SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. Muda na off jbm ti muku..tacno se videlo da su se posrali..Balbay je umro garant dok je sutirao, stislo mu se dupence nema da mrdne

2. Ovo uopšte ne liči na tempiranje forme. Ovakva igra Amera je istinska beda. Turci su se usrali na kraju. Mi, Francuzi, Grci, Litvanci, Španci i Australija možemo da ih gazimo. Možda i još neka ekipa tipa Italija, ali pet ekipa svakako posle ovoga može da ih sjebe.

3. Preloš čouk iz dva razloga: prvo, odlaziš u istoriju kao najgori čouk planete ikad i za tebe, posle ovoga prvenstvo je gotovo. Od ovoga nema oporavka.

Drugo: ovim petopozivcima praviš auru nepobedivosti u fazonu:"jel vam ovo ta evropska košarka, saćemo bre ove kulove da radimoooo"

4. Još tu i raspala Argentina, i Brazil.

5. Kako idu ukrštanja? Na koga mogu u drugoj grupi ili odmah u nokaut fazi Ameri da nalete? Ako ispadne da je ovo tempiranje forme i diverzija, onda će Pop dokazati da je najveći košarkaški genije u istoriji.

6. Nisam skoro video da se neko bas ovoliko usrao..jbte prvo bacanje je bilo zakivanje eksera a drugo jedva dobacio..Nije to kad ne znas pa bacis jbg, nego tacno tvrdi sutevi, od stra'...A navijao sam da pobede, gotivan lik mi je Saridza, ne znam samo kako bi to posle uticalo na dalji kostur

7. Navijao sam za amere da ne idu na nas

8. Sad sam uveren da Ameri do kraja sve kidaju +25

9. Jednostavno Evropljani imaju malena muda i vole lizati ogromna američka crna čiken meknagets muda

10. Ma ne pravi ovo neku veliku razliku što se Ameri provukli na strah Turaka. Sve je izolacija u njihovoj igri.

11. Turci nerealni kako su ovo izgubili gledam i ne verujem sta se desava jos zavrsnica grcka brazil slukas promasuje bacanje onda ameri mase prave glupe faulove turci coukuju...lud dan danas

12. Nemoj prov da zajebavas, amere samo nije hteo sut. U jednom momentu tejtum 3/13 micel 3/10 i kemba 3/12

Pazi da im se ne desi opet ovakav dan, usrace sad sve jer su turci imbecili

13. Zbog ovih stvari je kosarka najjaca igra sa loptom na svetu, kaki kurac fudbal i ostale picke materine. Basketbol jebiga, sport za gospodu, ne za Kolarova

14. Gledao sam od četvrte jer sam mislio da će biti lagano ovo za Amere. Nemaju akciju. Sve na individualne kvalitete. Jes da šut nije išao, ali jebena Turska. Da su izgubili bio bi pritisak jak, ovako možda i ostanu malo zalađeni. Jako, jako slabo ovo izgleda...

15. na brazil i najverovatnije grcku u drugoj grupi idu.grcka novi zeland u poslednjem kolu.to grcka dobija.grci su mi egal ko turci ako ne i bolji.

16. Aaaa pa sto ne kazes da nemaju akciju...bas sam ocekivao leprsavu igru, protok lopte i dosta trcanja.

17. Grci su 50 posto bolji od turaka.
    I kalates i slukas jos nisu na 100% mogucnosti

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.