SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. disi duboko. ja ti garantujem da osvajamo medalju,zlatnu.tako da, bez brige

2. sta je ovo ameri pobedili turke samo za pola kosa.jel su ih zajebavali tako ili su se stvarno namucili sa turcima

3. Realno i Italija i Španija su jedne od najboljih selekcija u Evropi. U svakom slučaju ukoliko želimo pokazati silu na ovom prvenstvu, moramo za početak oduvati Italijane, a naravno i protiv Španaca bi morali da tražimo pobedu od barem 15 poena razlike.

4. Usraće Italijane naši centri

5. Ja bukvalno ne vidim kako italijani mogu da nas pobede cak i da ih sut krene kao sto ponekad ume

Spanci su vec druga prica ali kako kazu nasi treneri i selektori najbitnija je sledeca utakmica

6. italijani ne mogu da nas pobede pa ni kad bi nasi imali po 1.5 promila alkohola u krvi

7. Има Италија солидну екипу, али биће ово неких глатких 15-20 разлике за нас, као и на европском задњем....

8. Na evropskom su protiv nas igrali bez datomea koji se povredio a bio im je jedino vezivno tkivo tu, bez njega su klasicna grupa gradjana i igraju ko ja kad se na basketu ispucavam

Mogu samo da probaju smol bol pa ako ih krene sut da malo priprete

Diperu, jel delis moje misljenje da je radulja apsolutni visak i da je tu samo na staru slavu?

9. Их, не да делим већ ћу да кажем да ни стару славу нема, лимитиран центар чија офанзивна игра у приличној мери зависи од плеја, 2014. је имао добро првенство због теодосића и јер је долазио из НБА лиге, па је и био далеко спремнији него сад....

10. А дефанзивне игре као да нема, наравно....

11. Mene plaši Mark Gasol, ono je igračina bolja nego naš Jokić. Tačno su španska govna za malo ispred nas, nema šta.

12. Дефанзивно наравно да јесте, офанзивно није ни близу.... Једино је упитно ту хоћемо ли калкулисати или нећемо, мада и Шпанци то раде тако да оно....

13. Доста значи одсуство Родригеза, Поа, Миротића/Ибаке и Абринеса (ноу шит)....

14. Stara slava = dolazio kad ga zvao. Tad je bio zverina, sad nema snage ni da pomeri igraca u postu jebem ti centra takvog.

15. Njemu trebaće samo dovoljni snage da podigne pehar i nista drugo hehe

16. србија осваја злато само ако запата настави да мрачи

17. молим једну микроагресију према играчу по избору плс

18. Bogdan nije meč viner.

Bjelica je star.

Jokića će pojesti jači centri.........

19. Stvarno, ko radi u sportskim redakcijama RTS-a i Sport kluba, ko određuje šta će se gledati?
    Znači, jedinu utakmicu u prepodnevnom terminu koja odlučuje o učesniku druge faze (Portoriko - Tunis) ne prenose ni jedni ni drugi, već one potpuno nebitne, koje ne odlučuju ništa, osim borbe za prestiž ili za 3. mesto u grupi. Uz to, pobednik Portoriko-Tunis se ukršta s nama pa je valjda i iz tog razloga logično da vidimo ekipu s kojom ćemo igrati sledeću utakmicu...
    Jedino dobro u svemu tome je što sam inače na poslu pa svejedno ne bih mogao da gledam, ali koja je to gomila diletanata tamo...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.