ULICA!!!!!

1. Pez uvijek ovako preopsirno odgovara kada se ne slozis sa njim. Cemu ta potreba da nametnes svoj stav ostalim, ne znam. Kazem ti, kad se prica o stopalima i kerovima, tu te uvazavam ali od mene neces dobiti aplauz kad krenes da kenjas o stvarima o kojim nemas pojma, bez obzira sto si u 35 godini zivota.

2. јебач пресретач
    Солидан ривалитет се рађа на релацији пез плиду, с тихим поштовањем ал без респекта, аргументовано

Не ко ове сисе с дуплих што долазе

Ti znaš da Plidu je šatrovački od Dupli?

3. Pa bio bi dupli i da sam stavio najoriginalnije ime, jer ovdje vec duzi period vazi da si dupli ako si nov jer kao ko bi dosao na vukajliju u 2019

4. Jebote mali houltu od dvadeset kusur godina prica o nekom ulicnom iskustvu, govno malo nagledo sam se rata u krajini od 12-17 godine, a sa 20 sam mobilisan kad je krenulo sranje na kosmetu, iako mi nije bila potreba, mogo sam da izbegnem kao brda srbijanaca koji su bezali preko parkica kad naidje marica da regrutuje, i sad ti meni pricas nesto, srao si u gace u tom periodu slepcino

Izvinjavam se ostalima na patetici, ali me govnarko mali povuko za jezik jbg

5. Op, jos jedna izbjeglica.

6. Ima nas svuda malena

7. Pa dobro, I.ti onda imas ulicnog iskustva znaci

8. Ja vec godinu dana nisam usao sa drugog naloga jer zamislite - nemam drugi nalog :o

9. Polizes mi malog. Ovu sam doskocicu na ulici naucio

10. Stvarno Plidu se vec dugo drzi ove price da je sin punisica. Pre toga se izjasnjavao kao trans valjda.

11. Pa.ja to ne zovem ulicom pravom pez, kad kazem ulicna skola mislim na prave mangupcine kojih u bg ili novom sadu ima koliko volis a i transfer mi je blama da na netu govorim kao ja prosao ulicu ovo ono mislim lol, isao sam i na faks i zavrsio drzavni, radim u struci, tako da se ne smatram nesto kompetetnim da pricam o toj istoj ulici, ali ovi mladji su razmazeniji pa to ne kapiraju, kapiram i da si ti negde blizu mojih godina, mozda par godina mladji pa kapiras sta ocu da kazem

12. Ma ko bre razmazen, jela sam makarone do desete godine?! xD
    Unprofor mi dao Lego kockice, keva se unakazila par puta, sve mi sitne pobacala. I umesto zamka sa coveculjcima, tenka, drveta i sta sam vec mogla da sastavim u pocetku ostao mi neki nakaradni most.xD

13. Uh kako originalno...sigurno su se svi primili na tu genijalnu ideju da je trans

14. Mnogo puta sam upotrebio rec kapiras u prethodnom postu, to ulica govori iz mene xD

15. Dobar je Zliko, za ovaj kratki period zasluzio postovanje na saljivom sajtu vukajlija.

16. Sojo da sam znao da si nasa, bio bih pravi white knight kad su se onomad okomili na tebe xd

Mada i maestro je krajisnik lol

17. A Pez i dalje mi ostajes top 3 cirkusanta, samo mi je sada Labo>Pez, iako sam duzi period mislio da ste ista osoba

18. A u svakom zitu ima kukolja...
    Eto, sad znas za ubuduce xD

19. Pa I ja imam faks, sto.smatram.najnepotrebnije bacenih par godina zivota, mogo samnda zaradjujem.pare za to vreme...al.dobro to nebitno, ne smatram da je obrazovanje ikakav minus bilo kome, nego poenta je da ove cokoladne bananice misle da sve sto je klosarenje I nema para je ulicna skola, ulicna skola je sve osim ako zivot prozivis pod staklenim zvonom kretena od roditelja koji ti stvaraju neku iskrivljenu sliku kako svet funkcionise

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.