Baku prase opljatškao drugar

1. Ma radi se o nekih 2k evra maksimalno, eto recimo da je htio da vrati 1k kada se sreo sa bakom, i ovaj rekao ne ne batice jos 1k fali

2. zap, jel stvarno mislis po prici ovog bake da mu je lik digao 10k evra, a da on nastupa sa tom pricom MA JA VEC I ZABORAVIO NA TE PARE HEHEHE BRIGA ME ZA PARE SAMO DA JE DRUGOVA JEBE MI SE ZA TE PARE....

pa iznerviras se kad ti ispadne 1000 din, a ne kao e nestalo mi 10k jebiga, al bar je drug na mestu

3. ako je tako, onda lik definitivno zaradjuje 30-40k evra mesecno kad se prema 10k ophodi kao prema kusuru

4. Mozda mu je digao i 40 k al on se pravi da mu nije stalo

5. Boh da u pravu si, 8 miliona za 12 uzastopnih meseci ili 6 miliona u toku kalendarske godine. Nisam znao za taj uslov, čuo sam samo za 6

6. Imam negde u malom mozgu da se menjalo to nesto skoro
    A znam da je 8, neki dan drug kuka knjivogodja ga zaklala i uleteo u pdv pa rece koliko je

7. Sa 8m se definitivno ulazi u sistem pdv-a (znao sam al nisam bio siguran) sto je 6,666 prodatih majica po 1200 dinara sto je on prekoracio (rekao sam vam da je prodao 10+k majica)

Pap odakle ti ova slika haha

8. Kako se Pez u previse navrata otkrio da je preuboga preskrta sirotinja hahahha. Ljudi puknu 20k evra pa kazu jbg sta je tu je povraticu to za godinu dana a pez tuce glavom o zid za 1000 din haha.

Znaci covek koji radi za 300e treba da sedne i place (oboli na bubrege) za ukradenih 100e po tvojoj logici iako ce zaraditi to za 10 dana ???

Baka prase zaradjuje pa jedno 5k evra mesecno ovako od reklama, sponzora, organizovanih nastupa itd

9. gde su tih jebenih 10000 majica kad ja u zivotu nisam video nijednu

10. ne seri maestro majke ti onaj koji ima vise ceni novac i zalije mu je kad izgubi zato i ima

11. glupane­
    ne seri maestro majke ti onaj koji ima vise ceni novac i zalije mu je kad izgubi zato i ima

+1

12. Novac nazalost najvise ceni onaj koji ga teskom mukom zaradjuje

13. Nije bas isto “ukrali mi 4k evra, moracu da godinu dana radim bausteli da povratim to” i “ukrali mi 4k evra, snimicu tri klipa o tome pa cu refundirati”

Zato pez ne kapira kako to da lik nije oboleo na bubrege zbog 4k evra

14. ne lupetaj maestro ne debilisi se vise

naravno da se iznerviram kad mi ispadne 1000 din, ne recicu jaoo bas me boli kurac, msm ne nerviram se duze od 2 minuta za tako nesto, al svakako nisam srecan....msm verujem da tebi ako se to desi pred nekim kazes kao heheh ma boli me KURCINA da odas utisak nekoga ko mozda i ima 1000-2000evra na racunu...a u sebi se jedes....a u principu tako kako ti pokusavas da predstavis se prema novcu odnose bas oni koji ga nemaju

15. i ja nisam rekao da ne razumem kako nije oboleo od bubrega za 4k evra, nego za 40k evra

a smem da se kladim da bi ti imao jako drhtav glas i pretuznu facu kad bi izgubio recimo 150e

16. Ljudi puknu 20k evra pa kazu jbg sta je tu je povraticu to za godinu dana

i ovo prica neko kome ni otac ni on zajedno nisu videli ni trecinu od 20k evra na gomili hahh, onda bas ima tezinu taj tvoj post

17. Ahhahahahaha e moj majmune

18. e moj kurcicu u obliku eksera

19. 35ogodisnji smrdljivko sa potpalublja

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.