Ко, у ствари, јебе?

1. Siguran si sta je incel od prvog posta prosipas tu vasu ideologiju ovde.

2. a ne brate, njega samo zanima tajna formula. nije nesto hejterski nastrojen

3. А како ти препознајеш такву идеологију, кад си такав прекаљени јебач?

4. Toliko si daleko od jebanja da se pitas kako uopste postoji i kakve su to neke tajne formule i ostalo,jesi ti vanzemaljac neki ili si bas tesko izolovan od drustva?

5. Па не постоји јебање, то нам масони пласирају и испирају мозак с тим, ниси ваљда толика дебилчина да мислиш да неко стварно јебе? Тога има само на филму.

6. nerviraju me air max jer ih nose pingvinke nesrazmerne velicine guzice

7. a za incele sam primetio (poznajem ih dvojicu bas onih pravcatih incela koji misle da polazu pravo na picku zene prema kojoj su bili ljubazni) da su cesto iz razvedenih brakova i gledali su nasilje u porodici ili ih je keva odgajala, ocinska figura im nije bila prisutna vecinu zivota
    dosta keva forsira da se zenama uvek na prvom dejtu placa i posle toga cak i da im se kupuju ruze i slicne stvari

8. Хахах што се у секунди пребацио са романтике на прозивке

9. ma kakvi su ovo mentalni sklopovi neverovatno

10. Хахахах што пише испод "ју аксептед горанс риквест" значи Горан ипак има пролаз!

11. Kakva glava serial killera

12. Bas teska glava serial killera i bas teska poruka seral killera.

13. https://www.youtube.com/watch?v=msmhXlHZylQ

ovo su najjaci klipovi na netu...bukvalno ovakvog druga imam, taj sto sam pricao da je spreman na sve da uradi za malo paznje, bukvalno izjavljuje ljubav ribi posle tri dana...posle kad ga ispale onda bude ma sve su kurve, mi dobri ne mozemo nista od vas koji skrnavite ribe, i onda dodje sledeca i opet sve ispocetka...a ustvari nije fin u dubini duse nego misli da ribe padaju na te stvari kad ih postujes vise od sebe

bukvalno ucenjuje ribu kao okeeej ako neces sa mnom da budes onda ces zavrsiti sa nekim ko ce da te vara i bije, sa mnom si mogla da imas sve (kurac malo), al ti si ista ko i sve devojke samo se lepite za neke klosare umesto meni da date sansu....
    bukvalno lik tripuje da njegovoj dobroti ne postoji alternativa nego ili on ili muz koji siluje i tuce

14. jedan sto ga znam je koleginici s fakulteta prisao i rekao "da li hoces da spavas sa mnom?" i odmah nakon toga krenuo da govori kako ipak nije dobra ideja keva mu stalno bleji u stanu i slicno
    inace nikad nije pre toga reci prozborio sa njom (verujem ni posle)

15. Ал ајде то, него што се понаша ко да су оне по уставу дужне да му дају пичке само зато што је "фин"

16. Šta je bre ovo?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.