U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Да, то за облачење, парфеме итд се подразумева (мада има оних који ни то чак не практикују а јебу), то је по мени нека основа свакако, ја не јебем па опет пазим на те ствари наравно
Brijanje kurca isto niko ne pominje
Osjecam da neko sprema poduzi post..
Hahahahahha plidu
Нико не помиње ни теорију Жарета и Гоција да цуре воле кад бркови жаре, воле мирис пиве и цигаре
čak ne mogu ni da se internetski naljutim na ovog maestra iako baca neke smešne prozivkice hahah
cepaj brate nosi ono u čemu se osećaš najprijatnije, samo da znaš da su one tesne farke izuzetno gej jbg, tako je kako je
Ma kakvi, glupost.
тесне фарке на мушкарцу су једна од најгеј ствари које постоје, мања би ме срамота била да носим мајицу са дугиним бојама и натписом "проуд то бе гау" него њих
ne postoji dovoljno jak argument koji će da me ubedi da one tesne nogavice nisu gej
makar i sam gospodim Zifredi u njima krvnički teslačio šes prekaljene čehinje, i dalje su gej jbg
Маестро ♦
Kosmo, ne znam kako da započnem, a imam osećaj da nije u redu da odmah predjem na stvar. Znaš, muškarci se plaše lepih žena, a i žena na položaju. Ti ovde važiš za oboje. Ja sam skroman mladić, eto, ovaj sajt mi služi za zabavu. Nikad nisam nikoga upoznao preko ovog sajta, a još manje muvao neke vukajlijašice. Sada svakako, u ozbiljnoj sam vezi, na pragu zajedničkog života, a onda veridbe, svadbe, deteta. Ona je ta. Znao sam to još na prvom sastanku. Ja sam takav, znaš, kad kupujem patike, ugledam one kakve sam zamislio i kažem to je to, dajte mi br. 43 i kupujem. Tako i za žene. Mada, nebitno je sve to sada, ovo ti pričam da ne shvatiš ono što tražim kao neki vid flerta ili pokušaja nečega. Zapravo samo sam hteo da vidim kako izgledaš, da saznam nešto o tebi. Ako je potrebno, mogu ti poslati moju sliku, čisto da znaš kome si poslala. Eto. Ako se pitaš zašto, pa eto, stalno se provlačilo ovde da si prelepa pa sam samo hteo i ja da vidim to
pre 2 godine
Маестро ♦
Kosmo zar seen nakon ovakve poruke
pre 2 godine
Dodaj svoj komentar
baš je pravi maestro
LOLOLO
Ne znam sta za vas metalike znace ''tesne farmerice''. Imas broj koji ti odgovara i taj kupis. Ako mislite na one sa nogavicama sto idu uz noge ko helanke to ne nosim
ae baci sliku, da vidimo kako to izgleda
https://i.imgur.com/EhCqpGA.jpg
ovo ne moze
https://i.imgur.com/b5uPaJX.png
ovo moze ali da nisu starke mrtve nego airmax
Taman sam krenuo da beležim maestrove fore, videlo sa da je level iznad gnjate, možda pa tu negde ko koprivica, kad on upoređuje ženu sa patikom... Malo je reći da sam razočaran.
Ovo sto je Maestro poslao je okej bas. Takve i ja nosim
ok su ove donje maestro slažem se, sviđaju mi se nema šta
nego reci ti meni dal si brt realan..ovaj post što je šerpas okačio, stvarno ili neka nameštaljka? nisam u toku, nisam bio na sajtu skoro 3 godine ne znam
Ova moja poruka upucena kosmopoliti?
Hahahaha dobar mu je ovaj tekst nemojte zajebavat a znao je on da ce to isplivati ovdje na forumu zato je kroz šalu pitao za upoznavanje
znači stvarno si ovo napisao.ok
ne sećam se da smo nekad ranije imali neku konverzaciju, nije ni bitno uostalom, gotivan si mi iz nekog nepoznatog razloga