Sudnica: Zakon vs. Miroljub Petrović

1. ima cela tema, zliko, beskrajno zabavno je bilo dok nisu svi odustali. ko što će i ovde

2. Potpuno razliciti slucajevi.

OK.ajmo ovako. Ja ti priđem. I kažem ti: mujo, pomozi mi, pala sam i slomila ruku. Pokazem ti podlakticu otečenu iz koje štrci ulna. Ti možeš:
    A) pozvati hitnu pomoc
    B) pružiti mi list bokvice i reći da omotam ruku sa njim i da će sve biti u redu.
    ?

3. Mujo jeri si ti kao ostali izbosne onako kao najpametniji od sviju? Sve žive koje sam upoznao da su izbosne sem par nekih normalnih su onako kao najpametniji. Bilo da su Srbi, musludže ili Horvati, svi oni su najpametniji na svetu sem par onih koji su super baš super i baš parvi drugari. Stalno to nešti ovde teraš kontru i gulmiš da si najpametniji a glup si kao kurac si glup.

4. mujo, prijatelju, kače ti ovde ljudi delove zakona, lepo ti objašnjavaju, ti guraš svoje

Samo jedan jedini dio zakona je okacen ovde, i to dio koji govori o drugacijim slucajevima od ovog, sta bi to tacno trebalo da dokaze?

5. Hahaha batice... pls prepoznaj situaciju kada si poražen u raspravi. Ja to znam najbolje lolo

6. Procitacu kosmo, jeste da nisam saglasan sa mujom, ali su mi u neku ruku zanimljivi i pomalo urnebesni njegovi postovi (nista licno mujo)

7. evo, zliko, potpuno ista pojava, mujo protiv svih i mujo pobeđuje, svi smo shvatili da je dodik najbolji izbor za rs
    https://vukajlija.com/forum/teme/73635

8. OK.ajmo ovako. Ja ti priđem. I kažem ti: mujo, pomozi mi, pala sam i slomila ruku. Pokazem ti podlakticu otečenu iz koje štrci ulna. Ti možeš:
    A) pozvati hitnu pomoc
    B) pružiti mi list bokvice i reći da omotam ruku sa njim i da će sve biti u redu.
    ?

Sta je konkretno pitanje? Sta bih ja licno uradio ili se radi o zakonu?

Ja bih licno pozvao hitnu pomoc, ali neko drugi bi ti pruzio list bokvice i rekao da ce sve biti u redu. Ni ja, ni on ne bismo prekrsili zakon. S obzirom da nismo polozili Hipokratovu zakletvu, kao obicni gradjani, nismo cak duzni ni da te pogledamo, a kamoli da ti pomognemo, ni ja, ni on, to je vise stvar karaktera, licnog izbora itd.

9. Лери јеботе, да има имало памети препознао би пре пар сати. Нека га, бескрајно је забаван.

10. Razlika je sto je tema za Dodika bila stvar subjektivne interpretacije, ovde se radi o objektivnim konkretnim stvarima. Ova diskusija je na nivou ravna zemlja vs okrugla zemlja a ja se vec 11 strana svadjam sa "ravnozemljasima" otprilike

11. pls prepoznaj situaciju kada si poražen u raspravi.

To sto se veliki broj ljudi ovde ne slaze sa mnom ne znaci da sam porazen na bilo koji nacin. Dao sam im prije x strana stvari za koje su potrebni dokazi, niko ih nije pruzio. Da vecina njih ovde govori da je vakcinacija stetna a ja se borim protiv, da li bi to znacilo da sam i tu "porazen"?

EDIT: Uostalom Zap, ti si se prvi slozio sa mnom jos na pocetku

Larry David pre 3 sata

Ma ne kazem mujo za zakone tu si vrv u pravu, pričamo o moralnom i nemoralnom valjda

12. OK.ajmo ovako. Ja ti priđem. I kažem ti: mujo, pomozi mi, pala sam i slomila ruku. Pokazem ti podlakticu otečenu iz koje štrci ulna. Ti možeš:
    A) pozvati hitnu pomoc

C) Uraditi ranu primarnu repoziciju, staviti ruku u rasteretni položaj i lično odvesti u hitnu

Drugarice Katrin, uvijek postoji rješenje ;-)

13. je li, ima li negde više o tom slučaju? pročito sam nekoliko prvih strana, ne videh. jel dečko prvo otišo da ga leče doktori konvencionalne medicine, pa onda tek kad mu nije bilo bolje kontaktiro ovog sektaša ili je skipovao ove prve?

14. Pa složio sam se dok nisam uradio basic research i shvatio da ipak POSTOJI taj i taj zakon. Znaci ja prvi priznajem da nisam bio u pravu i da gresiti ljucki je.

15. Pa složio sam se dok nisam uradio basic research i shvatio da ipak POSTOJI taj i taj zakon. Znaci ja prvi priznajem da nisam bio u pravu i da gresiti ljucki je.

Linkuj zakon koji govori da je ilegalno davati savjete?

16. Više javno tužilaštvo u Leskovcu pokrenulo je predistražni postupak protiv Miroljuba Petrovića, nadrilekara i lažnog profesora, kako bi se ustanovilo da li se bavio nadrilekarstvom

Inace da, pokrece se postupak da se ustanovi DA LI SE BAVIO nadriljekarstvom. Da savjetovanje spada u nadriljekarstvo, bio bi odavno iza resetaka jer je to radio javno na televiziji bezbroj puta.

Kao sto rekoh, glupi ste, poyyy

17. Kao sto rekoh, glupi ste, poyyy

da, to je taj naš mali mujo

18. Partizanko, ja bi tebi koren gaveza al nisi napisala kao opciju

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.