Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Meni je rijaliti cak i okej da se konzumira nekih 15 minuta dnevno. Mozda pregled najboljih momenata i tome slicno. Koliko god da se foliramo konceptualni su momenti u kojima je Pedja vadio budalu i Era plakao u ispovedaonici.
hahaha kad niksa sparinguje kao sa dzakicem, kakav kick nogom je imao xD
bezvredna vreca govana je on, a i ovaj drugi sto ima ponasanje ko onaj klinac fejzbukmanijak EEEE VIDITE KAKO SAM JA SMESAN, E VIDII KAKO IMAM DOBRE FORE, AJDE SAD MALO DA SLUSAMO STA CU JA SMESNO DA KAZEM HAHAHAH CEKAJ SAD JA OPET NESTO BAS SMESNO DA KAZEM VIDITE KAKO SAM SMESAN I MISLIM DA SAM SIMPATICAN I SLADAK RIBAMA HAHAHAH STANI SACEKAJ SAD MALO JA DA BUDEM SAMO U CENTRU PAZNJE NE MOZE NIKO DRUGI VIDI KAKO SAM JA SMESAN
Hahahah
Problem je što postoji dilema da li bi taj šamar bio svrsishodan, odnosno da li bi te otreznio i prikočio malo, pošto si baš onako previše uskurčen
Osecam izvestan amozitet prema ljudima koji lose stoje sa gramatikom. Ukoliko si raspolozen, mene je jednostavno pronaci, pa mozes ispuniti svoju fantaziju. Bilo bi nemoralno sa moje strane da ti uskratim mogucnost i samu priliku za to.
Ma zajeban si ti neki decxko
Slusaj me sada. Zaista nisam osoba koja ima narocitog rezona ili takta za dvoprsto drkanje kurca preko interneta. Zivim u Sapcu, za vikend sam u Novom Sadu, mogu doci i do Beograda ili Sremske Mitrovice. Tako da cu ti ponoviti jos jednom, ukoliko ti zelis da me udaria, voljan sam da ti izadjem u susret. Ukoliko nemas herca za tako nesto, naprosto pazi sta govoris. Danas se lako otkrije ko stoji iza kog domena i onda imamo potencijalni problem.
sad ce da dodje neko da napise AAA JEBO MAMU DOKLE SE VISE SVADJATE BAS SMARATE, DAJ NEKE TEME KO PRE DA KONSTRUKTIVNO PISEMO, A NE SAMO DA SE NAPUSAVAMO BAS SMARA
Daj vise jedna vukajlijaska tuca da se desi
вашингтон добија и иде мање од 227.5 поена
орландо иде испод 217.5
јута добија и иде мање од 219.5
а тема кладионица нек ми се напуши кураца кад год сам тамо поставио није прошло
Odlaskom armina tema poginula jbg
Bolje i Armin da je poginuo nego ovako što se izdešavalo
https://www.youtube.com/watch?v=q04yQoq5osE
Цхалленге: Одгледај цео клип без да добијеш неописиву жељу да им налупаш шамаре свима.
Ovaj tvoj post će završiti u MUP, oblače matori. Očekuj da popiješ najmanje krivičnu prijavu.
Radujem se tome. Samo malo je krivična, pokušaj bar nešto više.
Ostalo prepuštam pravosuđu. Lica poput tebe ugrožavaju javnu bezbednost svojim ponašanjem. A svojom ivičastom pojavom, i javni moral
Ко је ова ретардчина што се изјашњава као диктатор
Možda bi pomoglo ukoliko bih mu ponudio da mi popuši kurac kao nadoknadu za emotivni bol i pičkitis od koga boluje. Problem je samo u tome što stojim iza svojih reči, a on je ponašanjem prekoračio neke granice kulture.
di si u Sapcu oblace