SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. 1. USA
    2. SPAIN
    3. GREECE
    4. CANADA
    ...
    12. serbia iliti gaybia.

2. Čekajte zaista verujete u priče da Kalinić ne igra zbog izjava o Kosovu? Iskreno razumeo bih to da se svetkso igra kod nas, ali ovako...

3. Pa pogledaj koji je đubar ostao na spisku, nema drugačijeg objašnjenja.

4. Ja uopste ne znam kako se nadate nekoj medalji bazirano na tome sto imate jednog igrača bukv, koji zaista jebe, ali u timu koji je podređen njemu, bukv su ga okružili klincima od 20 god kojo mogu da trče 48 min na te njegove lopte lude, lud ima court vision al ja nešto sumnjam da će to birča, boban ili ko god moći da isprati. Plus trener šarlatan. Plus prokleta nacija, nacija gubitnika koja neće postojati za 10 godina. Ovo prvenstvo će biti kraj ne samo za KSS nego srbiju u celini. Svi ostali sportovi su nam mrtvi i demistifikovani sem basketa. A kad ispadnemo od kanade tipa... svaka nada će umreti. Beograd već pliva u vodi, mitrovićev sin šeta na slobodi, samo onaj ko je u korporativnom kriminalu plodi, smak srbije će da se dogodi

5. Ja iskreno mislim da je od 220 zemalja koje postoje srbija najgora po svakom parametru. Jest da se ne koljemo kao u CAF ili imamo sidu 90% kao u CAF al CAF bar ima kul prirodu i mladu populaciju.

6. Ko je đubar tačno? Po čemu je iskrivljeni Kalinić toliko presjajan košarkaš da mi išta jebeno gubimo njegovim odsustvom? Razumeo bih da je čak i top 5 najboljih u reprezentaciji, ali daleko je i od toga. Previše drame dignuto oko njegovog neigranja. Ok razumem da nije prijatno ovo za Nedovića da umesto od selektora ti saznaš na tviteru da nećeš igrati, ali Kalinić.

7. Tywin Lannister
    Ja iskreno mislim da je od 220 zemalja koje postoje srbija najgora po svakom parametru. Jest da se ne koljemo kao u CAF ili imamo sidu 90% kao u CAF al CAF bar ima kul prirodu i mladu populaciju.

malopre

hahahahaha ima par gorih zemalja to su ove u okruženju što su po potrebi isto srbi i srpske zemlje kad im odgovara, a opet nezavisni entiteti kad im to odgovara.

8. Hahah al mogu da zamislim prejadne srbe kako se pre tipa osmine finala sa kanadom nasladjuju unapred kako će muto nikolić divljati po klipovima FVE JE OVO NOVMAVNO HEHE i onda dođe Džamo Mari i krene da mokri u usta mrtvih srba odvratnih hahahaha a tilmica koji je prototip mrtvog srbe shvati da je pola plate od 60k dao bivšoj ženi, da sutra mora da vozi ubuđalu sendvič salamu vakumiranu po 35C i da je cela realnost u kojoj živi laž.

Biće to dan sa masivnim suicidima

9. Jedini koji će preživeti su bubašvabe poput bombija koji će napisati da ionako samo navijaju za paću i da ih repka ne zanima

10. Glupa priča da ćemo da prilagođavamo igru Jokiću... pa taj isti Jokić je prije 3 godine igrao četvorku sa klupe pa smo došli opušteno do finala na Olimpijadi.

Dosta da igra leđima košu, ni pregled igre mu ne treba da bi se uklopio u ovaj tim, a ne da se upada sa pričama kako trebaju nekakve atlete vrhunske da bi se gradila igra oko njega. Uostalom i ako će komplet da se fokusira Saša da izvuče maksimum od njega, ako ćemo realno Jokić najbolje funkcioniše kad ima nekog raspoloženog da prangija trojke.

