

Значи ово пада у воду

Jel moguce da niko nije spomenuo oblacenje ili mi je promaklo. Tebra, fino oblikovano tijelo + kosulja i dobar parfem = dobra sansa za seks

Hshahah nerealne spike se ovde vode