SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. Pa nisu baš reprezentativni uslovi

2. Pa meni je bitno kad je gusto da ne baca ove lude lopte, sad nek radi sta oce

3. stvar je u tome sto je ovo trening utakmica gde treba da se uigrava,a ne zajebava.uostalom i da se dokazuje,pa da ga posle hvale kako je razjebao filipince amatere.samo sto izostav to amatere.

4. е али ово прегледавање свега и суђење ме подсећа мало на неку студентску манифестацију а ла електријада где судије нису баш врхунске и онда они схватају да објективно играчи и стручни штаб знају можда и боље да суде па их питају повремено дал је ок одлука хаха као сад ово сале што им кења да дају неспортску оном малом кинезу

5. hahaha fikusi namucene duse totalno....zene fikusa su par ekselans sponzoruse, usadjeno im je u krv da kad vide belog muskarca da vide jebeni bankomat, otvoreno traze poklone, da im se pomaze sirotinjska porodica itd...
    ja bas jednu lozim kako cu da dodjem na odmor kod nje, odma mi trazila kao poklone i jako me voli i sve sve hahah....nit cu otici, a i da odem doneo bih joj samo oznojana jaja da lize so sa njih hahah

6. Mnogo gadna nacija ovi filipinci

7. hahaha fikusi namucene duse totalno....zene fikusa su par ekselans sponzoruse, usadjeno im je u krv da kad vide belog muskarca da vide jebeni bankomat, otvoreno traze poklone, da im se pomaze sirotinjska porodica itd...
    ja bas jednu lozim kako cu da dodjem na odmor kod nje, odma mi trazila kao poklone i jako me voli i sve sve hahah....nit cu otici, a i da odem doneo bih joj samo oznojana jaja da lize so sa njih hahah

Znam lika, ima oko šezdeset godina, upecao se na tu foru i odleteo na Filipine da se ženi. Upoznao ribu preko fejsa, dopisivali se mesec dana i on rešio. Kaže lepa, slažu se. Kad je sleteo tamo ona ga čeka sa braćom da naprave instant svadbu, a ovaj se predomislio jer je riba mnogo ružna uživo. Braća ga stisla, zamalo da ga biju i on zove advokata šta će i kako će i ovaj mu kaže "jbg ženi se sad da te ne ubiju, pa ćemo da vidimo da poništimo kad se vratiš". Čekam da čujem sad nastavak šta je bilo kad se vratio.

8. . Kad je sleteo tamo ona ga čeka sa braćom da naprave instant svadbu, a ovaj se predomislio jer je riba mnogo ružna uživo. Braća ga stisla, zamalo da ga biju i on zove advokata šta će

https://www.youtube.com/watch?v=xBjglkydXbE

9. Hahaha i meni prvo ovo palo na pamet.

10. Čini mi li se ili oni kineski koševi odzvanjaju kao neki fuš iz osnovne škole.

11. Što kaže stara filipinska poslovica :
    Ng lang ako tang, ono je bilong gang bang

12. Ispade i njemo i djetić sa svetskog

13. ne znam sta bi vucevicu da igra za cg sa suadom i seadom.

14. hahahhah koji kurac je ovo

15. Jbm ti sunce kakva nas je nacija 500 godina jebavala, pa to je strasno..

16. ovi ce se poubijati posle ove tekme.dobijes amere,pa makar i ovakve je najveci vauuu.posle ovoga ce vecno biti gubitnici.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.