Sve te procente (ili bolje reći promile realno) što će uporedno gledano 'izgubiti' u efikasnosti na tome što mu ovi saigrači neće moći dohvatiti nekakav lob pola metra preko table što vataju Harris i Beasley, će se nadomjestiti time što ovi momci sigurno neće pustiti sebi da fulaju po 15 trojki zaredom.

11. Po čemu je iskrivljeni Kalinić toliko presjajan košarkaš da mi išta jebeno gubimo njegovim odsustvom? Razumeo bih da je čak i top 5 najboljih u reprezentaciji, ali daleko je i od toga. Previše drame dignuto oko njegovog neigranja. Ok razumem da nije prijatno ovo za Nedovića da umesto od selektora ti saznaš na tviteru da nećeš igrati, ali Kalinić.

Brt Kalinić trenutno naše najjače krilo ako ćemo realno. Plus imao sasvim solidnu sezonu.

12. Dž. o/ brt, kontam da si zvezdaš, ali ne moraš da budeš toliko košarkaški neobrazovan. Kalinić imao jednu od lošijih sezona iskreno. Možda bih i ja bio pod onim "jbg koga će ako neće Kalinića" da pričamo o 2014.-2017. periodu.

Sportski pozdrav i ostani mi dobar!

13. A evo i zašto veruj mi da je imao dobru sezonu i da je bio posvećen košarci ne bi imao vremena da tvituje previše, niti bi u se naprasno snimak na kom ga baca u nesvest našao na internetu. Morao je nekako i u toku ove godine da dođe do izražaja, a to svakako nije bilo igranjem košarke.

14. Sviđa mi se kako si okrenuo da sam ja navijački ostrašćen i košarkaški neobrazovan onako kurvanjski, a nisi napisao ko je bolja trojka trenutno u našoj reprezentaciji od Kalinića.

15. Vreme za tvit - par sekundi do par minuta
    Vreme za drk - desetak minuta
    Kad Kalinić da se bavi košarkom alo?

16. Uh praštaj čekaj:

Lučić---> bolju sezonu je imao čak štaviše za razliku od Kalinića, Lučić je možda imao i sezonu karijere

Gudurić---> e on je isto imao dobru sezonu

Bjelica i Bogdanović takođe mogu obojica da igraju na trojci. Čak štaviše Bogdan je ove sezone možda češće i bio trojka nego dvojka u Kingsima.

Eto to su već 4 igrača.

17. Džonimir
    Vreme za tvit - par sekundi do par minuta
    Vreme za drk - desetak minuta
    Kad Kalinić da se bavi košarkom alo?

pre 8 minuta

Nikola Kalinić iztvituje o Kosovu - neka bude cirka 5 minuta sa sve odgovorima i čitanjem odgovora

Nikola Kalinić izdrka na videochat-u - desetak minuta što ti kažeš

Nikola Kalinić--> izduva u Evroligi, izduva u Turkoj ligi, izduva za Reprezentaciju

Kawhi Leonard ne tvituje jer nema tvitere i ostale socijalne mreže - 0 minuta i 0 sekundi izgubljeno

Kawhi Leonard ne izdrka na videochatu - ne izgubi odokativno 10 minuta života

Kawhi Leonard osvoji NBA prsten, postane najveća meta ovogodišnjeg predsezonskog trejda, veća čak i od boljih igrača od njega, bukvalno mu se jebe da l će igrati za USA ili neće i neće amerikanci po internetima da se raspravljaju da l ga Greg Popovič nije pozvao zato što je trejdovan iz San Antonia bio u Toronto ili zbog pitaj boga čega.

18. Brt Kalinić imao ofanzivno najjaču sezonu od kad igra za Fener. Ne znam šta ti podrazumevaš pod dobrom sezonom.

Okej Lučić i Gudurić. Bogdana i Bjelicu si ubacio samo da napumpaš kako imamo mnogo igrača koji mogu na tri, a i ti i ja znamo da oni neće da mrdaju sa dvojke i četvorke.

Bez tih grobarskih fora pls. :)

19. Razmišljanje prosečnog Srbina - igrač ne osvoji ništa u timskom sportu, imao je očajnu formu ove sezone.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.