U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kalina je kidalica u odbrani, poboljšao i šut. Plus igra i lažnu četvorku, gde smo slabi inače.
Mislim da mu drkanje nije došlo glave, nego što što je kenjao protiv Srbije u onim njegovim tekstovima. Za to puna podrška Saletu
PA SHTA AKO JE DRKO!!!!
Ovoj ekipi je ugled već toliko narušen, da je igrao jedan Kalinić- gej turkoid, to bi bio fijasko
Da li je moguće da neko misli da Kalinić ne igra zato što ima snimak kako drka?
Jbg Nedović bio povređen celu sezonu, nije bilo ni za očekivati da će da igra. Kalina sa druge strane imao super sezonu ali očigledno da je dečko prso malo u zadnje vreme, kenjao i oko Kosova nešto... Ovo mu verovatno dođe neko hlađenje.
Cenim da sigurno ima da precrta Avramovića, Todorovića, Mačvana, Birču i Kuzimića.
Dzonimir: HAHA KAKO STE GLUPI MISLITE DA JE OTPO ZBOG RUKOBLUDA HAHA
Also Dzonimir: otpao je zbog par uzdrzanih tvitova o kosovu.
Da, baš je to Džonimir napisao. Jbg pretpostavljam da niko neće da u reprezentaciji ima igrača koji komentariše političke teme.
Naš narod je inače poznat kao izuzetno politički tolerantan. Verujem da bi Kalinić zbog svojih uzdržanih tvitova baš bio lepo prihvaćen i među saigračima i među navijačima. :)
Brt misim da je mnogo veci problem medju saigracima s kojima deli sobu to sto voli trandzama da drka kurac
Moguće, ali u njegovu odbranu ne može se sa sigurnošću reći da je drkao na trandžu. :/
Kapiram da je mnogo veći problem što mnogo kenja van terena u zadnjih godinu dana, nevezano za Kosovo. I dalje mi deluje da mu je više ovo hlađenje da bi počeo malo više da se bavi košarkom nego ostalim stvarima.
Brt šanse da je ono trandža na telefonu su 99%
Niko ne zna na koga je drkao sem njega i te osobe jbg. Ne može samo na osnovu glasa da se odredi.
Dal je realno da vodimo raspravu na šta je Kalinić drkao jebo te bog?
Ne znam da l postoji selektor koji ne bi hteo igrača profila Kalinića.
Nešto drugo je tu u pitanju. Drkanje ili tvitovi.
Mada sam čuo i Salo da je gej možda je ljubomoran hehehe
PLOT TVIST TRANDZA JE BIO DANGUBIĆ
осим ако је у твитовима дркао репстацију врло је дебилно због ставова неких отписати га па све и да је рекао да је свети сава бугар
Исто важи и за механичко дркање у видеима, јадно би било ако је због тога
Ne kenjajte, covek je jednostavno u uzasnoj formi, verovatno zbog toga sto je provaljeno da je pedercina. Trenutno je beskoristan i to je jedini razlog.
PS: pederi sektasi, crveni zvezdasi.
PSPS, ima li Davidovca, jebeno specifican igrac i voleo bih da ga vidim.
Мислим да је био на ширем списку, али пошто на овом новом нема играча из домаће лиге, нема га сигурно. Није Маринковића звао леле леле, па на чему ће да гради будућност.
mnogo toga sto mi se ne svidja, treba da otpadnu na prvom mestu Bircevic i Kuzmic. Za Nedovica mi je takodje veliko iznenadjenje, pogotovo sto nam je dvojka verovatno najtanja...ostalo ne znam, ali stvarno fali jedno krilo ili kombo igrac, trebao je Davidovca da vodi
Ovo za Kalinu je sve zapravo jedna fino uvijena marketinška kampanja kao najava za Osvetu Drkanjem 2
Hollow knight, dobra igrica