ULICA!!!!!

1. Pa nakon ovog polsednjeg što je pudlica izjavljivala tačno se oseća strah jer pretpostavlja da će ga izduvati u polufinalu abe od nas.

2. U PARALELNOM UNIVERZUMU

3. Nemoj da vices covece.

4. pa realno bih i ja vise voleo, ne samo sto je fmp u pitanju, nego imamo vece sanse protiv njih nego protiv uvek neugodne cedevite npr

5. Ovo sto prica Pliduu je neki paralelni univerzum hahah zene se loze na ulicne zveri a ne na pedercice poput tebe.Sad znam cemu takva isfrustriranost.

6. Zato je i agresivan ovoliko.Mozes ti da placas koliko hoces kad ce neki ulicar da dodje i jebe je besplatno i jos je i ponizava a ti joj kupujes poklone.

7. Izvini ali morao sam ti reci,dobar si mi drug,ali ne mogu ova tvoja razmazena krestanja da slusam.

8. Gdje su nestali ril klosari i drogosi kao olanik

9. mogu da imaju prodju kod riba maldjih od 22 i to samo zato sto su extremno glupe, preko toga nemaju nikakve sanse.

10. kad neko prica o ulici kao zivotnoj skoli to je kao da prica o arkanu narodnom heroju

11. bogat CV se ceni a ne ulica

12. Labo, nisam ni tražio da izraziš zabrinutost, čista konstatacija

13. Ja znam da se žene ne "lože" i da ni izdaleka ne umeju da vole kao muškarci

14. Fakultetlija nejebicar > ulicar jebac

15. Del Piero
    Ja znam da se žene ne "lože" i da ni izdaleka ne umeju da vole kao muškarci

Legitiman stav ako si pičku video jedino na google images.

16. sve zavisi sta ti je cilj u zivotu fakultetlija nejebicar moze da postane cukerberg ili neki streberko koji ce celog zivota raditi u call centru za mizernu platu a i ulicar jebac moze da postane jak preduzetnik ili da ostane lik koji ujutru kupuje hleb i salamu i jede na pauzi
    nemoj da generalizujes

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.