U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Izmlatice Slukas ove camce kisobranom
Izgleda da se Tejtum sjebao na kraju?
Ma nije mu nista
do pre mesec-dva sam bio u fazonu da su nam šanse do 10%, sad (ako Pop ne prejebava) sad realno 50. Nemoguće da Ameri namerno izgledaju bedno u dva meča u fazon dve nedelje.
Па и на ОИ смо ми у групи одиграли са њима на један посед па су нас усрали после (Тибодо наместио одбрану) у финалу.... Јесу Амери промашивали, ал' су их и Турци бранили, а и Осман је на другој страни имао керов курац од дана.... А и превелик индивидуални квалитет имају Амери да не би изолације користили толико....
А Канађани јебени са трећим тимом дошли, ајде Џозеф, ал' Пангос и Бирч да им јебено буду главни играчи, штета јер овако остаје још једна европска екипа конкурент за ОИ....
Гледао мало ЦГ и видео зашто је солидној већини европских тренера давати врхунске НБА играче попут Вучевића силовање савремене игре....
И лолчина за Аргентину и Луиса Сколу јбт, 40 година има, фаулирао Дивца још у Индијанаполису пред крај финала, а кида и даље лик....
ameri koji imaju toliki ind kvalitet daju jednoj Turskoj 81 poena? Jebeš to. Ako sad ne osvojimo, nećemo videti zlato na svetskom narednih 50 godina.
грчка осваја
А добро то да, рањивији су Амери доста него на два претходна светска, али су и даље осетно најјачи тим на шампионату јбг....
Dominikana osvaja 1/1
Nemoj tako diperu nemaju merikanci taj vic u igri nemaju dusu
Vukajlija analiza 2019
Ništa ne ispratih danas zbog posla, uđem na rezultate ono ludnica. Za amere sam iskolačio oči dok pročitah ko je pobedio, ne znam tačno al nam valjda u nekom ukrštanju odgovara da pobede sve da se sastanemo u finalu.
Al oni jadnici se grčevito borili da izbehnu nas. Xd
A.drago mi je zbog Grka, cenim da fibinu fb stranicu vode Grci, usraše se sa janisovim potezima i veličanjem hibridnog marmuna.
Ovi Ameri toliko neozbiljno deluju da ću biti obavezujuć:
Ovi Turci su na kraju ispali mnogo glupi, ali utisak je ponovo da Ameri igraju loše, to se videlo još u meču sa Češkom. Naš tim je gotovo kompletan, dok je Amerima zvezda tima Tatum :) Mi igramo veoma dobro zasad, ako ne osvojimo zlato sad, nećemo dugo.
Meni krivo što u ovom sastavu nismo igrali protiv slovenije u finalu, popišali im se po faci i dali ludom Birči da jebe dončićevu kevu.
Izbijaju frustracije iz mene zbog srebrnih medalja u nizu, nema šta.
Na ovom prvenstvu imamo velike šanse. Samo napred plavi!
Evo govna opet adetokumbo glavna tema, mrš.
https://www.facebook.com/1709831555975585/posts/2216344635324272/
NOVI ZELAND ŠALJE GRČKE CIGANE KUĆI
ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE
Прове, ослобођен си обавезе кад узму, ионако овде има типа 10 људи, а НБА тема неактивна већ неко време, нема људи за неки онако љубазни разонодни разговор о кошаркашким тривијалностима и кошарци генерално....
Е, ал' озбиљно, немој да се зајебавамо, дешавале су им се ове утакмице увек, 2010. са Бразилом су ваљда играли исто на посед, а и то цело првенство су нешто тање побеђивали, типа 10-15 разлике у нокаут фази, на ОИ са нама и Француском итд. ОК, имамо ми Јокића и Богдана, али имамо и Симона и Бирчу, док су њима најгори играчи типа први плеј Спарса и солидан Јокићев бекап отелотворен у виду Пламлија.... Јесу, слабији су него иначе, али су и даље до јаја јаки....
Gledam malo sad tu termine ovo ono ukrstanja blabla.
Tekma protiv italije nam je za zivot ili smrt. U slucaju poraza, bukv za manje od 40 sati ides na Spaniju i to je za četvrtfinale klanica. Znači u 4 dana, iako imamo 105 kos razliku možemo ispasti u potpunosti.
Razlog moje bojazni od talijana su bas te 2 pobede u pripremama, velika je verovatnoca da cemo ih jebati al opet. Spanci su nocna mora svima
mozemo da pobedimo spance i italijane zajedno ne brini se