ULICA!!!!!

  1. Koliko Radjard jebeni fali

  2. Ma bukvalno sam od 2012-2017 zaboravio da postoji sajt, pre nekih godinu i po dana sam usao opet. Hahah kako deluje ovo kao u filmovima onim kod grupnih seansi, kad ustane jedan, poriče da ima problem, a ostali kao ajde priznaj nije sramota, prvi korak je priznati sebi

  3. Evo je cela tema. Truleks je Krlmad napravio nije Rađ

  4. Gledaj ovo desno gore je Andjelko Ns hahah
    http://i.imgur.com/4jNXn1n.gif

  5. Mekane glavice iskacu?:)

  6. Hahahaha da da To je AnđelkoNS nije niko drugi

  7. Ne znam zasto se ovoliko smejem na ovaj gif hahaha dobro je ovo umesto da objasnjavamo teletabisima sta je ulicna skola.

  8. Zato što je gif preobjasnio

  9. Ti sa uvodnim postom ove teme i ovi sto te podrzavaju.Toksicno isijava iz vas kompleks od toga sto niste bili deo ulicne skole ili primali dandare u istoj i postovima u kojima pljujete ulicnu skolu.Vidimo mi to,nsimo mi slepi,imamo ulicnog iskustva i prepoznajemo kompleksase.

    ti tebra ne bi prepoznao ni kurcinu da te mlati po celu. iskreno. onako pljaf da se cuje.

  10. Ajde bezi teletumbisu.

  11. vrhunske ulicne prozivke moram ti priznati

  12. magistar bandere i prozivke Houltu

  13. Ozbiljno,bezi,gade mi se kompleksasi poput tebe,ne podnosim vas organski,zasluzujete svaku dandaru koju ste dobili kada ste prosli nekom ulicom.

  14. dje da bjezim brate ja nemam kud

  15. profesor Houltu ide ulicom i lupa dandare kompleksasima

  16. Houltu druže, a je l ti preko ulice znaš ko je karbi b? Pošto evo ja nemam ulične škole pa možda zato i ne znam ko je dotična tj nisam znao dok mi ti, koji očigledno imaš uličnu školu nisi rekao ko je.

  17. Conspiracy theory: kavaj otvara kontroverznu temu ulica, znajući da će čačnuti vukajlijaše u najslabiju tačku: svest o sopstvenoj premekanosti i niskom pH prouzrokovanim dandaranjem od strane tvrđih likova čiji lakmus papir plavu reakciju daje.

    Razlog: skretanje teme sa maestrove ćune i celog tog fijaska.

    Zaključak: kavaj je maestro, kumara il neko blizak njima.

    Edit: temu je otvorio deadkenny ne znam sta da mislim

  18. Na tragu sam nečemu... ućutkaće me centri moći

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.