Ко, у ствари, јебе?

1. djoto je isto incel ko ga je posmatrao zna

2. Hahaha djoto je blazi oblik incela al je u sustini dobar decko

3. pa da svi su oni dobri dok ne prsnu i izluftiraju nekoga nozem

4. Blaži oblik čega? Ozbiljno nemam pojma o čemu se radi?

5. Ma daj,kako ti koji si upucen u internet kulture do dubine da ne znas za incele,verovatno najpoznatiju internet subkulturu u zadnje 3 godine.

6. Incel djoto. Ti barem barataš tim američkim slengom

7. Aha aha evo sad videh to tipa onaj što je pregazio gomilu ljudi i posle sebe ubio jer nije dobija pičaka fazon? A, ne pratim ko jebe a ko ne jebe i zbog čega i koga ne jebe i ostale stvari vezane za jebanja, praštajte braćo jebači :(

8. uuu secam se onog lika iz amerike sto smo olanik i ja bili bas detaljno gledali klipove jer je bilo jezivo, sto je pobio one neke, a bio je taj incel, mada tad nisam znao da se tako zovu.....pa imaju onda oni njegovi klipovi kad sedi u kolima i vidi decko i devojka sede na klupi maze se, a on pocinje da ga obuzima bes kao jel vidite ovo kako je to moguce ja sam fin, imam nova kola ali nijedna nece sa mnom ovako da sedi, svi zasluzuju da umru jer mi se ovo dogadja bla bla...i na kraju stvarno pobije nevine ljude

9. Hahahaha idukurac sad čitam ti incelovi tog lika proglasili kao za nekog svetitelja zaštitnika njihovog kao hahahhahaha

10. Sad me pezos podseti sa ovim svojim drugom sto je sav "dobar, i fin" na ovaj vanserijski clanak koji dotice i te ljudske smardove sto misle da je dovoljno biti ljubazan i "fin" da bi ti svaka dala picku na izvol'te.

Must read

http://www.cracked.com/blog/6-harsh-truths-that-will-make-you-better-person/?fbclid=IwAR19fC8pQ2u7WyXDtltLsI1-6Nxf-ehS4zoW48LdaZ2W4plgNKJlBxVYLkc

11. Pod stavkom 4. se prica o finim momcima, koga mrzi da cita sve, mada preporucujem ceo tekst

12. Tošić potpisao 8.5 miliona godišnje da l do 2021

13. Sta je ovo petak na subotu nikog nema poslije 1h sta jel to guzite aa? Jebete nasli neku picku pokupili savjete sa ove teme pa kalemite jebem li vam misa lopovskog

14. Ja starački, sad došao

15. Razmišljam šta ću da jedem jebeno

16. ja sam ubedjen da postoji i snimak

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.