SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. SEKS SEKS SEKS MAŠINA POMALO BEZOBRAZNO

2. Muzika od koje pesme je?
    Ima poznat narodnjak

3. Liči na Jami - Šibica

4. Onaj serijal sa sarenim odlican, svi momci sto sam do sad gledao bratine, pogotovo bjelica gudura i kalina

5. Cela tekma, finale kad su sudije pokrale Argentinu. Xd

https://www.facebook.com/FIBAWC/videos/644733919342924/

6. Ovi će da igraju sa nekim F timom. Ne samo mi nego i drugi mogu da iznenade ovakve Amere. Najozbiljniji igrač će da im bude Mičel, što možemo da ishendlujemo.

7. koliko vidim,vec smo u finalu ili gde vec mozemo da se nadjemo sa amerima i dobijamo ih i osvajamo svetsko.
    na kraju cemo ispusiti od neke ne usa reprezentacije i pitacemo se kako,zasto,gde...
    za nas je kontraproduktivno to lozenje.

8. Mičel meni preozbiljna glava, voli klinac da se igra košarke, jebaće nas u prkno.

9. Da l ce da ga vodi pitam se.

10. Đe idemo da ratujemo ovaj put ako osvojimo?

11. Ja samo ne bih sa Hrvatima da ratujemo, oni onako djeluju mutavi a zapravo su najzajebaniji.

Više sam za neku kratku seriju graničnih okršaja sa Bugarskom.

12. Hrvati su baš najgori za to ratovanje. Čim počnu da gube odma "aa neću ja više da igram" i razjebu sve. U svakom slučaju 1/1 osvajamo jer Kosovo je između ostalog Srbija

13. Ako se Litvanci danas popišaju po nama, oće li barem malo da splasne loženje ili će da krene ono još jače "HA BOLJE DA GUBIMO SAD NEGO NA TURNIRU!!!"?

14. Djoto ne budi nub, mozemo da damo s ovom ekipom 30 za cetvrtinu
    Nego nesto kao da ih mrzi

15. Možemo i da pobedimo amerikance i da vratimo kosovo i da preuzmemo teksas!

I to sve leteći na dvogrboj kamili ;)

16. NBA igraci :

Jokic
    Marjanovic
    Bogdanovic
    Bjelica
    Guduric
    Gagic (hahah)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.