promenio sam misljenje u vezi Davidovca kad sam malo dublje istrazio, on moze samo protiv Novice mrtvog da igra, iole ozbiljniji igrac ga stavlja u dzep, hahah tezak nemac pojma Davidovac.
Imam neki osećaj da će, pogotovo što je odlučio da igra za reprezentaciju u poslednjem trenutku, Janis onako "iznenada" da se povredi negde početak druge četvrtine, druge utakmice i da se vrati kući kao da se oporavlja od povrede.
Haha glavni, zapamptite dobro ovaj post picke, vrsnom analizom sam zakljucio da najverovatnije prolazimo grupu a za posle cemo da vidimo
Da li prolazimo grupu biće na jednu loptu, zapamtite ovaj post pičke
jeste izbaciće nas italija usrana
Osvajamo. Nerealno jak tim bez ijednog egoiste i trošača lopti (valjda neće mtvog nedovića da vodi).
Jebaćemo ih sve redom bez da se oznojimo, imamo NBA petorku da jebe amere u finalu.
Zapamtite ovaj post pičke.
lol
Osvajamo i ja kažem.
promenio sam misljenje u vezi Davidovca kad sam malo dublje istrazio, on moze samo protiv Novice mrtvog da igra, iole ozbiljniji igrac ga stavlja u dzep, hahah tezak nemac pojma Davidovac.
Stay of the GOD DAMN WEEEEEEEEEED-UH.
GOAT
https://twitter.com/GloryToGod__/status/1139606746094166016?s=19
Crni grk janis igra za repku. Biće ovo jedno jebeno svetsko prvenstvo, ima da pršti.
kad pocinje takmicenje, da ne listam sad?
31avg do 15sep
Imam neki osećaj da će, pogotovo što je odlučio da igra za reprezentaciju u poslednjem trenutku, Janis onako "iznenada" da se povredi negde početak druge četvrtine, druge utakmice i da se vrati kući kao da se oporavlja od povrede.
https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=07&dd=01&nav_id=1560875
Znači, ipak Milosavljević i Lučić. Očekivano.
Osvajamo ljudi šta vam je.
Angola u grupnoj fazi, u polufinalu izbacujemo Amere. Opušteno.
Repriza 2002 garantujem
Sale se penzioniše nakon što osvojimo ovo i Olimpijadu i onda novi selektor Marko Jarić
Избациће нас Амери као и сваки пут.
Na koju foru su Kalinić i Nedović ispali pre Birčevića i ostalih šabana.
Ajde Nedović je uvek povređen al Kalina je motor ekipe. Da l ga je zbog one blamaže oko drkanja izbacio lolo.
NE TREBA NAM DRKOŠ NA TRADZE