Ко, у ствари, јебе?

1. ja te pamtim po avataru kojeg nisi promenio osam godina i smatrao sam da si neki jebac bas zajeban. ps ne moramo se smuvati nakon ovoga

2. si vido Manijak, nije bilo ovakve zajebancije na forumu od 2012

3. Ni koze nisu što su nekad bile XD

4. hahah, nećemo ne brini. a inisam neki zajeban, više ono chaotic neutral po alignment systemu

5. ali da nisu starke mrtve nego airmax

хахах а то је као боље

6. bolje je, malo su šire ermaksice pa nogavice ne strše preko patika ko kod starki, nego izgleda skoro kao da je obuko "muške" helanke, koje jelte ne sme da obuče da ga ne bi ubio ćale, onda mu ovo dođe ko neka alternativa

7. Hahahaha kosmo imaš neke minđuše ili šminku iz Mac-a od mene za ovaj pvt od Maestra, bukvalno si mi ulepšala veče :)))

A onda da se podsetimo i ovog Pezosovog statutarnog posta

jedino koga krivim za ovakvo ponasanje zena i talasanje i pustanje muda i trazenje konstantno sve vise i vise...su muskarci bednici, pacenici koji su spremni da izigravaju kameleone ne bi li dobili ne picku, nego makar trunku neke paznje od bilo koje devojke....bukvalno nas ne unistavaju zene nego jebeni likovi koji ne znaju da kazu ne zenskoj osobi, koji ne smeju da kaze sta stvarno misle, smrdljivi beli vitezovi itd, nisu tu zene nista krive....osim sto su priglupe pa misle da ako su mogle tako sa ovim i onim, da ce moci kod svakog muskarca da prodje isto....i sto su zbog tih pacenika ubedjene da svi muskarci pate samo za pickom....jbt kao u vezi si ili braku pa te zena ucenjuje da nema jebenog seksa ili tako neko sranje.....druze pa meni zenska osoba posle 4-5 seksova postaje krvno srodstvo, a ne nikakav predmet pozude, tako da im treba utuviti u glavu da je njima kiturina potrebnija nego nama picka

Kraj.

8. Мени мислим да не постоје шабанскије и дебилније патике од аир маџа, чак ми и старке изгледају боље од њих

9. pezos je kralj foruma, iskreno patim što je ljut na mene

10. može minđuše, srebro nosim samo

11. Hahaha stop izmaltretiranim ružnim košutama koje traže prvoklasne rogove

12. Reseno ti je to, kevo :*

13. Знамо то, ал очигледно има неки заједнички чинилац, процентуално доста мало мушкараца јебе, а тај исти проценат јебе много различитих врста жена, док сви остали јебу слабо или никако.

Koliko incel post,jebem ti zivot.

14. Ma svi nekad jebu na kraju. Ja sam jednom jebo 2009 i dvaput 2012. I dalje se rado toga secam i nadam da ce 2019 biti godina prekida posta

15. https://youtu.be/G_-eKfLu_7Q koji lik ovaj covek trol u realnom zivotu.A on kod njega ima li ga "Pache"

16. Koliko incel post,jebem ti zivot.

Нисам сигуран шта је инцел ал сисај кару за сваки случај

17. Izguglaj to je nesto kao nejebicari koji krivicu za nejebicu svaljuju na zene i ono zenomrsci su tako nesto

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.