Dobre su pare na jutjubu nazalost braco
moja vukajlijaska, sinoc slucajno naletim na nolajferov strim u kome pise da je skupio 700 evra za novu graficku. Znaci on igra igricu, snima to uzivo na yt, fanovi mu na paypal uplacuju po evro dva tri pet kako koji, za nekoliko strimova skupio je 700 evra (jednu tilmovu platu). Igrajuci jebene igrice.
Online prodaju može da radi preko paušalno oporezovane preduzetničke radnje. Tu se plaća neki sitan porez mesečno tipa 30k maksimalno a upada se u pdv ako su prihodi za godinu dana veći od 6 miliona dinara
ko im jebe mater obojici
Davno je Olanik rekao "Niski cemerni kiseli vukajlijasi"
то ја причам годинама
Dobre su pare na jutjubu nazalost braco
moja vukajlijaska, sinoc slucajno naletim na nolajferov strim u kome pise da je skupio 700 evra za novu graficku. Znaci on igra igricu, snima to uzivo na yt, fanovi mu na paypal uplacuju po evro dva tri pet kako koji, za nekoliko strimova skupio je 700 evra (jednu tilmovu platu). Igrajuci jebene igrice.
Istina velika, pare uvek stignes zaraditi, ali od visine to ti je sto ti je
lakse je kurvati se preko kamere
30 посто од донације иде јутјубу
Pritom nolajfer debeli imali 50k suba a baka prase 20x vise od njega, pa vi vidite koliko onda ovaj klipan zaradjuje
omco net worth
https://cz.youtubers.me/omco/youtube-estimated-earnings/en
HAHAHHA
postenije nego twitch na kome 50% ide twitchu
Jel on onda uracunao tih 30% u 700 evra ili ce dodati iz svog dzepa ili aplikacija sama po sebi odbija 30%, sad me ovo razjebava totalno
Treba drkat kurac online na chaturbateu za neku cifru masnu, ulijecu ti debele rugobe al lova stari
pa ako je desetina ovih prihoda istinita potopicu ruter u kiselinu
Omco ima pozamasnu sumu od youtubea, ali visina ga jebe :/
Jao kako bih voleo da imam pare kao ove debilčine JAO BOZE STO ME OSUDI NA OVAJ ZIVOT
капирам да ставе већу цифру типа ако нешто кошта 700 евра они ставе хиљаду
Govorimo o ciframa oko desetak k evra sig.
нема толико зараде он наше публике јер сви користе адблоцкер проклет смо народ док са друге стране швабо уредно пусти рекламу да одсвира
Lol
Ovde gde pise iznos nema sanse da stane cetvorocofreni broj
https://i.imgur.com/7WYUnbY.png
Online prodaju može da radi preko paušalno oporezovane preduzetničke radnje. Tu se plaća neki sitan porez mesečno tipa 30k maksimalno a upada se u pdv ako su prihodi za godinu dana veći od 6 miliona dinara