U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nije jebo ne pamti
kolko ste ludi obadvoica
Misli da je 20k evra neka vau suma od koje ni ja ni moj otac nismo videli trecinu? Bolje da ne pricam o svom imovinskom stanju ovde izazvacu veci skandal nego moj kurac sto je izazvao (znaci preko 1500 postova). Idi prepipavaj kurcice svojim drugarima da utvrdis koji je najtvrdji
ahahah e lik do pre nedelju dana iso i drkao kurac na mene po sajtu bukvalno hahahah,pez bio carina, sad kad je shvatio da sam ga ja oduvek smatrao za iskompleksiranog govnarka onda kao nije jebo nikada...samo pokazujes kolko si umuljan u govna citavim svojim bicem
imam godina blizu ko ti atrofirani jadnice, sa kockastom glavom ko lego kockica, plus ne znam dal te sramota da pricas o jebanju vuces jednu ribu 4 godine ucrvljala se ko carapa jebote
dobro ti je imovinsko stanje, vido sam ti sobu na sta lici
stenara obicna
skupljao 3 meseca da kupi mikrofon i kameru da moze da snimi svoju lego kocku glavu VS nemoj da pricam moje imovinsko stanje da izazove reakcije kao moja KURCINA
pa ako je imovina sudeci po kurcini onda si verovatno podstanar
Prejake postove si imao, to ti priznaje cela vukajlija ali to u RL ne znaci nista, cak i daje dobre osnove da se pretpostavi da se tezak kompleksas krije iza profila s obzirom na mizogoniju koja kipi iz njega.
Kockasta glava hahahahha ovo je uvreda xD u kom svetu jebeno
30 i 25 godina nije bas toliko blizu
Štenara hahahahhahagga PLACEM
Maestro kukao da mu roditelji banuli u sobu da ispustaju vodu iz radijatora i da zato ne moze da snimi klip
https://www.poligrafcentar.rs/cene/
Makar imam radijatore sad, prosle godine na carobnu pec se grejao :(
Sto nisi otisao u neku drugu kucu/stan, iznajmio sobu u hotelu da snimis klip?
50-100 evra poligraf x dve osobe = 100-200 evra, plus dva advokata sto je pozvao hmmm puno para ulozenih za trocifren dug (u evrima) kao sto neki od vas tvrde
Zasto nemas sluge koji ispustaju vodu iz radijatora za tebe
Platim 50e hotel da bih snimio lajv za 18 vukajlijasa koji ce me posle tovariti po forumu da imam glavu ko lego kockicu, fimozu i da živim u štenari
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/022/523/C1mGBSvWEAANu9k.jpg
Pa i nije neka ogromna cifra. Verovatno ima advokate koji mu inače uređuju finansije, ili makar prate finansijski tok. Tako da je pitanje da li su mu uzimali novac za ovo pojavljivanje. Uz to, moguće je da su mu advokati bili u svojstvu konsultanata, kao što je meni brat advokat, pa sam ga cimao nekoliko puta zbog izvesnih stvari. Sasvim je moguće da ga je sve ovo koštalo do 250 - 300 e, a da je nestali keš tipa 5k.
Pa to je i moja neka pretpostavka. Malo mi je cudno samo da je zvao dva advokata. Dva jebote?
https://www.youtube.com/watch?v=H5JCc6RtMLw
maestrova riba izgleda kao da joj je majka najbolja drugarica
Duguje ti/ukrade ti neko sumu novca na koju reagujes: cekaj stani, ovo je vec ozbiljno, zovem advokata. Ali koja suma treba da bude da kazes: ma sta kurac jedan, zovem dvojicu za svaki slucaj.