Baku prase opljatškao drugar

1. ko im jebe mater obojici

2. Svako moze da ima pare,virtuelno su dostupne svima,problem je kad si nizak e to bato nema ti pomoci.

Davno je Olanik rekao "Niski cemerni kiseli vukajlijasi"

3. Svako moze da ima pare,virtuelno su dostupne svima,problem je kad si nizak e to bato nema ti pomoci.

то ја причам годинама

4. Dobre su pare na jutjubu nazalost braco
    moja vukajlijaska, sinoc slucajno naletim na nolajferov strim u kome pise da je skupio 700 evra za novu graficku. Znaci on igra igricu, snima to uzivo na yt, fanovi mu na paypal uplacuju po evro dva tri pet kako koji, za nekoliko strimova skupio je 700 evra (jednu tilmovu platu). Igrajuci jebene igrice.

5. Svako moze da ima pare,virtuelno su dostupne svima,problem je kad si nizak e to bato nema ti pomoci.

Istina velika, pare uvek stignes zaraditi, ali od visine to ti je sto ti je

6. lakse je kurvati se preko kamere

7. 30 посто од донације иде јутјубу

8. Pritom nolajfer debeli imali 50k suba a baka prase 20x vise od njega, pa vi vidite koliko onda ovaj klipan zaradjuje

9. 30 посто од донације иде јутјубу

postenije nego twitch na kome 50% ide twitchu

Jel on onda uracunao tih 30% u 700 evra ili ce dodati iz svog dzepa ili aplikacija sama po sebi odbija 30%, sad me ovo razjebava totalno

10. Treba drkat kurac online na chaturbateu za neku cifru masnu, ulijecu ti debele rugobe al lova stari

11. pa ako je desetina ovih prihoda istinita potopicu ruter u kiselinu

12. Omco ima pozamasnu sumu od youtubea, ali visina ga jebe :/

13. Jao kako bih voleo da imam pare kao ove debilčine JAO BOZE STO ME OSUDI NA OVAJ ZIVOT

14. Jel on onda uracunao tih 30% u 700 evra ili ce dodati iz svog dzepa ili aplikacija sama po sebi odbija 30%, sad me ovo razjebava totalno

капирам да ставе већу цифру типа ако нешто кошта 700 евра они ставе хиљаду

15. Govorimo o ciframa oko desetak k evra sig.

16. нема толико зараде он наше публике јер сви користе адблоцкер проклет смо народ док са друге стране швабо уредно пусти рекламу да одсвира

17. Lol

Ovde gde pise iznos nema sanse da stane cetvorocofreni broj
    https://i.imgur.com/7WYUnbY.png

18. Online prodaju može da radi preko paušalno oporezovane preduzetničke radnje. Tu se plaća neki sitan porez mesečno tipa 30k maksimalno a upada se u pdv ako su prihodi za godinu dana veći od 6 miliona dinara