Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Oh ne Kalunić nejgra ajmo sada svi hejt na Saleta što ima pik na zvezdine igrače, pa kako ga samo nije sramota bijedni grombar!
Salo ispao pizda što nije zvao Nedovića da mu javi da je otpao. Svi smo znali da neće da ide zbog povreda ali opet je lik zaslužio toliko da ga uvaže da mu jave. Posle ovakvih ciganskih dešavanja sad se već i u mene uvlači neki pesimizam oko SP.
slozio bih se da su ciganska desavanja u pitanju
калина није позван јер није дао чмара салу
Nije pozvan jer je drkao sa trandžom i Hrvatom. Gdje to ima?
>slozio bih se da su ciganska desavanja u pitanju
Avangardan komentar stvarno.
Jes da nam fali igrač tipa Kaline ko leba, al ako ga je odjebao. Šta koj kurac si se raspisao protiv Srba i kosova šlihteru osmanlijski.
E za Nedovića mi je čudno, al ko zna šta je iza svega.
Mi doista malo pogresno shvatamo slobodu misljenja i demokratiju. Mislim koji kurac ti komentarises tamo da Kosovo nije Srbija, kako je bre to pravo na slobodno misljenje? Daj da vidim nekog u Americi da kaze kako Teksas treba pripasti Meksiku, ili u Nemackoj da otcepi Bavarsku... takav ne mozes predstavljati Srbiju, tacka. Plus ovo sto je peder i drka na trandze, to je drugo, njegovo pravo.
Bombi ne budi 1244 twitter nalog
KOSOVO JE SRBIJA
baš bedak neki što kosovo više nije srpsko
VOJVODINA JE MADJARSKA
Па у томе је фора отприлике
Ако дође до тога да се играч отпушта због косоварења... свесрдно ћу навијати против ове репрезентације
Hehe Bombi izdominirao sa svojim skečom. Okrenimo sve na pljuvanje Zvezde iako tema nema veze sa klupskom košarkom.
Lično me boli kurac šta je lik objavio za Kosovo jer de fakto nemamo nikakav uticaj dole od devedeset devete. Možemo da kenjamo šta hoćemo i da se hvatamo za formalnosti ali Šipci su nezavisni, pa su nezavisni...
Kalina je najverovatnije ispušio ovo prvenstvo jer je celu godinu komentarisao i fibu i politiku. Pretpostavljam da mu je ovo kao neka opomena da se drži samo terena, onako spprtski rečeno.
Mislim da bi sa ovog spiska trebali da otpadnu i najverovatnije hoce, random redosledom: Jovic, Guduric, Simonovic, Bjelica, Marjanovic i Kuzmic. Sasvim prosecni igraci sem donekle Bjelice, ali isto za njega ne bi trebalo da ima mesta, vuce na geja.
Lik je samo rekao (parafraziram, al to je to) "Za Kosovo smo se zeznuli odavno. Da izvučemo što izvući možemo, i idemo dalje jebi ga"... što je otprilike od riječi do riječi ono što sam čuo od jedno 70% Srba čim počnu da pričaju o politici (a što je neko trenutno viđenje jer sam bio u Srbiji prije mjesec dana), a opet jedno 70% Srba odma uzme da priča o politici u prvih pet minuta nakon što se upoznate, tako da se može reći da je to mišljenje sa mnom podijelilo bezmalo 50% ljudi koje sam sreo kod vas.
Ja ne mogu da vjerujem da neko ozbiljno misli da je realno da vratite kompletno Kosovo? Pa čovječe, ne umijete 20 ljudi da se dogovorite ko ima prednost na kružnom toka, a ne sa 2 miliona Albanaca da se jebete o stvarnim problemima.
I da, rekao bih isto i da je ovo prokomentarisao Mačvan jebeni.
Бро, догодине у Јерусалиму.