U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Bas me zanima da li sada australijanci i kanadjani pisu poruke simonsu i tristanu da ce mu odseci glavu u kukuruzima kao mi sto smo jokicu pisali
Zanimljivo za njih dvojicu da je Tompson promenio šutersku ruku, Simons nije još uvek iako bi trebalo
Zar nije Marijanović bio bez glave jeli
Ne igra Harden? Sad kad se osokole ovi nasi po ugledu na NBA kolege ajao
Ne igra haha nema hardena nema obrve PRVI SMO UPAMTITE OVAJ POST PICKE!!!
Bogdan se bacio na rep lol
https://youtu.be/jNfdM8stz0w
otkazali i mekolum i gordon
Bredli bil otkazao
Osipaju se ko mi na prošlom EP. Al oni nemaju Birču ludaka!
Uručite nam zlato da se ne cimamo do Kine i to.
Ма да не испадне то на крају горе по нас, кад се раскука Попче код Леброна, Карија и Каваја и ови промене мишљење и заиграју.
Nakon Bila i Zajon i Heris otkazali
да дођу средњошколци откинули би од курца наш најји тим
Поотказивали Харден, Дејвис, Бил, остало ''само'' 7 ол стар играча (иначе, за прошло су имали шест, у том тренутку).... Треба екипу пуну Пламлија да доведу чисто да се поспрдају са свим ликовима који мисле да са једним врхунским, два рол плејера, једним резервистом и гомилом евролигашких играча можемо реално да их добијемо....
Ne idu lilard i derozan
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/273/620/02f.jpg
sta se lozite, ispada srbija odma posle grupe
Opasno lozenje ovde, lepo kaze marko njihovi srednjoskolci bi nas dobili lol
Ma jeste, dobila bi nas i njihova ženska repka... Aj ne jedite govna nego se ložite malo. Nije ovo fudbal pa da ne prođemo ni grupu.
јеси гледао какве зверине имају у средњој школи? прескачу бобија лагано
нот шур иф трол ор џаст...
A,neki crni brat ih naložio da odbijaju pozive,jer će kad osvoje SP morati pod prijetnjom pušaka na prijem kod Trampa.