Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dve dandare za gospodina
ti i reme baš bi bili dobar par
vafankulo tamo!
Provocazzione, fra?
Koliko je još potrebno dandara da se zvizne preko ovčarsko-kablarske lobanje bohorove ne bi li se taj dečko odučio od ovakvih pretenzzioznih komentara? Decxko, pa sa kojim pravom, pobogu
9
Dosadan si druze, bio si zanimljiv dok si trajao kao bob rock sad si kurac nebitni
Bas nam je pun kurac duplaka koji traju 6 minuta i onda odu na trajni ban
Scuza Maniaco, gde tebe bratinu da zaboravim:)
Ej Bohore, ja kapiram da si ti kao sin jedinac u majke navikao da budeš mažen, pažen i da ništa ni sa kime ne deliš, ali u nekom paleolitu, ti bi sa svojih 170cm bio vrlo nepoželjan genetski materijal ženkama i igrao ulogu izviđača u lovu na sabljozube tigrove, dakle potrošan materijal. Moraš da shvatiš da ti mi ovde nismo roditelji... a ni majka. Tako da zajebi već jednom inače ću nastaviti da te trpam u tu paorsku bulju kao silažu u jasle
Pliduu, evo nešto za pomirenje:
youtube.com/watch?v=Gr7VfbUKYCo
Nisam čitao celu temu, video sam nekoliko dobrih postova, ali baš nedavno smo videli odsustvo ulične diplome kod jednog momka koji učestvuje na ovom sajtu. Pametnome dosta!
Miki zasto pricas u siframa da li je to neka gangsterska fora xD
ne znam brate, jos mi niste utuvili u glavu tu neku razliku izmedju ulicne skole i zdravorazumskog prikupljanja iskutva sto zapata rece.
To Miki da nas nagna u razmišljanje. Nije samo HA-HA
Del Piero, prosecna visina u paleolitu je bila 165-170 cm
Ako je relevantno to uopste
ZPI !
A ovi što pljuju po uličnoj školi su uglavnom oni koji imaju fakultete, pa misle da im sad pripada i zvanje uličnog univerziteta, pa ne ide to tako, rođaci... Jedan uličar vam je još davnih dana presudio- ili imaš muda, ili ideš u školu
Pa nije relevantno, prosečna je bila 167,5.
I NEAŠ TI TU ŠTA, BRE