ULICA!!!!!

1. Labo, posle ovakvih tvojih postova se ozbiljno zapitam da li je atomski mis tvoj dupli

2. dovoljno je da poledas ciganske narkomane pa da vidis kakvo to znanje pruza ulica

3. To je klošarenje. nije ulica

4. Pa ti si klosar bez dinara

5. Tj jeste ulica, ali samo njen deo

6. A uvek kazu tako nesto glave za koje se ionako predpostavlja da bi lose prosle na ulici i bez da kenjaju protiv hahaha.

7. Lose prosle na ulici - sta imam ista da prolazim na ulici osim semafora pri brzini od 90km/h kada me uhvati zeleni val ?

8. Labo, posle ovakvih tvojih postova se ozbiljno zapitam da li je atomski mis tvoj dupli

bas me i ne zanima sta si se zapitao u vezi sa duplim nalozima

9. Pliduu nisam mislio na tebe,samo si se zaneo sada,iskuliraj.

10. Počinjete da me zamarate opasno... a noćas nemam baš entuzijazma da nadjačam tu vašu smaračku energiju

11. nije tajna da nosim skakavac jedan uvek sa sobom zlu ne trebalo

12. Maknite se s ulice i pustite nas uličare sa ulice da ulično uličarimo!!

13. Evo ovaj Djoto ne bi preziveo 15 minuta.

14. idealna opcija ovo da mozes da blokiras clana, to jest da ti ne izlaze njegovi postovi, steta samo sto je podeseno za 20.000 min glasova

15. ja sam blokirao bob rocka i jos neke, sad nek seru do mile volje

16. Haha al kako selektuju ove sto bi nesto kao trebali da prodju na ulici pa picke jedne malene, drugar mi je 12 uboda nozem zadobio, lik zivi u kuci pod kamerama, u papucama vise ima nego tvoja porodica u nekretninama i ti mi pricas kako sranje prolaze samo propalice siromasne kao sto ste ti i del piero. Pusite kurac indijanci, to sto ste sirotinja ne znaci da ste prosli nesto, prosli ste vi kroz kurcevu rupu

17. pa to je ulica, ili mislis na visi kriminal.ne znam sta drugo rade ulicari.evo brano je vrh kriminalac, ne zna ni da cita kako treba.kakvo znanje sta lupate.msm ako vam u krajnji intelektulani domet spada znanje kako obiti prodavnicu, izmiksovati heroin itd onda ok

18. bomb, nisam imao neku konverzaciju sa tobom od povratka tvog, jebemo li zvezdanu u aba jako i do samog kraja, sta mislis?
    koga prizeljkujes u polufinalu pre?

19. nadam se covicevoj mezimici u polufinalu, bude nategnuto

20. Fakultetski obrazovani momci jebu zene ulicarima

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.